Romania

MApN cumpara asigurari facultative pentru personalul din tara si cel trimis in misiuni in strainatate

06.06.2019

Ministerul Apararii Nationale (MapN) - Unitatea Militara va desfasura o licitatie pentru achizitia de servicii de asigurari facultative pentru personalul Ministerului Apararii Nationale care isi desfasoara activitatea in tara, este dislocat in teatrele de operatii sau este trimis in misiune in strainatate, in perioada 2019-2023, potrivit unui anunt postat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SICAP).

Tehnologia viitorului: Semafoare inteligente care anticipeaza intentia pietonului de traversare

06.06.2019

Statul la semafor poate fi dificil pentru pietonii care vor sa traverseze strada intr-o ora de varf. De cele mai multe ori, asteptatul dureaza de la cateva secunde la cateva minute, iar acest lucru poate cauza aglomerari sau frustrari din partea trecatorilor. Ei bine, se pare ca cercetatorii austrieci au gasit solutia pentru toate aceste probleme - dezvoltarea unui semafor inteligent, capabil sa anticipeze intentia pietonului de a travesa.

ASF modifica Regulamentul privind veniturile Autoritatii

05.06.2019

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) a decis, in sedinta de miercuri - 5 iunie a.c., modificarea si completarea Regulamentului nr. 16/2014 privind veniturile ASF. Printre modificari se numara reducerea contributiilor administratorilor din Pilonul II.

VIDEO: Care este rolul asigurarilor de raspundere civila?

05.06.2019

Asigurarile de raspundere civila ajuta persoanele pagubite sa primeasca o indemnizatie, atunci cand asiguratul, membri familiei acestuia sau animalele lor de companie le provoaca prejudicii. Despre acestea, cum intervine o astfel de polita, precum si la ce ar trebui sa fie clientii atenti atunci cand aleg o atfel de polita, au discutat Delia TRAISTARU - Director de Dezvoltare, DAW Management - si Sergiu COSTACHE - Revista PRIMM Asigurari & Pensii - in cadrul emisiunii Ora de Risc, difuzate marti, 4 iunie a.c., de RFI Romania.

CCN lanseaza un nou serviciu de asistenta pentru daunele pe Carte Verde la nivelul UE, disponibil inclusiv in Romania

05.06.2019

CCN Group a anuntat extinderea serviciului sau de asistenta pentru daunele pe Carte Verde CCN Recoveries in Romania. Prin intermediul CCN Recoveries, clientii sunt sprijiniti, asistati si sfatuiti in cazul unei daune pe Carte Verde (incident petrecut in afara granitelor tarii de origine).

DAS: Peste 1.000 daune auto avizate, dupa ce masinile au fost afectate de grindina

05.06.2019

Societatea DAS - Dellen Ausbeulservice GmbH, specializata in repararea caroseriei auto, cu avarii mici, dupa metode ce nu folosesc chit sau vopsea, a primit in service, pana in prezent, peste 1.000 daune auto avizate, masinile fiind afectate de grindina care a cazut in ultima perioada, iar avizarile inca nu sunt incheiate.

MAI: Inundatii in 28 de judete, fiind trimise mai multe mesaje de avertizare a populatiei

05.06.2019

Ca urmare a manifestarii fenomenelor hidrometeorologice, de marti dimineata si pana miercuri dimineata, au fost inregistrate efecte la nivelul a 159 localitati din 28 judete si municipiul Bucuresti, fiind afectate 240 case, 82 beciuri/subsoluri, 690 curti, 57 anexe gospodaresti si 5 cladiri apartinand unor institutii publice si 5 ale unor operatori economici, precum si 21 strazi, a transmis MAI - Ministerul Afacerilor Interne.

Noi numiri aprobate de ASF la conducerea companiilor supravegheate

05.06.2019

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) a anuntat, in cadrul sedintei de miercuri - 5 iunie a.c., noi numiri in cadrul a unor companii supravegheate.

Ce companie de asigurare are cei mai multi fani pe Facebook?

04.06.2019

Publicatiile XPRIMM au desfasurat, timp de o luna, o cercetare in cadrul careia a fost analizata activitatea din social media a asiguratorilor de pe piata romaneasca pe trei retele sociale. Daca, in articolele anterioare, am aflat care este asiguratorul cu cei mai multi abonati pe YouTube, respectiv cine conduce in topul paginilor de companie de pe LinkedIN, astazi ne orientam catre situatia de pe cea mai populara retea sociala din tara noastra: Facebook.

Intalnirea anuala a Partenerilor MIB a adus in dezbatere principalele tendinte din piata de brokeraj

04.06.2019

Intalnirea anuala a Partenerilor Premium Millenium Insurance Broker (MIB) a fost organizata in perioada 31 mai - 2 iunie 2019, in statiunea Sf. Constantin si Elena din Bulgaria, reunind 210 adulti participanti (plus 70 de copii) din cadrul echipei MIB, Parteneri Premium din intreaga tara, angajati si reprezentanti ai companiilor de asigurari.Create AccountLog In Your Account