Romania

TRANSGAZ dispune de 5 milioane euro pentru a cumpara asigurari private de sanatate

22.05.2018

Societatea Nationala de Transport Gaze Naturale TRANSGAZ SA Medias va organiza, in iunie, o licitatie deschisa pentru achizitia de servicii de asigurare voluntara de sanatate pentru angajatii companiei, pe o perioada de patru ani.

Blocarea contributiilor - ce fel de pensii vor avea romanii peste 10 ani?

22.05.2018

Despre situatia actuala a Pilonului II de pensii private obligatorii, dar si despre viitorul pensiilor, discuta Mihai BOBOCEA, Purtatorul de cuvant al APAPR - Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania si Sergiu COSTACHE - Revista PRIMM Asigurari & Pensii in cadrul emisiunii "Ora de risc", difuzata astazi de RFI Romania, incepand cu ora 17:30.

Erwin HAMMERBACHER: Asigurarea de viata este un instrument recomandat de economisire in vederea pensionarii

21.05.2018

Economisirea pe termen lung prin intermediul unei asigurari de viata reprezinta o solutie recomandata si tinerilor antreprenori, care, prin randamentele garantate, pot obtine securitatea financiara de care au nevoie. De asemenea, asigurarea de viata constituie un instrument recomandat de economisire in vederea pensionarii, a declarat, pentru Publicatiile XPRIMM, Erwin HAMMERBACHER, CEO, BCR Asigurari de Viata

VIDEO: Quartz Broker a organizat prima Conferinta de Vanzari

21.05.2018

Quartz-Asig Broker de Asigurare a organizat, in weekendul 18-20 mai 2018, prima Conferinta de Vanzari a companiei, dupa 7 ani de existenta, in orasul Alba-Iulia, prilej cu care au fost premianti cei mai performanti parteneri.

ALLIANZ-TIRIAC asigura angajatii ROMATSA pentru 39 milioane lei

21.05.2018

ALLIANZ-TIRIAC Asigurari a castigat licitatia organizata de R.A. ROMATSA - Administratia Romana a Serviciilor de Trafic Aerian pentru achizitia de servicii de asigurare, fara fransiza, a salariatilor pentru pierderea licentei/ brevetului/certificatului de functionare, pe o perioada de 48 luni.

VIDEO: Matti LEPPALA, PensionsEurope: Beneficiile sistemelor de pensii finantate privat sunt pe termen lung

21.05.2018

Presiunea demografica creste la nivel european, iar problema pensiilor devine acuta atat in UE, cat si in Romania. Despre situatia pensiilor in Europa, dar si despre modul in care ar putea fi reduse efectele imbratranirii demografice si ale scaderii natalitatii a vorbit Matti LEPPALA, Secretary General & CEO, PensionsEurope & Chair, OPSG of EIOPA, in cadrul celei mai recente editii a emisiunii XPRIMM Time for Business.

Subscrierile Gothaer Asigurari au crescut cu 21,7% in 2017 si cu 37% in primul trimestru din 2018

17.05.2018

Anul trecut a adus pentru Gothaer Asigurari Reasigurari o crestere de doua cifre (21,7%) a primelor brute subscrise comparativ cu 2016, depasind 119 milioane lei. Raportat la dinamica petei de asigurari generale non-RCA din Romania, de 8,2% , rezultatul confirma o dezvoltare solida a companiei Gothaer in tara noastra.

Discutiile despre asigurarile de garantii, aduse pe masa Constructorilor de catre UNSAR, UNSICAR si PRBAR

17.05.2018

UNSAR, UNSICAR si PRBAR au trimis, joi, o scrisoare comuna catre Federatia Patronatelor Societatilor din Constructii, in numele industriei de asigurari, in vederea atentionarii acesteia asupra intentiei autoritatilor de a elimina asigurarile de garantii din categoria instrumentelor de garantare acceptate in cadrul procedurilor de achizitie publica, masura ce va afecta si constructorii.

VIG vrea sa extinda businessul de asigurari generale si de sanatate prin Erste

18.05.2018

Incheiat initial in anul 2008, acordul de cooperare dintre Erste Group si Vienna Insurance Group (VIG), doua grupuri prezente si pe piata din Romania, va fi extins pana la finalul anului 2033. Semnarea acordului a avut loc pe 17 mai 2018.

ISF a organizat un seminar de educatie financiara dedicat sportivilor

18.05.2018

Institutul de Studii Financiare - ISF in parteneriat cu Sports - HUB au organizat, pe 16 mai a.c., un eveniment de educatie financiara dedicat sportivilor de performanta. In cadrul seminarului interactiv au fost prezentate drepturile si obligatiile fiscale, dar si intrumentele prin care acestia pot economisi avantajos si tipurile de investitii rentabile.
Create AccountLog In Your Account