Romania

Peste 4.000 de interventii gestionate de pompieri, in perioada 7 - 9 decembrie, la nivel national

09.12.2019

Odata cu scaderea temperaturii s-a observat o crestere a numarului de incendii la locuinte si, implicit, a numarului de persoane ranite sau decedate. Necunoasterea regulilor de prevenire a incendiilor, asociata de multe ori cu neglijenta, conduce la producerea unor evenimente nedorite.

CONCURS: Esti un sofer gata de iarna?

06.12.2019

In cadrul campaniei nationale de siguranta si preventie rutiera "Iarna, la volan", soferii sunt invitati sa demonstreze ca sunt pregatiti pentru sezonul rece in cadrul unui concurs dedicat.

Te-ai inscris in programul CANDIDATUL? Vezi cine sunt antrenorii si juratii!

06.12.2019

Lista antrenorilor implicati in programul CANDIDATUL - primul Program de dezvoltare profesionala si personala, coaching, cariera si Concurs, lansat de PRBAR - Patronatul Roman al Brokerilor de Asigurare-Reasigurare, PRBAR Academy si XPRIMM - este formata din personalitati marcante ale pietei asigurarilor.

Virgil SONCUTEAN: Avem o piata in plin proces de maturizare

06.12.2019

Piata romaneasca de asigurari a fost tot timpul atractiva datorita "potentialului". Am putea spune ca acest lucru nu s-a schimbat semnificativ in cei 30 de ani, ceea ce poate fi interpretat fie ca un aspect negativ - nu am fructificat indeajuns acest potential, fie ca unul pozitiv - inca avem oportunitati care pot genera cresteri majore, a declarat, pentru XPRIMM Publications, Virgil SONCUTEAN, CEO, ALLIANZ-TIRIAC.

Compania de Transport Public Constanta cauta asigurator CASCO pentru parcul auto

06.12.2019

Compania de Transport Public Constanta (CT Bus) organizeaza. in luna decembrie a.c., o licitatie pentru achizitionarea unui pachet de asigurari CASCO, pentru o perioada de 12 luni. Valoarea contractului este de 1,5 milioane de lei, conform anuntului de participare la licitatie, publicat in SICAP.

OMNIASIG: Crestere de 14% a subscrierilor din primele noua luni

05.12.2019

Valoarea totala a primelor brute subscrise de OMNIASIG Vienna Insurance Group in primele noua luni ale anului 2019 este de aproape 945 milioane de lei, in crestere cu 14% fata de aceeasi perioada a anului anterior.

VIDEO: Alexandra GARDAN, MediHelp: Cresterea pietei asigurarilor de sanatate din 2020 isi va mentine ritmul din acest an

05.12.2019

Despre evolutia pietei asigurarilor de sanatate din 2019, cum ii impacteaza Directiva Distributiei in Asigurari - IDD pe jucatorii din piata, care sunt planurile de dezvoltare a business-ului MediHelp pentru 2020, dar si despre cum vad acum romanii asigurarile private de sanatate cu acoperire internationala, au discutat Alexandra GARDAN, Director Dezvoltare MediHelp si Oana RADU, in cea mai recenta editie a emisiunii XPRIMM Time for Business.

Ioana DUMITRU s-a alaturat echipei OTTO Broker in functia de Director Executiv

05.12.2019

Ioana DUMITRU s-a alaturat echipei OTTO Broker, incepand cu luna decembrie a.c., unde a preluat pozitia de Director Executiv. Ea va avea responsabilitati principale in activitatea de conformitate, suport vanzari si relatii cu asiguratorii.

Conditiile tehnice de conectare cu sistemul de avertizare RO-ALERT au fost agreate

05.12.2019

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) a agreat, in cadrul Consiliului Consultativ desfasurat in data de 3 decembrie 2019, decizia care stabileste conditiile tehnice referitoare la utilizarea retelelor publice mobile de comunicatii electronice si conectarea acestora cu sistemul RO-ALERT in vederea transmiterii mesajelor de alertare a populatiei.

Sondaj: De ce traverseaza pietonii neregulamentar? Campania "Iarna, la volan" se extinde, in acest an, cu mesaje dedicate atat soferilor, cat si pietonilor

04.12.2019

Peste 90% dintre pietonii romani traverseaza neregulamentar cel putin de cateva ori pe an, iar aproape 50% recunosc ca traverseaza neregulamentar de mai multe ori pe luna, arata un sondaj realizat online, la care au participat peste 16.200 de respondenti. Cu toate acestea, 7 din 10 sunt de acord ca acest obicei este unul periculos, arata acelasi sondaj, iar riscurile cresc si mai mult in perioada de iarna, atat din punctul de vedere al pietonilor, cat si al soferilor.Create AccountLog In Your Account