Romania

Ce faci cand ai o dauna auto?

29.06.2020

Despre situatia accidentelor auto, ce faci cand ai o dauna si cum folosesti un serviciu de asistenta a daunelor, dar si despre educatie rutiera si lansarea unei noi editii a campaniei "FII TREAZ LA VOLAN!" vor discuta, marti, Marius Catalin ION - Director Executiv, DAUNE.EXPERT -, Oana RADU - PR & Communication Manager, APPA (Asociatia pentru Promovarea Asigurarilor) - si Sergiu COSTACHE - Revista PRIMM Asigurari & Pensii -, in cadrul emisiunii "Ora de risc" by XPRIMM, la RFI Romania, incepand cu ora 17:30.

Termoficare Oradea, buget de 1,4 milioane lei pentru asigurari impotriva tuturor riscurilor

29.06.2020

Compania de Termoficare Oradea organizeaza, in luna iulie, o licitatie pentru achizitionarea unui pachet de servicii de asigurare impotriva tuturor riscurilor pentru cladiri si echipamente, raspundere comerciala, asigurari pentru toate riscurile de exploatare si avarii accidentale si intrerupere a activitatii.

Companiile din piata asigurarilor combina munca de la birou si cea de acasa

26.06.2020

In conditiile impuse de pandemia COVID-19, companiile din piata asigurarilor combina, in acesta perioada, munca de la birou si cea de acasa - online. Confom jucatorilor chestionati de 1asig.ro, revenirea in spatiile de lucru respecta toate masurile indicate de autoritati, in vederea protectiei consumatorilor, dar si a angajatilor si partenerilor.

VIDEO: Despre copilarie, aspiratii studentesti, cariera profesionala, oameni importanti si filozofii de viata cu Calin RANGU

26.06.2020

A crescut intr-o Romanie comunista, in care nu existau calculatoare, iar singurele lucruri tehnologice puteau fi considerate radio-emisiile si satelitii. Arc peste timp, astazi ne vorbeste despre tehnologii noi de digitalizare, Big Data, AI (Inteligenta artificiala) sau BlockChain. A avut dintotdeauna o inclinatie inspre fizica si matematica, insa, putini sunt cei care stiu ca in facultate studentii aveau un singur calculator pe care seful de laborator nu le permitea sa-l utilizeze pentru a nu-l deteriora. Despre toate aceste etape din viata lui, care au fost pietrele de temelie ale profesionistului de astazi ne-a povestit Calin RANGU, Presedintele ISF si director in cadrul ASF, in cea mai recenta editie a Emisiunii Despre Oameni by xprimm.

PAID a achitat daune de aproape 1,6 milioane lei in primele 5 luni. Peste 1,74 milioane de locuinte sunt asigurate

26.06.2020

La sfarsitul lunii mai 2020 erau active la nivel national 1.742.244 de asigurari obligatorii de locuinte (polite PAD), in creste usoara fata de luna anterioara, potrivit statisticilor Pool-ului de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale - PAID Romania, societatea privata care administreaza sistemul de asigurare obligatorie a locuintelor.

Fermierii afectati de seceta cer Guvernului urgentarea acordarii despagubirilor

26.06.2020

Alianta pentru Agricultura si Cooperare solicita Guvernului, intr-o scrisoare deschisa, identificarea de solutii pentru ca despagubirile destinate agricultorilor sa fie acordate pana la finalul lunii iulie. Ministrul Agriculturii a spus, recent, ca fermierii vor fi despagubiti, insa ii sfatuieste sa-si asigure productiile si sa apeleze la programul de subventionare a politelor de asigurari.

UNSAR: S-a dublat procentul romanilor care prefera sa achizitioneze asigurari online

25.06.2020

Procentul romanilor care prefera sa achizitioneze polite de asigurare prin intermediul instrumentelor online s-a dublat fata de anul trecut, arata rezultatele Barometrului UNSAR-IRES privind "Perceptia riscului si cultura asigurarilor in Romania". Cu toate acestea, cei mai multi romani continua sa prefere interactiunea directa atunci cand vine vorba despre incheierea unei polite de asigurare.

ERGO Asigurari reduce tarifele Casco pentru anumite categorii de autovehicule

25.06.2020

In contextul in care obiectivul principal al companiei ERGO Asigurari este preocuparea permanenta pentru imbunatatirea serviciilor sale in scopul cresterii gradului de satisfactie a clientilor sai, compania a analizat portofoliul propriu aferent asigurarilor de avarii si furt pentru autovehicule si a revizuit anumite categorii de risc.

Studiu AEGON: Peste 50% dintre respondenti declara ca pandemia COVID-19 i-a determinat sa ia in calcul cumpararea unei asigurari de viata

25.06.2020

Circa 85% dintre romani au cumparat doar produse care sa le acopere nevoile de baza, care tin de supravietuire, siguranta si sanatate, de la decretarea starii de urgenta impusa de raspandirea noului coronavirus, arata un studiu realizat de AEGON Romania in prima jumatate a lunii aprilie.

S-a infiintat ACADA - Asociatia de Cooperare Antifrauda in Domeniul Asigurarilor

25.06.2020

Incepand cu data de 10 iunie 2020, s-a infiintat o noua organizatie profesionala de profil, ACADA - Asociatia de Cooperare Antifrauda in Domeniul Asigurarilor, au anuntat reprezentantii acesteia.Create AccountLog In Your Account