Romania

PRBAR Academy: A 2-a editie a evenimentului "De vorba cu..." i-a avut ca mentori pe Mihai TECAU si Costi STRATNIC


A doua editie a workshop-ului PRBAR Academy, denumit "De vorba cu...", i-a adus fata in fata pe mentorati cu doi mentori ai Programului de Mentorat lansat anul trecut, care au discutat, printre altele, despre succesul in industria de asigurari, cariera si valorile dupa care trebuie sa se ghideze.

Mentorii au fost Mihai TECAU - Presedinte Directorat, OMNIASIG VIG si Costi STRATNIC - Membru Directorat, OMNIASIG VIG, iar evenimentul a avut loc miercuri, 13 martie 2019, la hotel DoubleTree by Hilton, Bucuresti.

Acestia au avut placerea sa le vorbeasca viitorilor manageri despre integritate, profesionalism, respect si responsabilitate - o parte dintre valorile si principiile dupa care OMNIASIG Vienna Insurance Group se ghideaza.

Mihai TECAU a subliniat ca fiecare companie trebuie sa aiba la baza un set clar de valori, care definesc compania si contureaza actiunile necesare pentru a avea clienti multumiti. Iar Costi STRATNIC a facut o paralela intre control si acceleratie, valabila pentru Racing si Business in aceeasi masura.

De asemenea, cei dou mentori au dezvaluit mentoratilor din tainele activitatii lor de zi cu zi si au raspuns tuturor intrebarilor.

"A fi mentorul unor tineri inseamna a proiecta succesul de astazi pentru viitor. Tot ce e necesar e un set de valori de la care sa nu te abati", au transmis reprezentantii PRBAR Academy.

Programul de Mentorat, lansat de PRBAR Academy impreuna cu ISF, face parte din seria programelor si actiunilor menite sa aduca plus valoare in industria asigurarilor, sa ridice gradul de profesionalism si pregatire al intermediarilor in asigurari, in contexul unor vremuri predominate de schimbare, provocare si pretentii tot mai ridicate din partea consumatorilor. In cadrul acestui program participa 17 mentori si 35 de mentorati.


Share |


CITITI PE ACEEASI TEMA:
Notice: Undefined index: titlu in /public/website/xprimm.md/articol.php on line 184 Notice: Undefined index: ID_sec in /public/website/xprimm.md/articol.php on line 187 Fatal error: Uncaught exception 'PDOException' with message 'SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'AND vizibil_in_meniu = 'y' AND ID_sec_parinte <> -1 ORDER BY ID_sec_p' at line 3' in /public/website/xprimm.md/_functions.php:950 Stack trace: #0 /public/website/xprimm.md/_functions.php(950): PDO->prepare('SELECT ID_sec_p...') #1 /public/website/xprimm.md/_functions.php(457): get_results('SELECT ID_sec_p...') #2 /public/website/xprimm.md/articol.php(187): creaza_lista_sectiuni(NULL) #3 {main} thrown in /public/website/xprimm.md/_functions.php on line 950