Romania

Incep inscrierile la Programul de Masterat de Tehnici Actuariale! Examenul de admitere, exclusiv online


Institutul de Studii Financiare (ISF) in parteneriat cu Academia de Studii Economice Bucuresti anunta sesiunea de Admitere 2020, in perioada 20-22 iulie, pentru singurul program de Masterat din Romania de Tehnici Actuariale (TACT), cu acreditare Institute and Faculty of Actuaries, Marea Britanie. - un avantaj competitiv important pentru programele de formare profesionala din domeniul actuariatului din Romania.

Utilitatea programului a fost demonstrata prin realizarea celor XIV serii - peste 95% dintre participanti au fost angajati inca din timpul studiilor de master, inainte de a deveni absolventi.

Programul este destinat persoanelor care lucreaza in departamentele de actuariat, management de risc, underwriting, dezvoltare produse, investitii (portofolii, analiza financiara), putand identifica pozitii in oricare dintre entitatile prezente pe pietele financiare.

"Calculul actuarial aferent unei subscrieri reprezinta esenta asigurarii. Actuarii sunt larg recunoscuti si apreciati. Institutul de Studii Financiare este alaturi de studentii care isi doresc sa acceada la o meserie unica. Aptitudinile si competentele obtinute la finalizarea masterului asigura o cariera de succes", a declarat Calin RANGU, Presedintele ISF.

"Ne bucuram sa avem in portofoliul educational al ASE Bucuresti un alt program de studii de master care a obtinut o recunoastere internationala pentru un domeniu tehnic cu impact in pietele financiare. Prin obtinerea recunoasterii din partea Institutului de Actuariat din Marea Britanie, programul de master de Tehnici Actuariale sprijina demersul de excelenta al ASE Bucuresti in oferirea de certificari cerute si recunoscute de mediul de afaceri", a declarat prof.univ.dr. Nicolae ISTUDOR, Rector ASE.

Programul se desfasoara modular, intre orele 18.00 si 21.00, si beneficiaza si de prezenta celor mai buni experti din piata de asigurari, investitii, management de risc. Evaluarea tine cont de principii internationale si are loc in prezenta unor evaluatori independenti.

Admitere 2020

In premiera, admiterea la acest program se face integral online, pe pagina https://admitere.ase.ro/masterat2020/index.asp. Inscrierea se face in ordinea punctajelor obtinute la interviul de specialitate desfasurat online - o proba orala bazata pe o tematica specifica.

Pentru mai multe detalii legate de program: www.tact.ase.ro


Share |


Editor: Andreea RADU | Publicat pe 02.07.2020

Cele mai recente stiri:
» FII CALM LA VOLAN! Ce faci daca devii "tinta" unui sofer agresiv in trafic?
» VIDEO: Piata asigurarilor, un sprijin pentru mediul de afaceri
» VIDEO: Iulius Marian FIRZCAK: de pe bancile Facultatii de Fizica in Camera Deputatilor
» Hotararea de deschidere a procedurii falimentului in cazul CertAsig, publicata in Buletinul Procedurilor de Insolventa
» Profitul Transilvania Broker a crescut cu 12,2% in prima jumatate a anului
» ASF, modificare legislativa: Soferii vor putea prezenta asigurarea RCA in format digital - UPDATE
» Pachetul de asigurari auto ASIROM poate fi achizitionat online
» ASF incepe procesul de desemnare a trei membri ai Consiliului de Administratie al FGA
» Gala Premiilor Pietei Asigurarilor va avea loc pe 26 august, la Clubul Diplomatic
» Posibilitatea producerii unor accidente auto, printre cele mai mari ingrijorari ale romanilor


Create AccountLog In Your Account