Romania

In memoriam Gabriel TELEAGA

16.10.2018

Gabriel Ion TELEAGA, cunoscut specialist in domeniul asigurarilor, cu o vasta experienta pe segmentul daunelor, va fi condus astazi pe ultimul drum de catre familie, colegi si apropiati.

TEST: Tu cat de pregatit esti sa faci fata riscurilor care iti ameninta locuinta? Vezi ce punctaj obtii!

15.10.2018

Pericolele pandesc la tot pasul. Tu cat de pregatit esti sa le faci fata? Fa testul si vezi ce punctaj obtii!

Campanie nationala de informare cu privire la rolul asigurarii obligatorii a locuintelor

15.10.2018

Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) si Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale (PAID) organizeaza, in perioada 15 - 19 octombrie 2018, la nivel national, o campanie de constientizare a importantei asigurarii obligatorii a locuintelor.

Viitorul schemelor de garantare din domeniul asigurarilor, dezbatut la Conferinta IFIGS: Principalele declaratii!

15.10.2018

Romania, prin Fondul de Garantare a Asiguratilor - FGA, a gazduit, in data de 11 octombrie a.c., cea de-a V-a editie a Conferintei Forumului International al Schemelor de Garantare in Asigurari - IFIGS. Cititi principalele declaratii!

Cel mai complex exercitiu de interventie post-seism a inceput sambata in Bucuresti. Bilant: Peste 3.000 de morti si mii de cladiri afectate

13.10.2018

Sambata, incepand cu ora 9.00, s-a declansat exercitiul national "SEISM 2018" care consta in punerea in aplicarea a Conceptiei nationale de raspuns post-seism, potrivit Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta - IGSU. Exercitiul se desfasoara pe parcursul a 5 zile. Conform scenariului, bilantul de luni dimineata indica peste 3.000 de morti in Capitala si peste 4.000 de cladiri afectate.

Politia Romana: Peste 60 de soferi depistati cu viteze de peste 180km/h

15.10.2018

Politistii Brigazii Autostrazi si Misiuni Speciale a Politiei Romane au depistat, saptamana trecuta, 61 de persoane care conduceau cu viteze de peste 180 km/h, 12 cu viteze de peste 200 km/h si 3 care conduceau sub influenta alcoolului. Cea mai mare viteza inregistrata de radar a fost de 216 km/h, pe autostrazile A2 si A3.

Chatbot-ul RoboCasa, in dialog. Care au fost cele mai accesate intrebari pana acum?

12.10.2018

In prima saptamana de la lansarea oficiala, in cadrul campaniei "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte", a primului chatbot care vorbeste despre protectia locuintei, RoboCasa, acesta a intrat deja in dialog cu romani din toata tara.

XPRIMM Time for Business aduce in dezbatere noua legislatie IDD

12.10.2018

Marti, 16 octombrie a.c., vor avea loc dezbateri privind elaborarea legislatiei secundare in vederea aplicarii Legii privind distributia de asigurari - IDD, actorii pietei de asigurari reunindu-se in cadrul evenimentului "XPRIMM Time for Business: IDD - Provocarea Anului in Asigurari". Inscrie-te acum!

Leonardo BADEA: Un consumator care are incredere in piata va duce la dezvoltarea acesteia

12.10.2018

Prezent la cea de-a V-a editie a Conferintei Forumului International al Schemelor de Garantare in Asigurari - IFIGS, organizata joi la Palatul Parlamentului de FGA, Leonardo BADEA, Presedintele ASF - Autoritatea de Supraveghere Financiara, a atras atentia asupra nevoii de educatie financiare si a cresterii increderii consumatorilor.

Adrian MARIN: FGA este o institutie-cheie pentru stabilitatea industriei de asigurari si protectia consumatorilor

11.10.2018

Industria de asigurari din Romania beneficiaza de un mecanism de garantare bine reglementat si capitalizat, unde intreaga industrie contribuie pentru oferirea unor garantii suplimentare consumatorului, a declarat Adrian MARIN, Presedintele UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania.







Create Account



Log In Your Account