Romania

Campania "FII TREAZ LA VOLAN!": Citeste brosura, asculta spotul, completeaza testul de atentie in trafic!

13.08.2018

Campania nationala de siguranta si preventie rutiera "FII TREAZ LA VOLAN!" continua, pana pe 20 septembrie, cu distributia brosurilor in Bucuresti si in principalele orase din tara, precum si cu difuzarea mesajelor de informare pe principalele retele sociale si la radio, dar si cu un test de atentie dedicat participantilor la trafic.

Despagubiri estimate la 15 mil. lei dupa fenomenele meteo din iunie-iulie, in baza politelor facultative de locuinte

13.08.2018

Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania - UNSAR - anunta ca au fost deschise peste 2.500 de dosare de dauna dupa fenomenele meteo severe din lunile iunie si iulie ale acestui an. Pagubele estimate sunt de 15 milioane de lei, suma care va fi despagubita de asiguratori in baza politelor facultative de locuinte.

Politistii rutieri au retinut peste 1.000 de permise de conducere, in weekend

13.08.2018

Politistii rutieri au desfasurat, weekendul trecut, activitati pentru cresterea sigurantei in trafic, fiind retinute peste 1.000 de permise de conducere si retrase 183 de certificate de inmatriculare.

Ce cursuri desfasoara ISF in perioada urmatoare?

13.08.2018

Cursuri online, dar si seminarii la clasa, adresate atat profesionistilor din asigurari, cat si profesionistilor din domeniul financiar interesati de dezvoltarea profesionala se numara pe lista programelor pregatite de Institutul de Studii Financiare - ISF in perioada urmatoare.

Pentru ce asiguratori "lucreaza" brokerii cel mai mult?

10.08.2018

Aproape jumatate din valoarea primelor intermediate de brokerii de pe piata locala a intrat in conturile a trei companii de asigurari, conform raportului Autoritatii de Supraveghere Financiara - ASF aferent primului trimestru din 2018.

Vineri, brosura FII TREAZ LA VOLAN! s-a distribuit impreuna cu ziarul LIBERTATEA

10.08.2018

Editia de vineri, 10 august a.c., a uneia dintre cele mai bine vandute publicatii din Romania - cotidianul LIBERTATEA - a adus cititorilor, pe langa materialele editoriale obisnuite, si sfaturi rutiere. Astfel, brosura campaniei FII TREAZ LA VOLAN! a fost distribuita impreuna cu ziarul, ca insert intre paginile acestuia.

Cele mai vizibile branduri de asigurari in online si pe Facebook in iulie 2018

10.08.2018

NN Asigurari de Viata, GROUPAMA Asigurari si ASIROM Vienna Insurance Group se afla pe podium in ceea ce priveste "Topul asiguratorilor de pe Facebook" in luna iulie a acestui an, arata clasamentul lunar al celor mai vizibile branduri din industria asigurarilor, citat de portalul IQads.

Rezervele tehnice constituite de asiguratori au crescut usor dupa primul trimestru din 2018

10.08.2018

La finalul lunii martie 2018 societatile de asigurare aveau constituite rezerve tehnice brute in valoare totala de 16,04 miliarde de lei, in crestere cu aproximativ 2% fata de sfarsitul trimestrului IV 2017 (15,68 miliarde lei), conform ASF - Autoritatea de Supraveghere Financiara.

Brosura campaniei FII TREAZ LA VOLAN!, distribuita joi in trafic. Materialul ajunge vineri si la cititorii ziarului LIBERTATEA

09.08.2018

Brosura FII TREAZ LA VOLAN!, care include sfaturi rutiere in format de buzunar, a fost distribuita joi in Capitala, prin intermediul promoterilor dedicati. De asemenea, brosura va ajunge, vineri, la publicul larg si prin intermediul ziarului LIBERTATEA, ca insert intre paginile acestuia.

Cate locuinte erau asigurate la sfarsitul lunii iulie?

09.08.2018

Numarul politelor de asigurari obligatorii de locuinte (PAD) aflate in vigoare la sfarsitul lunii iulie 2018 a crescut usor fata de aceeasi luna a anului trecut si s-a mentinut aproape la acelasi nivel cu luna precedenta, ajungand la 1.689.554, conform statisticilor Pool-ului de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale (PAID Romania), societatea privata care administreaza sistemul de asigurare obligatorie a locuintelor.
Create AccountLog In Your Account