Stiri externe

Munich Re va achizitiona o participatie in centrul german de cercetare DFKI


Munich Re, unul dintre cei mai importanti jucatori din industria de reasigurari, a incheiat un acord pentru achizitionarea unei anumite participatii in cadrul unui centru german de cercetare - German Research for Artificial Intelligence (DFKI). Afacerea DFKI - parteneriat public-privat non-profit -, ofera reasiguratorului german posibilitatea de a folosi data analytics si Inteligenta Artificiala in diferite domenii. Tranzactia, care ar putea fi incheiata in primul trimestru al acestui an, trebuie aprobata de toti shareholderii DFKI.

"Inteligenta Artificiala e una dintre cele mai importante tehnologii ale zilelor noastre, oferind posibilitatea de a crea produse complet noi astazi, cum ar fi acoperirea prin asigurare pentru fabricile conectate sau pentru pierderile provocate de criminalitatea informatica. Inteligenta Artificiala vine, insa, insotita si de noi provocari. Prin colaborarea cu DFKI, visul nostru de a fi lideri in folosirea Inteligentei Artificiale in industria de asigurari prinde viata. Acest parteneriat ne va ajuta sa dezvoltam cele mai bune, moderne si eficiente procese pentru clientii nostri. Totodata, angajatii nostri vor avea acces la cele mai noi studii in domeniu, urmand sa sustina si sa promoveze dezvoltarea cercetarii in domeniul Inteligentei Artificiale", a declarat Torsten JEWORREK - Member of the Board of Management, Munich Re.

"Integrarea Munich Re in cercul shareholderilor DFKI va oferi un potential enorm de inovare in ceea ce priveste metodele de Inteligenta Artificiala pe care le dezvoltam. Cerintele in timp real ale analizelor de date de la Munich Re deschid oportunitati fantastice pentru aplicatii, in special pentru centrul nostru de competente profunde in invatare, perceptia limbajului si tehnologia viziunii masinilor, interpretabilitatea rezultatelor invatarii profunde si fuziunea senzorilor", sustine si Wolfgang WAHLSTER - CEO & Technical and Scientific Managing Director, German Research for Artificial Intelligence.

Avand aproximativ 1.000 de angajati, DFKI (German Research for Artificial Intelligence) propune peste 30 de departamente si grupuri de cercetare, laboratoare si centre de competente. Bucurandu-se de sprijnul Uniunii Europene si al autoritatilor din Germania, DFKI este sustinut si de companii precum Airbus, BMW, Bosch, Google, Microsoft, SAP sau Wolkswagen.


Share |


Editor: Cristian SUCA | Publicat pe 05.02.2019

Cele mai recente stiri:
» VIG se extinde in Polonia
» 71% din muzeele din Marea Britanie, neasigurate in fata atacurilor cibernetice
» SCOR Global Life a incheiat un parteneriat cu Garmin Health pentru optimizarea Modelului de Varsta Biologica
» Marea Britanie: Cainii din rasa Marele Danez, de cel putin doua ori mai scumpi de asigurat decat un BMW X5
» Google si Amazon, printre gigantii acuzati de practici digitale neloiale
» KPMG: Cu mai putin de 40 de zile inainte de Brexit, companiile britanice isi testeaza "airbag-urile"
» Profitul ALLIANZ a ajuns in 2018 la cel mai mare nivel din istoria grupului
» Gen Re: Aplicatie cu recunoastere faciala pentru clientii companiei
» Aon: Cele mai importante opt riscuri cibernetice
» GENERALI a achizitionat compania slovena de asigurari ADRIATIC Slovenica


Create AccountLog In Your Account