Asigurari

GRAWE Carat lanseaza COVID-19 PROTECT, un produs cu acoperire specifica pentru calatoriile in strainatate


GRAWE Carat Asigurare lanseaza un nou produs de Asigurare de Sanatate pentru calatoriile peste hotare cu acoperire specifica pentru cazul de imbolnavire cu COVID-19. Polita COVID-19 PROTECT acopera cheltuielile medicale in cazul imbolnavirii cu noul virus SARS-COV2, in plus fata de alte boli sau accidente care apar in timpul calatoriei in afara Republicii Moldova.

"Pandemia de Coronavirus ne-a afectat viata, inclusiv libertatea de a calatori, si cu totii trebuie sa ne adaptam conditii specifice impuse de acest nou virus. Ramanand ca intotdeauna aproape de nevoile clientilor sai, GRAWE Carat a inteles sa raspunda acestor solicitari speciale cu cea mai buna acoperire adaptata situatiei", spun reprezentantii companiei.

In plus, pentru o siguranta completa in aceste vremuri incerte, GRAWE ofera clientilor si varianta COVID-19 PROTECT PLUS care, suplimentar, garanteaza acoperirea cheltuielilor de anulare a calatoriei ca urmare a infectarii cu noul coronavirus.

"Este esential sa calatoresti mereu cu o asigurare care te protejeaza. Daca aveti planificata o calatorie in curand, COVID-19 PROTECT de la GRAWE este cea mai potrivita alegere!", adauga sursa citata.

Calatoresti mai Relaxat atunci cand esti Asigurat!

GRAWE Carat Asigurari este parte a unui concern financiar austriac care si-a dovedit stabilitatea si puterea financiara de-a lungul a peste 192 de ani de existenta si care aduna intr-un intreg experienta acumulata in cele 13 tari europene in care este prezent.

Grawe a intrat pe piata de asigurari din Republica Moldova in anul 2004 si astazi, dupa 16 ani, GRAWE Carat ocupa Locul 1 in Topul Companiilor de asigurari, fiind singurul asigurator care ofera clientilor sai o paleta completa de asigurari, la cele mai inalte standarde europene.
Share |


Editor: Bianca CIOCOTISAN | Publicat pe 24.08.2020


Create AccountLog In Your Account