Romania

Ministerul Turismului: Pachetele de servicii turistice, garantate 100%

03.08.2018

Ordonanta de transpunere a Directivei 2302/2015 privind garantarea pachetelor turistice, proiect legislativ adoptat joi de Executiv, permite rambursarea integrala a pachetelor platite de turisti si neexecutate de agentiile de turism, dar si repatrierea de urgenta a turistilor ramasi in afara tarii din cauza insolventei agentiei, a anuntat Ministerul Turismului.

ASF a aprobat noi numiri in conducerea companiilor din industria asigurarilor

03.08.2018

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) a aprobat, in cadrul sedintei din 1 august 2018, noi numiri in conducerea a mai multor companii de asigurari si brokeri care activeaza pe piata locala.

VIDEO: Siguranta rutiera, o prioritate pentru industria asigurarilor. Fii #treazlavolan!

24.07.2018

Despre siguranta rutiera, cauzele care conduc la producerea accidentelor, dar si despre lansarea campaniei "FII TREAZ LA VOLAN!" au discutat Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA (Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor), Madalin ROSU - Presedinte, BAAR (Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania), Costin TATUC - Consultant si specialist in siguranta rutiera in cadrul emisiunii "Ora de risc", difuzate marti, 24 iulie a.c., de RFI Romania.

Acord de colaborare in domeniul educatiei financiare, incheiat intre MEN, BNR, MFP, ASF si ARB

24.07.2018

Ministerul Educatiei Nationale (MEN), Banca Nationala a Romaniei (BNR), Ministerul Finantelor Publice (MFP), Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) si Asociatia Romana a Bancilor (ARB) au incheiat un Acord de colaborare pentru realizarea de activitati comune in domeniul educatiei financiare si elaborarea Strategiei Nationale de Educatie Financiara (SNEF).

Ce venituri din salarii a avut conducerea ASF in 2018?

26.07.2018

Membrii Consiliului Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) si-au publicat recent, pe site-ul institutiei, declaratiile de avere aferente anului 2017. In total, cei noua membri au avut venituri din salarii de peste 4 milioane de lei.

Vienna Insurance Group, pionier in investitii sustenabile social

26.07.2018

Conform Comisiei Europene, pentru a atinge obiectivele stabilite in domeniile climatic si energetic sunt necesare investitii in sustenabilitate in valoare de 180 de miliarde de euro anual pana in 2030. O proportie semnificativa va fi generata de investitorii institutionali privati, cum sunt companiile de asigurari.

ALLIANZ-TIRIAC preia portofoliul de asigurari bancassurance apartinand ASTRA

24.07.2018

ALLIANZ-TIRIAC a anuntat semnarea protocolului de preluare a portofoliului de asigurari de bunuri persoane fizice bancassurance ASTRA Asigurari, cesionate in favoarea Raiffeisen Bank si Piraeus Bank, acoperite pana in prezent de compania ASTRA, societate aflata in procedura de faliment potrivit dispozitiilor Legii 85/2014.

Program de Mentorat in Asigurari, lansat de ISF si PRBAR

24.07.2018

ISF - Institutul de Studii Financiare, in parteneriat cu PRBAR - Patronatul Roman al Brokerilor de Asigurare, a lasat, in data de 24 iulie a.c., un amplu Program de Mentorat in Asigurari, dorind sa contribuie la modernizarea pietei de asigurari din Romania.

Sustine si tu siguranta rutiera! Descarca kit-ul campaniei si foloseste frame-ul #treazlavolan!

19.07.2018

Stiai ca poti sa te alaturi si tu campaniei "FII TREAZ LA VOLAN!"? Nu trebuie decat sa conduci responsabil si... sa duci vestea mai departe! Descarca kit-ul campaniei si foloseste unul din cele 6 cover photo-uri speciale pe contul tau de Facebook sau aplica pe poza ta de profil frame-ul "Sunt treaz la volan".

Romania primeste 50 milioane euro in cadrul Proiectului de Consolidare a Managementului Riscurilor de Dezastre

26.07.2018

Consiliul Directorilor Executivi al Bancii Mondiale a aprobat, in data de 24 iulie a.c., o finantare de 50 milioane euro (echivalentul a 60,48 milioane dolari), care va fi acordata Romaniei in cadrul Proiectului de Consolidare a Managementului Riscurilor de Dezastre.
Create AccountLog In Your Account