Stiri externe

ALLIANZ, parteneriat cu o companie cyber, pentru a imbunatati detectarea amenintarilor informatice


ALLIANZ a incheiat un parteneriat cu Cynet, un dezvoltator de solutii informatice, pentru a se proteja mai bine impotriva eventualelor brese de securitate si atacuri cibernetice. In acest sens, ALLIANZ va adopta platforma de securitate cyber conceputa de Cynet, care combina, printre altele, reactii si masuri post-atac, pentru o experienta mai cuprinzatoare in domeniul securitatii informatice.

Avand in vedere ca este una dintre cele mai importante companii de asigurari la nivel global, ALLIANZ e, potrivit Dow Jones Stability Index, in topul companiilor care isi protejeaza cel mai bine datele impotriva riscurilor cibernetice. Cu toate acestea, ALLIANZ, ca alte companii recunoscute la nivel international, vrea sa blocheze toate eventualele cai de acces pe care le-ar putea exploata infractorii cibernetici.

Atacurile cibernetice sunt in continua crestere, atat ca frecventa, cat si ca rafinament. Mai mult, odata ce un infractor priceput reuseste sa treaca de un sistem avansat de securitate, detectarea si lupta impotriva atacului informatic sunt mult mai complicate. In cazul in care companii precum ALLIANZ vor sa raspunda corect unui astfel de scenariu, trebuie sa se concentreze pe sisteme de aparare eficiente.

"Vechea analogie cu stingerea unui incendiu nu mai este valabila - seamana, mai degraba, cu un razboi, in care fiecare tabara isi adapteaza continuu actiunile si aduce noi si noi arme pe front, incercand, astfel, sa isi prinda in capcana oponentul", a subliniat, potrivit Insurance Business Mag, Ralf SCHNEIDER - CIO, ALLIANZ.

"Cynet este o solutie ce poate identifica, bloca si raspunde oricarui tip de atac, la nivelul tuturor punctelor finale, serverelor si clientilor. Acest lucru inseamna ca atacurile pot fi detectate si abordate cu o minima intarziere de timp, direct la nivelul punctelor finale, inainte ca infractorii cibernetici sa atinga alte niveluri din interiorul organizatiei, in mod similar cu tratamentul aplicat unei rani la mana sau la picior inainte ca bacteriile sa intre in sange", explica Eyal GRUNER - Co-founder & CEO, Cynet.


Share |


Editor: Cristian SUCA | Publicat pe 12.04.2019

Cele mai recente stiri:
» Poate schimba tehnologia video mobila industria de asigurari de locuinte?
» PwC: Re/asiguratorii considera ca schimbarile climatice reprezinta o amenintare tot mai mare
» ALLIANZ Partners: Ce ne aduce viitorul in materie de asistenta medicala?
» Marea Britanie: Ce tertipuri folosesc soferii pentru a cumpara asigurari auto mai ieftine sau pentru a obtine despagubiri de la asiguratori
» LEMONADE intra pe piata de asigurari din Germania
» SUA, 2008 - 2018: 991 de catastrofe naturale, care au provocat 3.928 de decese si pierderi economice de 723,9 mld. $
» SUA: 7,3 milioane de locuinte, amenintate de uragane. Costurile de reconstructie, estimate la 1,8 trilioane de dolari
» Marea Britanie: Perceptia publica, principalul obstacol in folosirea dronelor in afaceri
» Aon: Re/asiguratorii, amenintati cu pagube de ordinul miliardelor de dolari, dupa furtunile prelungite din SUA
» Marea Britanie: Despagubirile achitate pe segmentul de asigurari de calatorie, la cel mai ridicat nivel din 2010


Create AccountLog In Your Account