Romania

Nicu MARCU a primit votul Parlamentului pentru functia de Presedinte ASF

24.06.2020

Plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului l-a votat, miercuri - 24 iunie a.c., pe Nicu MARCU pentru ocuparea functiei de Presedinte - membru executiv al Consiliului ASF - Autoritatea de Supraveghere Financiara.

Radu CRACIUN: Fondurile private de pensii si-au revenit dupa socul suferit in pandemia COVID-19

24.06.2020

Despre cum au trecut fondurile de pensii private peste situatia creata de pandemia COVID-19, informarea participantilor despre conturile individuale, zvonurile privind nationalizarea pensiilor private, si nu numai, au discutat Radu CRACIUN - Presedintele BCR Pensii si al APAPR (Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania) - si Sergiu COSTACHE - Revista PRIMM Asigurari & Pensii -, in cadrul emisiunii "Ora de risc" by XPRIMM, difuzate marti de RFI Romania.

UNSAR: Despagubiri in contextul inundatiilor si informatii utile pentru asigurati

24.06.2020

In contextul inundatiilor cu care se confrunta comunitati din intreaga tara, UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania a pregatit o serie de informatii utile pentru romanii care au incheiat o polita de asigurare a locuintei (obligatorie sau facultativa).

Presedinte: Inundatiile grave sunt consecinta amplificarii schimbarilor climatice si a ignorarii timp de ani de zile a acestor pericole

24.06.2020

"Ne confruntam in aceste zile cu o serie de inundatii severe, care au afectat viata a mii de romani si au produs pagube insemnate in foarte multe gospodarii. In plina criza sanitara cauzata de epidemia de COVID-19, avem, iata, si o alta situatie grava, cu consecinte pe termen lung pentru toti cei aflati in aceste zone sinistrate", a declarat, miercuri, Presedintele Klaus IOHANNIS.

Nicu MARCU a trecut audierile parlamentare pentru functia de Presedinte ASF

23.06.2020

Nicu MARCU, singurul candidat inscris in cursa pentru functia de Presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF), a fost audiat marti si a primit aviz favorabil din partea membrilor Comisiilor economice din Senat si Camera Deputatilor.

APRIL Broker de Asigurare a cesionat portofoliul de clienti catre MIB

23.06.2020

Urmare a schimbarilor introduse de Legea 236/2018 care transpune IDD, APRIL Broker de Asigurare a ales sa se concentreze pe activitatea sa principala, de regularizare a daunelor si asistenta. Portofoliul de clienti pe asigurari a fost cesionat catre MILLENIUM Insurance Broker - MIB, un broker premium, pentru a mentine clientilor acelasi nivel ridicat de protectie si profesionalism cu care erau obisnuiti.

VIDEO: Cristina DRAGHICI, BRD Asigurari de Viata - Asigurarea va avea de castigat ca urmare a acestei perioade de pandemie

23.06.2020

Despre comunicarea de criza nu s-a mai vorbit atat de mult ca in perioada pandemiei COVID-19. Strategii schimbate peste noapte, repozitionari, mesaje noi, canale noi de comunicare - toate au venit sa schimbe ritmul activitatii de PR si comunicare pentu a adapta companiile la noua realitate. O discutie pe aceasta tema am avut cu Cristina DRAGHICI - Manager Marketing Operational si Comunicare, BRD Asigurari de Viata.

Deciziile adoptate marti de Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara

23.06.2020

In cadrul sedintei de marti, 23 iunie a.c., Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) a aprobat o serie de masuri privind cadrul de functionare a pietelor financiare nebancare supravegheate - asigurari, piata de capital si pensii private.

Inundatii in 90 de localitati din 19 judete. Ploile torentiale continua

23.06.2020

Aversele torentiale au produs, in ultimele 24 de ore, inundatii in 90 de localitati din 19 judete, cele mai afectate fiind Alba, Bihor, Caras-Severin, Harghita, Mures, Neamt si Suceava. Sute de gospodarii au fost inundate, o femeie a fost luata de viitura, iar alte persoane au fost evacuate, a anuntat, marti dimineata, IGSU - Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta.

Noul Presedinte al ASF va fi votat miercuri

22.06.2020

Numirea Presedintelui - membru executiv al Consiliului Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) se afla pe ordinea de zi a sedintei comune a Camerei Deputatilor si Senatului de miercuri, 24 iunie 2020.Create AccountLog In Your Account