Stiri externe

ALLIANZ a lansat servicii de consultanta video pentru consumatorii din Singapore


ALLIANZ Care si ALLIANZ Global Corporate & Speciality Singapore Branch au incheiat un parteneriat cu MyDoc, un furnizor de asistenta medicala digitala, pentru a le oferi consumatorilor din Singapore acces la servicii de consultanta video, arata the International Travel & Health Journal.

MyDoc - care, acum, este disponibil atat pentru companiile, cat si pentru familiile care au ales planurile internationale de asistenta medicala pentru Singapore -, le permite clientilor ca, din confortul propriei locuinte sau al biroului, sa ia legatura cu personal medical calificat.

Programul, subliniaza the International Travel & Health Journal, face parte dintr-o initiativa mai complexa conceputa de ALLIANZ Care, proiect care vizeaza dezvoltarea unei solutii globale de teleconsultatii pentru clienti - o ambitie oportuna in climatul actual.

Melisa TEOH - Chief Marketing Officer & General Manager, MyDoc -, spune ca, in ultima vreme, compania s-a confruntat cu o schimbare a modului in care oamenii solicita ingrijiri medicale, pe fondul pandemiei COVID-19. "Telemedicina nu inseamna doar sa vorbesti online cu un doctor. Este vorba despre eliminarea ineficientei din sistemul de sanatate existent, pentru a oferi un plus de confort si ingrijire oamenilor."

"Nevoia de servicii medicale accesibile si mobile nu a fost niciodata mai mare, iar obiectivul nostru este sa gasim continuu modalitati de a facilita accesul la ingrijire pentru clientii nostri. In conditiile in care, atat in Singapore, cat si in restul lumii, oamenii practica distantarea sociala si autoizolarea in siguranta, urmare a pandemiei COVID-19, multi oameni nu isi pot vizita medicul de familie sau specialistul in sanatate", spune si Paula COVEY - Chief Marketing Officer International Health, ALLIANZ Partners.

"Lansarea acestui nou serviciu e oportuna si asteptam cu nerabdare sa oferim acest beneficiu suplimentar clientilor nostri din Singapore. Pe masura ce abordam nevoia tot mai mare de a avea mai multe optiuni cu privire la modul in care sunt accesate serviciile de ingrijire, asteptam cu nerabdare sa le oferim clientilor mai multe solutii bazate pe tehnologie, inclusiv o solutie cu adevarat globala de teleconsultatii, in lunile urmatoare", a mai punctat Paula COVEY.


Share |


Editor: Cristian SUCA | Publicat pe 24.06.2020

Cele mai recente stiri:
» Germania: Proprietarii de locuinte si chiriasii pot verifica online riscul individual de furtuna
» AXA: COVID-19 subliniaza rolul critic pe care il joaca industria de re/asigurari
» ALLIANZ: Pandemia COVID-19, de trei ori mai dura pentru asiguratori decat ultima criza financiara
» Dezastrele naturale din ultima perioada au facut ravagii in intreaga lume, provocand pierderi materiale si umane semnificative
» Inundatiile care au afectat China de la inceputul lunii iunie au provocat pierderi economice de aproximativ 4 miliarde de dolari
» Securitatea cibernetica trebuie sa fie o preocupare pentru intreaga organizatie, nu doar pentru echipa de securitate
» Pe fondul pandemiei, investitorii opteaza pentru asigurari "usage-based"
» Aon: SUA se confrunta cu pierderi asigurate de peste 4 mld. dolari dupa fenomenele meteo extreme din luna mai
» Guy Carpenter: 2020 ar putea aduce pierderi de peste 160 mld. dolari pentru industria de re/asigurari
» Industria de asigurari de calatorie, setata pentru o recuperare lenta


Create AccountLog In Your Account