Romania

Nicolae TROFIN: Clientii de asigurari de sanatate au avut nevoie de beneficii suplimentare

24.09.2020

In contextul creat de pandemia de COVID-19, numarul clientilor noi pe segmentul asigurarilor de sanatate a fost in crestere, in timp ce clientii existenti au avut nevoie de beneficii suplimentare, precum telemedicina, potrivit declaratiilor facute, pentru Publicatiile XPRIMM, de Nicolae TROFIN - membru in Directoratul SIGNAL IDUNA Romania.

Ora de Risc: Cat de importanta este consultanta in asigurari?

23.09.2020

Produsele de asigurare vor fi mai bine intelese si vor deveni mai atragatoare in momentul in care sunt explicate pe limba consumatorilor - este una dintre concluziile extrase din emisiunea Ora de Risc by XPRIMM, la RFI Romania, in cadrul careia Sergiu COSTACHE i-a avut ca invitati pe Mihai NEACSU - Partener, NEACSU & ASOCIATII Societate de Avocati si Mihaela CIRCU - Secretar General, APPA (Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor).

GENERALI Romania extinde beneficiile politelor individuale de viata printr-un pachet de acoperiri specifice noului coronavirus

23.09.2020

Criza SARS-CoV-2 a declansat transformari economice si sociale de amploare, schimband, de asemenea, prioritatile oamenilor in materie de riscuri acoperite prin politele de asigurare. Prin urmare, pentru a sustine clientii sa se adapteze acestui nou context, GENERALI Romania a extins gama de beneficii asociate politelor individuale de viata prin acoperiri dedicate imbolnavirii cu noul coronavirus.

GROUPAMA Asigurari a lansat o asigurare de calatorie pentru destinatiile din Romania

23.09.2020

GROUPAMA Asigurari a lansat asigurarea pentru calatorii in Romania, un produs gandit sa raspunda nevoilor actuale ale romanilor in ceea ce priveste vacantele. Conform datelor companiei, acestia sunt mai interesati in prezent de calatorii interne, dat fiind contextul pandemiei de coronavirus si al restrictiilor de calatorie impuse de alte tari.

Nicu MARCU: ASF are ca obiectiv principal asigurarea stabilitatii, competitivitatii si bunei functionari a pietelor de instrumente financiare

23.09.2020

Autoritatea de Supraveghere Financiara are ca obiectiv principal asigurarea stabilitatii, competitivitatii si bunei functionari a pietelor de instrumente financiare, promovarea increderii in aceste piete si in investitiile in instrumente financiare, precum si asigurarea protectiei operatorilor si investitorilor impotriva practicilor neloiale, abuzive si frauduloase, afirma Nicu MARCU (foto), Presedintele ASF.

ASF a incheiat anul 2019 cu un excedent de 35,5 milioane lei. Afla care au fost veniturile si cheltuielile totale!

22.09.2020

Executia bugetara a Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF), la finele anului 2019, s-a incheiat cu un excedent de 35,5 milioane de lei, in usoara crestere fata de anul precedent, se arata in raportul anual al ASF. Cheltuielile de personal au reprezentat circa 88,2% in totalul cheltuielilor autoritatii.

Nu ai aflat cat de politicos esti la volan? Fa-ti testul si afla!

22.09.2020

In cadrul editiei a V-a a campaniei FII TREAZ LA VOLAN!, desfasurata sub sloganul FII CALM LA VOLAN!, a fost lansat un sondaj menit sa le arate tuturor soferilor cat de usor fac fata agresivitatii la volan. In functie de raspunsurile la intrebari, testul isi propune sa le transmita tuturor conducatorilor auto, dar si pietonilor, sa aiba o atitudine cat mai politicoasa si calma atunci cand se afla in trafic, evitand, astfel, accidentele rutiere generate de un comportament agresiv in trafic.

ASF achizitioneaza un sistem informatic pentru protejarea si arhivarea datelor

22.09.2020

Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a organizat o licitatie publica pentru a achizitiona un sistem informatic centralizat pentru protejarea si arhivarea datelor, pe o perioada de 38 de luni.

Compania de salubritate Ecosal Galati cauta asigurator CASCO si RCA pentru parcul auto

22.09.2020

Compania de Salubritate publica Ecosal Galati organizeaza, in luna septembrie, o licitatie, in doua loturi, in vederea achizitionarii unui pachet de servicii de asigurare RCA si CASCO pentru autovehiculele apartinad parcului auto.

VIDEO: Urmareste filmul Galei Premiilor Pietei Asigurarilor 2020!

21.09.2020

Afla cum a fost la Gala Premiilor Pietei Asigurarilor 2020! Filmul evenimentului - o colectie extraordinara de imagini si impresii de la fata locului, secvente speciale si momente de acordare a distinciilor castigatorilor - a fost publicat pe canalul de YouTube XPRIMM! Urmareste-l chiar acum!Create AccountLog In Your Account