Romania

Profesionisti din asigurari, in Anuarul Directorilor de Marketing din Romania

24.05.2018

Directori de marketing din piata de asigurari, alaturi de profesionisti din multiple domenii, sunt prezenti in Anuarul Directorilor de Marketing din Romania, o initiativa Biz Agency, unica in piata. Ajuns la cea de-a IV-a editie, anuarul este o radiografie a industriei de profil, asa cum arata ea in 2018.

OMNIASIG sustine performanta sportivilor romani de judo si lupte

23.05.2018

OMNIASIG Vienna Insurance Group a incheiat un nou parteneriat impreuna cu Federatia Romana de Judo si Federatia Romana de Lupte, pe o perioada de un an, dar va putea fi extins si in anii urmatori.

ASF a aprobat noi mandate pentru persoane din conducerea a doi asiguratori

24.05.2018

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) a aprobat, in cadrul sedintei de miercuri - 23 mai 2018, noi mandate pentru persoane din conducerea a doi asiguratori de pe piata locala.

Care au fost cele mai vizibile branduri de asigurari in online si pe Facebook in luna aprilie?

24.05.2018

NN Asigurari, GROUPAMA Asigurari si MILLENIUM Insurance Broker - MIB se afla pe primele trei locuri in "Topul asiguratorilor de pe Facebook" in luna aprilie a acestui an, arata clasamentul lunar al celor mai vizibile branduri din industria asigurarilor, citat de portalul IQads.

VIENNA Insurance Group in primele 3 luni din 2018: Profit mai mare cu 27% din afacerile detinute in Romania

23.05.2018

In primul trimestru din acest an, VIENNA Insurance Group a inregistrat, in Romania, un profit inainte de impozitare de 4,1 milioane euro, cu 27,3% mai mare comparativ cu aceeasi perioada din 2017 (3,2 milioane euro), arata rezultatele financiare anuntate de grupul austriac.

VIDEO: Ce soarta au viitoarele pensii din Pilonul II?

23.05.2018

Situatia actuala a Pilonului II de pensii private obligatorii, asteptarile viitorilor pensionari, rezultatele sistemului, plata pensiilor, si nu numai, se numara printre subiectele dezbatute de Mihai BOBOCEA, Purtatorul de cuvant al APAPR - Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania si Sergiu COSTACHE - Revista PRIMM Asigurari & Pensii in cadrul emisiunii "Ora de risc", difuzate marti, 22 mai a.c., de RFI Romania.

9 romani decedati in gravul accident din Ungaria

23.05.2018

Un accident grav a avut loc marti, 22 mai a.c., in apropierea orasului Budapesta, Ungaria, in care a fost implicat un microbuz inmatriculat in Romania. Noua persoane si-au pierdut viata, toate de cetatenie romana, conform Ministerului Afacerilor Externe (MAE), care a activat celula de criza. Microbuzul era asigurat RCA la CITY Insurance.

GDPR: Insurance Europe a publicat o lista a principalelor obligatii ale asiguratorilor sub noua reglementare

22.05.2018

Insurance Europe, federatia europeana ce reuneste asociatiile nationale ale asiguratorilor si reasiguratorilor, a publicat o lista cu principalele obligatii pe care trebuie sa le indeplineasca asiguratorii odata cu intrarea in vigoare a GDPR - Regulamentul General pentru Protectia Datelor Personale, pe 25 mai a.c.

Studiu: Angajatii se simt motivati de beneficii, precum asigurarile private de sanatate

22.05.2018

Daca in trecut munca aducea doar siguranta zilei de maine si se considera ca un salariu mai mare ne ofera automat si bucuria de a munci, astazi ii gasim pe angajati punand mai multe conditii, avand mai multe asteptari de la locul unde isi petrec mai bine de jumatate din viata. Printre beneficiile dorite se numara asigurarile private de sanatate, se arata intr-un studiu recent.

Gheorghe GRAD, RENOMIA SRBA Broker: Cuvantul "digitalizare" a devenit foarte important pentru grup

22.05.2018

La nivel de grup, cuvantul "digitalizare" a devenit atat de important incat, de la inceputul acestui an, au fost contractati 5 specialisti de top in diverse arii ale acestui domeniu, devenind o directie prioritara de dezvoltare, a declarat, pentru Publicatiile XPRIMM, Gheorghe GRAD, Country Manager, RENOMIA SRBA Broker.
Create AccountLog In Your Account