Romania

SIGNAL IDUNA Romania vrea sa intre pe piata asigurarilor de sanatate pentru persoane fizice

08.02.2019

2018 a fost un an plin de provocari, dar in acelasi timp am avut parte si de satisfactii pe masura. Trendul pietei de asigurari de sanatate a continuat cresterea accelerata si ne bucura ca optiunea tot mai multor clienti se indreapta catre aceasta solutie de protectie, a declarat, pentru Publicatiile XPRIMM, Dan DOBRE, Director Comercial, SIGNAL IDUNA Romania.

Dorina COSBUC este noul Director al ariei de risc a NN Asigurari de Viata

08.02.2019

NN Asigurari de Viata anunta numirea Dorinei COSBUC ca membru al echipei de management, in pozitia de Director al ariei de risc, fiind responsabila de functia de management al riscurilor, incepand cu data de 28 ianuarie 2019.

Politia Romana: Numarul accidentelor rutiere a scazut cu aproape 28% in prima luna a anului 2019

08.02.2019

In perioada 1-27 ianuarie 2019, in urma actiunilor din teren ale Politiei Romane, numarul accidentelor rutiere a scazut cu aproape 28%, cel al persoanelor decedate in accidente rutiere a fost mai mic cu 21%, se arata intr-o informare transmisa de Politie.

Se schimba Regulamentul privind organizarea si functionarea SAL-FIN, entitatea de solutionare a litigiilor dintre consumatori si asiguratori

08.02.2019

Autoritatea de Supraveghere Financiara a publicat un proiect de modificare a Regulamentului privind organizarea si functionarea Entitatii de Solutionare Alternativa a Litigiilor in domeniul financiar non-bancar (SAL-FIN).

INFOGRAFIC: Cate masini au fost furate in 2018?

07.02.2019

Numarul de masini furate la nivel national a scazut usor in 2018 comparativ cu anii 2017 si 2016, conform datelor transmise de Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) la solicitarea 1asig.ro.

GT Motive anunta lansarea a trei produse noi pe piata din Romania

07.02.2019

Compania de gestionare a daunelor din domeniul asigurarilor GT Motive a organizat miercuri un eveniment cu ocazia implinirii a 4 ani de activitate pe piata din Romania, prilej cu care a acordat o serie de premii si a anuntat planurile de dezvoltare pentru perioada urmatoare, inclusiv lansarea a trei produse noi.

UNIQA Asigurari a asigurat stocul de marfa si mare parte din flota auto a fabricii Solina

07.02.2019

Compania UNIQA Asigurari a anuntat, joi, ca este asiguratorul stocului de marfuri si al celei mai mari parti a flotei de autoutilitare si autoturisme apartinand Solina Romania - fabrica de condimente distrusa in incendiul ce a izbucnit sambata, 2 februarie a.c.

Gothaer Asigurari isi majoreaza capitalul social cu peste 14 milioane de lei

07.02.2019

Gothaer Asigurari Reasigurari a primit, miercuri - 6 februarie a.c., avizul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) de modificare a actului constitutiv al societatii ca urmare a majorarii capitalului social cu suma de 14,3 milioane de lei.

VIDEO: Radu CRACIUN: OUG 114 strica planurile de afaceri ale administratorilor din Pilonul II. Comisioanele scad cu 70%

06.02.2019

Ordonanta de Urgenta nr. 114 de la finalul anului trecut influenteaza semnificativ sistemul de pensii private din Romania. Despre principalele prevederi ale acesteia si efectele asupra administratorilor si participantilor la Pilonul II a vorbit Radu CRACIUN - Presedintele APAPR (Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania) si Presedintele BCR Pensii in cadrul emisiunii "Ora de risc", difuzata marti, 5 februarie a.c., de RFI Romania.

Legea asigurarilor de sanatate, propunere concreta in 6 luni. Politele private pot degreva bugetul de stat

06.02.2019

Putem avea o propunere concreta privind legea asigurarilor de sanatate in maxim 6 luni, timp in care toate partile parteneriatului ar trebui sa sa intalneasca. O astfel de lege ar permite romanilor sa utilizeze asigurarile private de sanatate pentru unele servicii medicale din spitalele de stat, in timp ce aceste produse vor avea o contributie majora la degrevarea bugetului de stat.Create AccountLog In Your Account