Romania

Digitalizarea si procesele de invatare - noi programe de pregatire profesionala in asigurari


Pro Fiduciaria, in parteneriat cu ISF - Institutul de Studii Financiare, a lansat, de aproape trei luni, aplicatia mobila Intrebari Asigurari prin care cursantii simuleaza testarea online ISF si invata in acelasi timp.

Aplicatia se poate descarca pe Android din Google Play si cat de curand pe IOS din App Store.

"Imediat cum s-a decis ca examinarea ISF sa se faca exclusiv online ne-am gandit sa facem un simulator de examinare, cu aceleasi caracteristici ale examenului oficial. Cu aceasta ocazie, le multumesc inca o data domnilor Calin RANGU si Catalin CAMPEANU pentru aceast parteneriat cu ISF, care speram ca a fost si este de ajutor pietei de asigurari", a declarat Florian GABA, General Manager, Pro Fiduciaria.

Inca de la infiintare, Pro Fiduciaria si-a propus sa creasca gradul de digitalizare al procesului de pregatire profesionala in asigurari, si ulterior in alte industrii, prin produse specifice acestei activitatii: solutii LMS, dezvoltare cursuri online, aplicatii, etc.

In acesta luna Pro Fiduciaria lanseaza o suita de programe noi de pregatire continua pe diverse teme in vederea acumularii creditelor pentru anul curent. Acestea au fost dezvoltate de specialisti cu expertiza in asigurari intr-o structura de design instructional conform standardelor din piata mondiala de e-learning si contin informatii la zi, relevante.

Conform Normei ASF nr. 20/2018, neindeplinirea acumularii si validarii creditelor de formare profesionala continua anuale, de catre distribuitorul de asigurari si/sau reasigurari conduce la pierderea calitatii detinute. Pentru redobandirea calitatii, persoana reia procesul de obtinere a certificatului pentru programul de pregatire profesionala initiala.


Share |


Editor: Andreea RADU | Publicat pe 02.07.2020

Cele mai recente stiri:
» FII CALM LA VOLAN! Ce faci daca devii "tinta" unui sofer agresiv in trafic?
» VIDEO: Piata asigurarilor, un sprijin pentru mediul de afaceri
» VIDEO: Iulius Marian FIRZCAK: de pe bancile Facultatii de Fizica in Camera Deputatilor
» Hotararea de deschidere a procedurii falimentului in cazul CertAsig, publicata in Buletinul Procedurilor de Insolventa
» Profitul Transilvania Broker a crescut cu 12,2% in prima jumatate a anului
» ASF, modificare legislativa: Soferii vor putea prezenta asigurarea RCA in format digital - UPDATE
» Pachetul de asigurari auto ASIROM poate fi achizitionat online
» ASF incepe procesul de desemnare a trei membri ai Consiliului de Administratie al FGA
» Gala Premiilor Pietei Asigurarilor va avea loc pe 26 august, la Clubul Diplomatic
» Posibilitatea producerii unor accidente auto, printre cele mai mari ingrijorari ale romanilor


Create AccountLog In Your Account