Romania

MARSH organizeaza competitia #ReWrite: Hackathon


In acest weekend, Bucuresti va fi unul dintre cele sapte orase din Europa in care MARSH organizeaza #ReWrite: Hackathon, eveniment derulat la nivel continental si initiat cu scopul de a facilita accesul femeilor in InsureTech. Alaturi de Bucuresti, evenimentul este organizat simultan in: Munchen, Viena, Stockholm, Istanbul, Milano si Varsovia.

In Romania evenimentul este organizat alaturi de Banca Transilvania si Vodafone, in calitate de parteneri si are loc cu sprijinul organizatiei Girls in Tech.

Incadrat sub conceptul de #ReWRITE - for Women, Risk, Insurance, Technology, Empowerment - evenimentul are ca obiectiv sa creeze oportunitati de a invata si dezvolta generatia urmatoare de solutii de asigurari si inovatii pentru diminuarea riscului. Competitia este destinata exclusiv femeilor si se va concentra pe subiecte legate de tehnologiile emergente precum blockchain, IoT, AI sau cloud.

Cele patru echipe selectate pentru competitia de la Bucuresti vor propune solutii fundamentate pe tehnologiile amintite mai sus, care vor fi evaluate de juriul format din specialisti din zona fintech, consultanta de risc, finante si comunicatii.

Marele premiu, in valoare de 10.000 EUR, va fi acordat cu ocazia FERMA Forum (The European Forum for Risk and Insurance Professionnals), luna viitoare, la Berlin.

"#ReWrite Hackathon este o premiera pentru Romania si este rezultatul preocuparii noastre de a stimula zona de inovare in fintech si de a descoperi si implementa noi solutii inovatoare bazate pe tehnologiile emergente", afirma Cristian FUGACIU, CEO, MARSH Romania.

Jurizarea si festivitatea de premiere vor avea loc duminica, 20 octombrie a.c., la biroul din Bucuresti al MARSH, incepand cu ora 17:00. Evenimentul are loc sambata intre orele 8:00 21:00 si duminica intre 8:00 - 18:00.

Mai multe detalii gasiti pe pagina evenimentului si pe pagina MARSH Romania de LinkedIn.


Share |


Editor: Andreea RADU | Publicat pe 18.10.2019

Cele mai recente stiri:
» Noua editie a XPRIMM Insurance Report este acum LIVE!
» VIDEO: Asiguratorii ar putea plati circa 15 milioane de lei in urma fenomenelor atmosferice din iunie
» VIDEO: PAID a avizat 200 de dosare de dauna dupa inundatiile din iunie si a rezervat un milion de lei
» Eurostat: Peste 1.800 de romani si-au pierdut viata in accidentele rutiere din 2018
» VIDEO: Cum convingem romanii sa-si asigure locuintele? Principalele declaratii din dezbaterea XPRIMM Time for Business
» Incep inscrierile la Programul de Masterat de Tehnici Actuariale! Examenul de admitere, exclusiv online
» Digitalizarea si procesele de invatare - noi programe de pregatire profesionala in asigurari
» Serviciul de Ambulanta Caras-Severin aloca aproape 1 mil. lei pentru asigurari auto
» INFOGRAFIC: Peste un sfert dintre romani sunt mai interesati de asigurarile de sanatate ca urmare a pandemiei COVID-19
» Dezbatere XPRIMM Time for Business: Cum convingem romanii sa se asigure?


Create AccountLog In Your Account