Romania

CONSULTANT AA a reunit performerii echipei la Forumul Anual al Partenerilor CAA


CONSULTANT AA Broker de Asigurare a organizat, in perioada 12-14 aprilie 2019, Forumul Anual al Partenerilor CAA, eveniment aflat la a 7-a editie, reunind performerii echipei, principalii colaboratori si parteneri, dar si reprezentanti ai companiilor de asigurari.

Evenimentul a avut loc la Hotel Binderbubi - Medias, judetul Sibiu.

"Am organizat un panel de dezbateri ce s-a dovedit a fi extrem de interesant si util pentru participanti. Temele abordate au fost GDPR, IDD si formare profesionala. La panel au participat Costi STRATNIC - OMNIASIG VIG, Cosmin TUDOR - GROUPAMA, Mihai BIZINECHE - CertAsig si Sorin BALTASIU - ALLIANZ-TIRIAC", a declarat, pentru 1asig.ro, Otilia MIHAI, Directorul General al CONSULTANT AA Broker, precizand ca au fost clarificate foarte multe dintre intrebarile si temerile ce tin de subiectele mentionate.

S-a discutat si despre polita obligatorie a locuintelor (PAD), iar Nicoleta RADU - Directorul General al PAID Romania (Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale) - a vorbit despre obiectivele pe acest segment, propunerile pentru modificarea legii din domeniu, dar si despre cat este de important sa constientizeze populatia ca este necesar sa fie asigurata.

Otilia MIHAI a mai spus ca, in cadrul Forumului, s-a facut o retrospectiva a activitatii CONSULTANT AA de anul trecut, s-a discutat despre valorile companiei si obiectivele pentru acest an.

"Pentru perioada urmatoare, continuam cu aceeasi insistenta sa punem accent pe dezvoltarea personala si formarea profesionala, atat prin actiuni la nivel de companie cat si prin programele PRBAR Academy. Sustinem in continuare activitatea academiei", a mentionat Otilia MIHAI.

"Dorim sa ne dezvoltam in continuare reteaua de colaboratori si ne dorim sa ne mentinem ritmul de crestere cu privire la asigurarile non-auto. Totodata, vom investi in sisteme informatice pentru a usura munca asistentilor in brokeraj si a pune in practica mai usor noile prevederi legislative", a adaugat ea.

De asemenea, au fost premiati cei mai buni brokeri din CAA:
  • Malita GHEORGHE
  • Nicolae PUIU
  • Cecilia BODONI
  • Antoneta ZEVEDEI
  • Motocan OVIDIU
  • Bogdan LAZAR
  • Narcisa TUGURLAN
  • Mihaela TACHE
Totodata, in cadrul evenimentului, CONSULTANT AA si-a manifestat consideratia si multumirea fata de asiguratorii parteneri acordandu-le premii. Si Publicatiile XPRIMM au fost recompensate cu Premiul Special pentru contributia adusa pietei asigurarilor.Share |


CITITI PE ACEEASI TEMA:
Notice: Undefined index: titlu in /public/website/xprimm.md/articol.php on line 184 Notice: Undefined index: ID_sec in /public/website/xprimm.md/articol.php on line 187 Fatal error: Uncaught exception 'PDOException' with message 'SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'AND vizibil_in_meniu = 'y' AND ID_sec_parinte <> -1 ORDER BY ID_sec_p' at line 3' in /public/website/xprimm.md/_functions.php:950 Stack trace: #0 /public/website/xprimm.md/_functions.php(950): PDO->prepare('SELECT ID_sec_p...') #1 /public/website/xprimm.md/_functions.php(457): get_results('SELECT ID_sec_p...') #2 /public/website/xprimm.md/articol.php(187): creaza_lista_sectiuni(NULL) #3 {main} thrown in /public/website/xprimm.md/_functions.php on line 950