Romania

EUROINS Romania isi majoreaza capitalul social cu 2,3 milioane lei

08.08.2018

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) a aprobat, in cadrul sedintei de miercuri, 8 august a.c., modificarile aduse actului constitutiv ca urmare a majorarii capitalului social al societatii EUROINS Romania Asigurare-Reasigurare cu suma de 2,3 milioane de lei.

CN Aeroporturi Bucuresti cumpara asigurari CASCO de la OMNIASIG VIG

09.08.2018

OMNIASIG Vienna Insurance Group a castigat licitatia organizata de Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB) pentru asigurarea CASCO a parcului auto - Polite de asigurare pentru avarii si furt a autovehiculelor.

Test: Cat de atent esti in trafic?

08.08.2018

Crezi ca esti suficient de atent la volan? Raspunde la intrebari si afla daca te lasi distras de actiuni sau comportamente care te pot pune in pericol in trafic.

BAAR lanseaza sectiunea de accidentologie si colaboreaza cu Universitatile tehnice

08.08.2018

Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania - BAAR a anuntat ca va initia, in perioada urmatoare, demersurile necesare in vederea infiintarii la nivelul asociatiei a unei sectiuni de accidentologie. Un prim demers al acestei noi activitati il reprezinta initierea unei colaborari stiintifice la nivel institutional cu Facultatile tehnice de profil, cum ar fi cele de autovehicule rutiere, TCM, automatica si altele, ale principalelor universitati din Romania.

Stefan STAVROSITU este noul Director National de Vanzari GROUPAMA Asigurari

07.08.2018

GROUPAMA Asigurari, unul dintre cei mai importanti actori ai pietei locale de asigurari, anunta numirea lui Stefan STAVROSITU in pozitia de Director National de Vanzari. Din aceasta pozitie, el va dezvolta si coordona activitatea de vanzari prin retea proprie, brokeri, leasing si parteneriate strategice.

Numaratoarea inversa pentru 2021 a inceput: asiguratorii se pregatesc pentru implementarea IFRS 17

08.08.2018

Cum se pregatesc sa actioneze companiile globale din industria de asigurari la noul regim de raportare financiara la un an dupa publicarea "IFRS 17 Contracte de asigurare" si cu doi ani inainte de data intrarii in vigoare a acestuia - 1 ianuarie 2021?

George DRAGNE devine Business Development Director la AON Romania

08.08.2018

George DRAGNE a preluat, luni - 6 august a.c., functia de Business Development Director la AON Romania, unul dintre cei mai importanti brokeri de asigurari de pe piata locala, apartinand grupului AON plc.

ASF constituie un grup de lucru extins pentru actualizarea legislatiei RCA

06.08.2018

ASF - Autoritatea de Supraveghere Financiara, prin sectorul asigurari - reasigurari, isi propune constituirea unui grup de lucru extins care sa analizeze efectele noii legislatii cu privire la asigurarea de raspundere civila auto si sa identifice solutii de imbunatatire a acesteia, avand in vedere implinirea unui an de la aplicarea noilor prevederi, care au contribuit la stabilizarea pietei RCA.

VIDEO: Cristiana OPREA, Pilot: "In raliu, concentrarea este unul dintre cele mai importante atuuri."

06.08.2018

In sofatul zilnic, iti poate salva viata!

Daca si un pilot de raliuri iti spune cat de important este sa fii treaz la volan, ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte sa neglijezi acest sfat! Cristiana OPREA, pilot de raliuri si blogger pe www.emoticar.ro s-a alaturat in acest an campaniei FII TREAZ LA VOLAN din convingerea ca tine de fiecare dintre noi si de comportamentul nostru in trafic sa reducem riscurile la care ne expunem de cate ori conducem.

Castigul angajatilor din asigurari si pensii private s-a majorat in luna iunie 2018

07.08.2018

Castigul mediu net al angajatilor din domeniul asigurarilor si pensiilor private a crescut cu 6,3% (+318 lei) in luna iunie 2018 fata de luna precedenta, conform informatiilor publicate de Institutul National de Statistica (INS).
Create AccountLog In Your Account