Produse de asigurari

Inapoi

Asigurari generale


Asigurari de sanatate - cu valabilitate in afara teritoriului Republicii Moldova
Asiguratorul asigura persoanele fizice sau juridice pentru riscurile prevazute in contractul de asigurare acordand despagubiri pentru vatamarile corporale (prejudicii corporale) suferite de o terta persoana fizica si care, urmare a incapacitatii temporare de munca, a invaliditatii sau decesului au cauzat pagube banesti, inclusiv rezultand din pierderea partiala sau totala a unui venit, daca aceste pagube sunt consecinta directa a intervenirii vatamarii corporale

Polita de asigurare se poate incheia, in functie de solicitarea Asiguratului, cu valabilitate numai pe teritoriul R. Moldova sau cu extindere in afara R. Moldova, exceptie facand SUA si Canada, precum si tarile sau teritoriile care au acelasi sistem legislativ.

Prin aceasta polita sunt acoperite evenimentele intamplate in timpul perioadei de valabilitate a politei, precum si consecintele directe ale acelor prejudicii, manifestate ulterior expirarii acesteia, dar numai daca au fost cauzate in mod cert de acele evenimente petrecute in perioada de valabilitate a politei ii daca terta persoana isi valorifica pretentiile de despagubire in termenul de prescriptie.Lista companiilor de asigurari care ofera acest produs:

1. ASTERRA GROUP
2. ASITO
3. ARTAS
4. ACORD GRUP
5. DONARIS VIENNA INSURANCE GROUP
6. EUROASIG GRUP
7. EXIM-ASINT
8. GALAS
9. GARANTIE
10. GRAWE CARAT ASIGURARI
11. MOLDASIG
12. MOLDCARGO
13. MOLDOVA-ASTROVAZ
14. TRANSELIT
15. ALLIANCE Insurance Group
16. IDEEA ASIGURARI
17. KLASSIKA ASIGURARI
18. GENERAL ASIGURARI

Create AccountLog In Your Account