Romania

5 motive sa te abonezi la canalul de YouTube XPRIMM


Daca lucrezi in asigurari si in general urmaresti continut video online pe YouTube, dar nu esti inca printre abonatii canalului XPRIMM, avem pentru tine 5 motive care sa te determine sa apesi pe "Subscribe" chiar acum.
  1. Esti mereu la curent cu noutatile din piata - daca te abonezi si apesi si pe "clopotelul" de notificari, te vei numara printre utilizatorii care vad primii cele mai recente emisiuni "Ora de risc" si "XPRIMM Time for Business", dar nu numai.
  2. Urmaresti videoclipuri in premiera, dar si secvente live - ca abonat al canalului, primesti notificari de fiecare data cand lansam live-uri si premiere pe YouTube.
  3. Ai acces la videoclipuri din arhiva XPRIMM - vrei sa vezi cum a fost la FIAR in anul 2015? Dar in anul... 2007? Canalul de YouTube XPRIMM include secvente de la evenimente, interviuri si multe alte productii video din ultimii 13 ani.
  4. Afli care sunt top 10 videoclipuri XPRIMM in functie de vizualizari, din toate timpurile... si care este cel mai vizionat videoclip de pana acum.
  5. Iti pregatim o surpriza la inceputul saptamanii viitoare - afla mai multe despre asta de aici.
Asadar, aboneaza-te acum la canalul de YouTube XPRIMM!


Share |


CITITI PE ACEEASI TEMA:
Notice: Undefined index: titlu in /public/website/xprimm.md/articol.php on line 207 Notice: Undefined index: ID_sec in /public/website/xprimm.md/articol.php on line 210 Fatal error: Uncaught exception 'PDOException' with message 'SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'AND vizibil_in_meniu = 'y' AND ID_sec_parinte <> -1 ORDER BY ID_sec_p' at line 3' in /public/website/xprimm.md/_functions.php:950 Stack trace: #0 /public/website/xprimm.md/_functions.php(950): PDO->prepare('SELECT ID_sec_p...') #1 /public/website/xprimm.md/_functions.php(457): get_results('SELECT ID_sec_p...') #2 /public/website/xprimm.md/articol.php(210): creaza_lista_sectiuni(NULL) #3 {main} thrown in /public/website/xprimm.md/_functions.php on line 950