Romania

VIDEO: Nicoleta RADU: PAID detine suficiente fonduri pentru despagubirea oricarui tip de dauna

12.06.2019

Cat de importante sunt asigurarile de locuinte, ce acopera o polita obligatorie PAD, dar si care este strategia PAID pentru cresterea gradului de cuprindere in asigurare se numara printre subiectele dezbatute de Nicoleta RADU, Director General, PAID Romania -, Andreea RADU - Redactor Sef, Publicatiile XPRIMM - si Sergiu COSTACHE, Revista PRIMM Asigurari & Pensii, marti, 11 iunie a.c., la emisiunea Ora de Risc difuzata de RFI Romania.

O noua sesiune a evenimentului "De vorba cu..." ii are ca mentori pe Nicoleta RADU si Valentin IONESCU

12.06.2019

Ultima sesiune a workshop-ului "De vorba cu ..." din primul program de mentorat dezvoltat de PRBAR Academy ii va avea ca invitati pe mentorii Nicoleta RADU, Director General, PAID Romania, si Valentin IONESCU, Director Directia Strategie si Stabilitate Financiara, ASF - Autoritatea de Supraveghere Financiara.

Cine au fost castigatorii Regatei Asigurarilor?

13.06.2019

RISK CONTROL a organizat, in perioada 7 - 9 iunie 2019, o noua editie (a opta) a Regatei Asigurarilor. Competitia s-a desfasurat la Life Harbor Limanu, un loc care ofera toate facilitatile necesare desfasurarii unei regate.

Deciziile adoptate miercuri de Consiliul ASF

12.06.2019

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) a aprobat, in cadrul sedintei de miercuri, 12 iunie a.c., o serie de masuri privind cadrul de functionare a pietelor financiare nebancare supravegheate - asigurari, piata de capital si pensii private.

IGSU: Capitala si alte 6 judete au fost afectate de inundatii

12.06.2019

Instabilitatea atmosferica accentuata si cantitatile de apa insemnate au produs scurgeri importante de pe versanti, inundatii locale si cresteri de debite pe anumite rauri, de marti dimineata si pana miercuri dimineata. Efectele fenomenelor hidrometeorologice s-au facut simtite in 21 localitati din judetele Arges, Arad, Giurgiu, Hunedoara, Ilfov si Teleorman, precum si in municipiul Bucuresti.

Tot mai multi asiguratori lanseaza polite care acopera cancerul si alte boli grave

11.06.2019

Piata asigurarilor de sanatate este intr-o perioada de dezvoltare continua, iar in ultimii ani tot mai multi asiguratori locali introduc in portofoliile lor asigurari private de sanatate cu acoperire pentru boli grave, inclusiv cancer, infarct, accident cerebral vascular si altele.

Miercuri are loc workshop-ul "Who is BROADSPIRE, by Crawford & Company?"

11.06.2019

Miercuri, 12 iunie a.c., specialistii in daune din industria asigurarilor se reunesc la workshop-ul "Who is BROADSPIRE, by Crawford & Company? What is TPA - Third Party Administration?", ce va avea loc la Restaurantul Sole din Bucuresti.

86% dintre romani sunt nemultumiti de sistemul de aparare impotriva inundatiilor

11.06.2019

Autostrazile (93%), drumurile locale (87%), sistemul de aparare impotriva inundatiilor (86%), reteaua feroviara (85%), reteaua de alimentare cu apa si cea de canalizare (74%) sunt principalale motive de insatisfactie fata de infrastructura din Romania, arata rezultatele unui studiu desfasurat de compania de cercetare de piata IPSOS in 28 de tari din intreaga lume, la finalul anului 2018.

Transelectrica cauta asigurator RCA si CASCO pentru autovehiculele din parcul auto

11.06.2019

Compania Nationala de Transport a Energiei Electrice TRANSELECTRICA va organiza, in luna iunie, o licitatie pentru achizitionarea de servicii de asigurare RCA si CASCO, fara fransiza, pentru autovehiculele din parcul auto al companiei, pe o perioada de 12 de luni, potrivit unui anunt publicat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP).

A mai ramas o luna pana la a patra editie a campaniei FII TREAZ LA VOLAN!

10.06.2019

In acesta vara, pentru al patrulea an consecutiv, APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor aduce in dezbatere importanta sigurantei rutiere in Romania in cadrul campaniei nationale de siguranta si preventie rutiera "FII TREAZ LA VOLAN!".Create AccountLog In Your Account