Asigurari

VIDEO: Veaceslav CERNICA, ERVAX Grup: Pandemia nu inlatura incidenta altor riscuri

14.07.2020

Pandemia nu inlatura incidenta altor riscuri care se pot intampla chiar si intr-o situatie de criza. Oamenii trebuie sa inteleaga ca riscul de cutremur persista, incendii sau accidente de circulatie, este mesajul pe care l-a transmis Veaceslav CERNICA, Administrator ERVAX Grup Broker Asigurare-Reasigurare intr-o declaratie pentru xprimm.md.

XPRIMM Publications, de 22 de ani alaturi de piata de asigurari

10.07.2020

XPRIMM - brandul de care sunt legate principalele evenimente si publicatii dedicate pietei locale si internationale de (re)asigurari - a implinit, pe 10 iulie a.c., 22 de ani de activitate.

Top 3 despagubiri achitate de DONARIS VIG in 2020 pe asigurari persoane, inclusiv in pandemie

09.07.2020

Chiar daca perioada de lockdown din timpul pandemiei pare ca a pus pe pauza intreaga lume, un raport publicat de DONARIS VIG arata ca accidentele continua sa se produca si, mai mult decat atat, sa se achite despagubiri in regim normal. Astfel ca, un top 3 despagubiri achitate de asigurator in 2020, inclusiv in perioada pandemiei arata ca cea mai mare despagubire a fost inregistrata pe segmentul travel cu o suma totala de peste 232.800 de lei.

Cate accidente auto grave au avut loc in Republica Moldova in primul trimestru al anului?

08.07.2020

In primele trei luni din 2020, s-au inregistrat 410 accidente in traficul rutier, in urma carora 59 de persoane au decedat, iar alte 451 au fost grav ranite, conform datelor din Sistemul informational automatizat Registrul de stat accidente rutiere (SIA RAR).

VIDEO: Interviu Oleg VEREJAN: Situatiile de criza scot in evidenta meseriile cheie: actuariat, management de risc, audit intern si conformitate

29.06.2020

Despre rolul unui actuar pentru o companie de asigurare atat in activitatea de zi cu zi, dar mai ales intr-o situatie de criza, impactul SARS-COV19 asupra pietei autohtone de asigurari, dar si planurile Asociatiei Actuarilor pentru perioada urmatoare ne-a povestit Oleg VEREJAN, Presedintele Asociatiei Actuarilor sin Republica Moldova, intr-un interviu xprimm.md.

VIDEO: Prima conferinta online a pietei asigurarilor din R. Moldova - Principalele declaratii! UPDATE

25.06.2020

XPRIMM a organizat joi, 25 iunie 2020, prima conferinta online a pietei asigurarilor din Republica Moldova, denumita "Asigurarile - intre provocarile pandemiei si consolidarea pietei". Printre subiectele dezbatute s-au numarat efectele provocate de pandemia COVID-19, noile reglementari in asigurari, dar si provocarile post-pandemie pentru piata autohtona de asigurari. Urmariti principalele declaratii!

Prima conferinta online a pietei asigurarilor din R. Moldova are loc joi. Vezi principalii panelisti!

24.06.2020

XPRIMM organizeaza joi, 25 iunie 2020, prima conferinta online a pietei asigurarilor din Republica Moldova, denumita "Asigurarile - intre provocarile pandemiei si consolidarea pietei". Cu acest prilej, vor fi dezbatute subiecte de actualitate precum noile reglementari in asigurari, noul cadru legislativ, dar si provocarile post-pandemie.

XPRIMM organizeaza prima conferinta online a asigurarilor din Republica Moldova

22.06.2020

XPRIMM organizeaza joi, 25 iunie 2020, prima conferinta online a pietei asigurarilor din Republica Moldova, denumita "Asigurarile - intre provocarile pandemiei si consolidarea pietei". Cu aceasta ocazie, vor fi dezbatute subiecte de actualitate precum noile reglementari in asigurari, modificarea cadrului legislativ, dar si provocarile viitoare.

Ce daune au platit asiguratorii moldoveni in T1 2020? Afla aici rezultatele pe companii si clase de asigurare!

16.06.2020

Asiguratorii moldoveni au platit despagubiri de peste 184,5 milioane de lei in T1 2020, in scadere cu aproximativ 9,5% (19 milioane lei), comparativ cu perioada similara a anului precedent, arata datele publicate de autoritatea de supraveghere (CNPF).

Piata asigurarilor din Republica Moldova, scadere usoara in T1 2020. Vezi clasamentul asiguratorilor!

15.06.2020

Asiguratorii moldoveni au vandut polite de asigurare in valoare de 339,3 milioane lei in primul trimestru al anului 2020, in scadere usoara de 1,11% fata de anul precedent, arata datele oficiale ale autoritatii de supraveghere (CNPF).



Create Account



Log In Your Account