Romania

Iarna asta, nu derapeaza nimeni, pentru ca tocmai a inceput campania "Iarna, la volan"!


Lunile de iarna pot reprezenta o provocare pentru soferi. Precipitatiile si fenomenele meteo specifice, de la ploaie si ninsoare pana la ceata si polei, vizibilitatea scazuta, aglomeratia, dar si starea carosabilului cresc riscul de accident rutier.

In acest context, pentru al doilea an consecutiv, GENERALI Romania deruleaza, alaturi de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, campania nationala de preventie si siguranta rutiera "IARNA, LA VOLAN!".

Campania are ca obiectiv cresterea nivelului de constientizare a soferilor romani cu privire la riscurile pe care le implica sofatul pe timp de iarna si, in acelasi timp, de a evidentia masurile ce pot fi luate pentru a le reduce. Indirect, efortul concentrat de comunicare ar urma sa conduca, de asemenea, la o reducere a numarului de accidente inregistrate pe timp de iarna.

Astfel, in perioada 11 - 24 decembrie, brosuri informative cu sfaturi referitoare la condusul in sezonul rece vor ajunge la soferii din intreaga tara prin intermediul retelei de agentii GENERALI Romania, dar si online, materialul putand fi descarcat de pe portalul treazlavolan.ro.

De asemenea, pe intreaga durata a campaniei, filmulete si infografice cu sfaturi utile privind condusul preveniv pe timp de iarna, dar si pregatirile necesare pe care orice sofer ar trebui sa le faca inainte de venirea anotimpului rece, vor fi distribuite atat prin intermediul portalului treazlavolan.ro, cat si prin social media.

Toti cei care doresc sa se alature demersului si sustin mesajele campaniei pot descarca, de asemenea, kit-ul de social media si pot folosi unul din cele 4 cover photo-uri speciale sau chiar stampila campaniei pe propria pagina de Facebook.

"IARNA, LA VOLAN!" face parte din proiectul mai amplu "FII TREAZ LA VOLAN!" - un proiect ce are rolul de a atrage atentia soferilor asupra masurilor de preventie pe care trebuie sa le ia pentru a ramane in siguranta la volan.


Share |


Editor: Adina TUDOR | Publicat pe 11.12.2017

Cele mai recente stiri:
» ASF a anuntat noile tarife de referinta pentru politele RCA. Preturile sunt in crestere!
» "IIF 2018 - CEE & SEE - Regional Actuarial Insurance Conference": Principalele declaratii
» Premiile Brokerilor de Asigurare isi desemneaza castigatorii saptamana viitoare!
» Harta MARSH a Riscului Politic in 2018: Romania, in categoria tarilor cu index de risc mediu
» Profita de Oferta Speciala pe care ti-am pregatit-o, inregistreaza-te acum la conferinta "IIF 2018 - MOTOR INSURANCE - the innovation challenge"
» Noi numiri in echipele de management al investitiilor la NN Asigurari de Viata si NN Pensii
» Iarna s-a intors. Atentie cum circulati si la mijloacele de incalzire!
» Transformari in structura actionariatului GROUPAMA Asigurari
» Doua bilete la pretul unuia singur la conferinta "IIF 2018 - PROPERTY INSURANCE - the NatCat challenge and beyond". Inregistreaza-te acum!
» Sondaj 1asig.ro: Este pregatita industria de asigurari sa aplice regulile GDPR din luna mai?

Create AccountLog In Your Account