Romania

Retrospectiva FIAR 2018 - Principalele concluzii

18.05.2018

Peste 400 de profesionisti din asigurari, reasigurari si domeniul financiar, reprezentand peste 170 companii si asociatii internationale, au participat, intre 13 si 16 mai 2018, la Bucuresti, la cea de-a XXI-a editie a Forumului International Asigurari-Reasigurari. In cadrul celor 7 conferinte si workshop-uri, participantii au dezbatut problemele de actualitate care afecteaza pietele de re/asigurari, dar si tendintele de la nivel european si international, precum si asteptarile pentru viitorul apropiat. Va invitam, in continuare, sa urmariti retrospectiva celor mai importante subiecte dezbatute in acest an la FIAR.

ASF a aprobat noul mandat al lui Francois COSTE ca Presedinte PAID Romania

16.05.2018

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) a aprobat, in cadrul sedintei de miercuri - 16 mai a.c., noile mandate pentru Francois Benoit Jean Baptiste Pierre COSTE in functia de Presedinte al Consiliului de Administratie si al lui Gabriel MARCU in functia de Vicepresedinte al Consiliului de Administratie la societatea Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale - PAID Romania.

Asigurarile auto si pensiile private, in centrul dezbaterilor de miercuri, la FIAR 2018

16.05.2018

Cum influenteaza inovatiile tehnologice industria asigurarilor auto? Ce provocari aduc, in piata de profil, si nu numai, Inteligenta Artificiala, sistemele telematice sau tehnologia BlockChain? Ce impact va avea noul Regulament pentru Protectia Datelor Personale (GDPR), care trebuie sa intre in vigoare in mai putin de doua saptamani?

FIAR 2018: Conferinta de Asigurari Auto - Partea I & II. Principalele declaratii

16.05.2018

Bilantul primului an de la introducerea noii Legi RCA in Romania si consecintele noilor schimbari legislative din acest an s-au numarat printre subiectele dezbatute in prima parte a Conferintei de Asigurari Auto din cadrul FIAR 2018 - Forumul International de Asigurari-Reasigurari. Cititi principalele declaratii!

FIAR 2018: Conferinta de Asigurari Auto - Partea a III-a. Principalele declaratii

16.05.2018

A treia parte a Conferintei de Asigurari Auto din cadrul FIAR 2018 - Forumul International de Asigurari-Reasigurari a adus in dezbatere inovatiile care isi fac loc pe segmentul auto, inclusiv solutiile telematice si pay-as-you-drive, precum si impactul acestora asupra pietei.

FIAR 2018: Conferinta de Asigurari de Viata si Pensii Private. Principalele declaratii.

16.05.2018

Statusul actual al segmentului de asigurari de viata si al pietei de pensii private din Romania - dar si principalele tendinte la nivel local si european s-au numarat printre subiectele dezbatute cu ocazia Conferintei de Asigurari de Viata si Pensii Private - Solutii de economisire pe termen lung din cadrul FIAR 2018.

Cine au fost castigatorii XPRIMM Reinsurance Awards 2018? FIAR a continuat marti cu doua conferinte, un workshop si Seara Romaneasca

15.05.2018

Forumul International Asigurari-Reasigurari 2018 a fost deschis, luni seara, cu Receptia oficiala si Gala XPRIMM Reinsurance Awards, evenimentul traditional in cadrul caruia sunt premiate cele mai performante companii de reasigurari si de intermediere in reasigurari la nivel international. Ziua de marti a continuat cu doua conferinte, un workshop si Seara Romaneasca.

FIAR 2018: Conferinta BROKERILOR - Partea I. Principalele declaratii

15.05.2018

Cele mai importante tendinte si subiecte din piata intermedierilor in asigurari sunt analizate marti, 15 mai a.c., in Conferinta BROKERILOR de la FIAR 2018 - Forumul International de Asigurari-Reasigurari. Cititi principalele declaratii!

FIAR 2018: Conferinta BROKERILOR - Partea a II-a. Principalele declaratii

15.05.2018

Impactul schimbarilor legislative impuse de Uniunea Europeana - IDD si GDPR, provocarile operationale pentru brokeri, dar si impactul digitalizarii si InsurTech se numara printre temele ce sunt dezbatute in a doua parte a Conferintei BROKERILOR de la FIAR 2018 - Forumul International de Asigurari-Reasigurari. Cititi principalele declaratii!

FIAR 2018: Conferinta Reasigurari si Riscuri Catastrofale - Partea I. Principalele declaratii

15.05.2018

Expunerea la riscuri catastrofale, gradul de acoperire si solutiile disponibile, precum si activitatea PAID Romania, cel mai mare cumparator de reasigurari din Europa Centrala si de Est reprezinta subiectele abordate in cadrul primei parti a conferintei REASIGURARI SI RISCURI CATASTROFALE, organizata in cadrul editiei cu numarul 21 a Forumului International de Asigurari-Reasigurari - FIAR 2018. Principalele declaratii, mai jos.
Create AccountLog In Your Account