Romania

Alatura-te campaniei "Totul despre asigurarile de sanatate"!


Esti agent sau broker de asigurare si vrei sa iti ajuti clientii sa afle mai multe despre asigurarile de sanatate? Esti pur si simplu o persoana care crede in importanta si rolul acestor polite? Te vrem alaturi de noi! Devino sustinator oficial al campaniei nationale de informare "Totul despre asigurarile de sanatate"! Noi iti facem kit-ul tau de social media personalizat si iti scriem numele in "Hall of Fame"!

Vrei un kit de social media personalizat? Trimite-ne un mail pe executiv@appa-asigurari.ro cu subiectul "Sustin Totul despre asigurarile de sanatate" si numele pe care il vrei trecut pe materialele grafice! Noi iti transmitem pe mail propriul tau Kit de social media!

Daca nu doresti un kit personalizat cu numele tau, poti descarca kit-ul de social media standard de aici.

De asemenea, da share mesajelor, infograficelor si imaginilor de pe pagina de Facebook a campanieipe care le consideri utile si pe care iti doresti sa le vada si clientii sau prietenii tai!

Demersul "Totul despre asigurarile de sanatate" este o campanie nationala de informare dedicata asigurarilor de sanatate, dar si unui stil de viata sanatos. Obiectivele demersului includ, printre altele, promovarea beneficiilor oferite de asigurarile de sanatate, promovarea unui stil de viata sanatos, dar si schimbarea comportamentului romanilor din unul pasiv in unul pro-activ atunci cand vine vorba de sanatatea lor.

Campania nationala "Totul despre asigurarile de sanatate" este initiata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si este realizata cu sprijinul UNSAR, UNSICAR si PRBAR, fiind sustinuta de EUROINS Romania, AEGON Asigurari, SIGNAL Iduna Asigurari, DESTINE Broker, INTER Broker, ASIGEST Broker, RENOMIA SRBA Insurance Broker, DAW Management, GLOBASIG Broker si OTTO Broker.

Mesajele campaniei sunt transmise de RFI Romania, Revista BIZ si ziuaveche.ro in calitate de Parteneri Media.

Share |


Editor: Adina TUDOR | Publicat pe 18.11.2019

Cele mai recente stiri:
» Noua editie a XPRIMM Insurance Report este acum LIVE!
» VIDEO: Asiguratorii ar putea plati circa 15 milioane de lei in urma fenomenelor atmosferice din iunie
» VIDEO: PAID a avizat 200 de dosare de dauna dupa inundatiile din iunie si a rezervat un milion de lei
» Eurostat: Peste 1.800 de romani si-au pierdut viata in accidentele rutiere din 2018
» VIDEO: Cum convingem romanii sa-si asigure locuintele? Principalele declaratii din dezbaterea XPRIMM Time for Business
» Incep inscrierile la Programul de Masterat de Tehnici Actuariale! Examenul de admitere, exclusiv online
» Digitalizarea si procesele de invatare - noi programe de pregatire profesionala in asigurari
» Serviciul de Ambulanta Caras-Severin aloca aproape 1 mil. lei pentru asigurari auto
» INFOGRAFIC: Peste un sfert dintre romani sunt mai interesati de asigurarile de sanatate ca urmare a pandemiei COVID-19
» Dezbatere XPRIMM Time for Business: Cum convingem romanii sa se asigure?


Create AccountLog In Your Account