Romania

Alatura-te campaniei "Totul despre asigurarile de sanatate"!


Esti agent sau broker de asigurare si vrei sa iti ajuti clientii sa afle mai multe despre asigurarile de sanatate? Esti pur si simplu o persoana care crede in importanta si rolul acestor polite? Te vrem alaturi de noi! Devino sustinator oficial al campaniei nationale de informare "Totul despre asigurarile de sanatate"! Noi iti facem kit-ul tau de social media personalizat si iti scriem numele in "Hall of Fame"!

Vrei un kit de social media personalizat? Trimite-ne un mail pe executiv@appa-asigurari.ro cu subiectul "Sustin Totul despre asigurarile de sanatate" si numele pe care il vrei trecut pe materialele grafice! Noi iti transmitem pe mail propriul tau Kit de social media!

Daca nu doresti un kit personalizat cu numele tau, poti descarca kit-ul de social media standard de aici.

De asemenea, da share mesajelor, infograficelor si imaginilor de pe pagina de Facebook a campanieipe care le consideri utile si pe care iti doresti sa le vada si clientii sau prietenii tai!

Demersul "Totul despre asigurarile de sanatate" este o campanie nationala de informare dedicata asigurarilor de sanatate, dar si unui stil de viata sanatos. Obiectivele demersului includ, printre altele, promovarea beneficiilor oferite de asigurarile de sanatate, promovarea unui stil de viata sanatos, dar si schimbarea comportamentului romanilor din unul pasiv in unul pro-activ atunci cand vine vorba de sanatatea lor.

Campania nationala "Totul despre asigurarile de sanatate" este initiata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si este realizata cu sprijinul UNSAR, UNSICAR si PRBAR, fiind sustinuta de EUROINS Romania, AEGON Asigurari, SIGNAL Iduna Asigurari, DESTINE Broker, INTER Broker, ASIGEST Broker, RENOMIA SRBA Insurance Broker, DAW Management, GLOBASIG Broker si OTTO Broker.

Mesajele campaniei sunt transmise de RFI Romania, Revista BIZ si ziuaveche.ro in calitate de Parteneri Media.

Share |


Editor: Adina TUDOR | Publicat pe 18.11.2019

Cele mai recente stiri:
» UNSICAR are 6 membri noi. MARSH si SAFETY au revenit in asociatie
» CONCURS dedicat soferilor pregatiti pentru iarna
» Performantele pietei de asigurare, premiate la Gala UNSICAR 2019
» METROPOLITAN Life sustine a sasea editie a Life Changer - program care contribuie la independenta financiara a tinerilor
» Regulamentul privind durabilitatea in sectorul serviciilor financiare va intra in vigoare din martie 2021
» Valentin IONESCU: ASF vine in sprijinul dezvoltarii tehnologiilor moderne pe pietele financiare nebancare
» Pactul Ecologic al UE - lupta impotriva schimbarilor climatice
» Campanie dedicata sigurantei copiilor si tinerilor
» Ionut BACIU si Cosmin TUDOR - noi membri in managementul PAID Romania
» VIDEO: Cum a evoluat piata de brokeraj in 2019?


Create AccountLog In Your Account