Romania

In fiecare zi, 4 persoane mor in accidente rutiere in Romania

17.09.2020

In primele 6 luni ale anului au avut loc, in medie, 16 accidente rutiere grave pe zi, soldate cu morti si raniti, arata datele Inspectoratului General al Politiei Romane - IGPR, transmise la solicitarea 1asig.ro.

Actiune pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente grave. Politistii au retinut aproape 5.000 de permise

17.09.2020

Viteza, indisciplina pietonilor, a biciclistilor si neacordarea prioritatii de trecere vehiculelor sau pietonilor reprezinta principalele cauze generatoare de accidente rutiere grave. Politia Romana, prin structurile rutiere, a derulat, timp de 7 zile, la nivel national, o actiune pentru siguranta in trafic.

5 motive sa te abonezi la canalul de YouTube XPRIMM

16.09.2020

Daca lucrezi in asigurari si in general urmaresti continut video online pe YouTube, dar nu esti inca printre abonatii canalului XPRIMM, avem pentru tine 5 motive care sa te determine sa apesi pe "Subscribe" chiar acum.

VIDEO: Ora de Risc: Se gandesc romanii mai mult la protectia locuintelor lor?

16.09.2020

Traim intr-o Romanie in care 4 din 5 locuinte nu sunt protejate printr-o polita de asigurare. Despre aceasta situatie, perceptia romanilor, modificari legislative, riscurile la care sunt expuse locuintele, campanii de informare, si nu numai, au dezbatut Iulius Marian FIRCZAK - Deputat in Parlamentul Romaniei -, Alexandru CIUNCAN - Director General, UNSAR (Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania) -, Mihaela CIRCU - Secretar General, APPA (Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor) - si Sergiu COSTACHE - Revista PRIMM Asigurari & Pensii -, in cadrul emisiunii "Ora de risc" by XPRIMM, la RFI Romania.

Cristian FUGACIU, despre efectele pandemiei: Clientii constientizeaza mai mult riscurile

16.09.2020

Cel mai mare castig al pietei de asigurari din pandemia provocata de noul coronavirus consta in schimbarea comportamentul clientilor, in sensul constientizarii riscurilor actuale. Odata cu migrarea in online a unor companii care isi desfasurau activitatile in mediul offline au crescut si riscurile cibernetice, atacurile sistemelor informatice urmand sa fie mai multe si de o intensitate mult mai mare in urmatorii ani, a precizat pentru XPRIMM, Cristian FUGACIU, CEO, MARSH Romania.

Pentru al patrulea an consecutiv, campania de siguranta rutiera FII TREAZ LA VOLAN! se alatura initiativei europene ROADPOL Safety Days

16.09.2020

Deoarece sustine eforturile de siguranta rutiera depuse la nivel european, APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, prin intermediul comunitatii #treazlavolan, s-a alaturat, si in acest an, initiativei "ROADPOL Safety Days", cunoscuta in anii trecuti sub numele de "Project EDWARD - Ziua europeana fara nicio moarte pe sosele".

Premiera: Vezi interviurile realizate in cadrul Galei Premiilor Pietei Asigurarilor 2020!

15.09.2020

In cadrul celei de-a XX-a editii a Galei Premiilor Pietei Asigurarilor (GPPA), 19 profesionisti din domeniu au raspuns invitatiei de a vorbi despre provocarile anului 2020, dar si despre asteptarile pentru perioada urmatoare si nu numai.

Punct de vedere UNSAR: Realitatea contrazice inca o data stirile false despre industria asigurarilor RCA

15.09.2020

In ultimele zile, in spatiul public a aparut o noua serie de informatii false despre piata de asigurari RCA, cu precadere in urma unor materiale distribuite de o asociatie care nu are competente pe zona de servicii financiare, ci pe zona de transporturi comerciale, trasmite UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania.

Scolile de soferi si instructorii auto beneficiaza GRATUIT de brosuri tiparite #calmlavolan

15.09.2020

Instructorii auto, scolile de soferi si toti cei care reprezinta o comunitate de siguranta rutiera se pot numara, in acest an, printre beneficiarii brosurilor tiparite ale campaniei FII CALM LA VOLAN!

Cum a evoluat castigul angajatilor din asigurari si pensii private in luna iulie 2020

15.09.2020

Castigul salarial mediu al angajatilor din activitatea de (re)asigurari si pensii private s-a redus nesemnificativ (-17 lei) in luna iulie 2020 comparativ cu luna precedenta, conform datelor publicate de INS - Institutul National de Statistica.Create AccountLog In Your Account