Romania

Punct de vedere UNSAR: Realitatea contrazice inca o data stirile false despre industria asigurarilor RCA

15.09.2020

In ultimele zile, in spatiul public a aparut o noua serie de informatii false despre piata de asigurari RCA, cu precadere in urma unor materiale distribuite de o asociatie care nu are competente pe zona de servicii financiare, ci pe zona de transporturi comerciale, trasmite UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania.

Scolile de soferi si instructorii auto beneficiaza GRATUIT de brosuri tiparite #calmlavolan

15.09.2020

Instructorii auto, scolile de soferi si toti cei care reprezinta o comunitate de siguranta rutiera se pot numara, in acest an, printre beneficiarii brosurilor tiparite ale campaniei FII CALM LA VOLAN!

Cum a evoluat castigul angajatilor din asigurari si pensii private in luna iulie 2020

15.09.2020

Castigul salarial mediu al angajatilor din activitatea de (re)asigurari si pensii private s-a redus nesemnificativ (-17 lei) in luna iulie 2020 comparativ cu luna precedenta, conform datelor publicate de INS - Institutul National de Statistica.

Vrei sa vezi cum a fost? Au mai ramas cateva zile...

14.09.2020

S-a intamplat la finalul lunii august. Ai aflat mai multe detalii din stirile de pe 1asig.ro. Vestile au ajuns chiar si pe xprimm.com. Ai zarit chiar si cateva momente surprinse live pe Facebook. Insa, in doar cateva zile, vei putea vedea cum a fost, de fapt.

Cum ne protejam locuintele in perioada post-pandemie?

14.09.2020

Despre situatia asigurarilor de locuinte (obligatorii si facultative), perceptia romanilor fata de acestea, modificari legislative, riscurile la care sunt expuse locuintele, campanii de informare, si nu numai, discuta Iulius Marian FIRCZAK - Deputat in Parlamentul Romaniei -, Alexandru CIUNCAN - Director General, UNSAR (Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania) -, Mihaela CIRCU - Secretar General, APPA (Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor) - si Sergiu COSTACHE - Revista PRIMM Asigurari & Pensii -, in cadrul emisiunii "Ora de risc" by XPRIMM, la RFI Romania, de marti - 15 septembrie a.c.

Nicoleta RADU: Desi ne confruntam cu pandemia, nu trebuie neglijate celelalte pericole

14.09.2020

"Dupa orice criza, gradul de constientizare a populatiei creste, cum este si normal, iar noi suntem optimisti ca aceasta va continua sa se majoreze", a declarat Nicoleta RADU, CEO, PAID Romania, pentru Publicatiile XPRIMM.

Politistii au sanctionat, in weekend, aproape 250 de soferi care au depasit viteza legala pe autostrazi

14.09.2020

Aproape 250 de soferi care au depasit viteza legala pe autostrazi au fost depistati de politistii rutieri, in acest week-end. Acestia au fost sanctionati contraventional si, celor care au depasit cu mai mult de 50 km/h viteza legala, le-au fost retinute permisele de conducere, in vederea suspendarii exercitarii dreptului de a conduce autovehicule, informeaza Politia Romana.

Despagubiri de aproape 80.000 lei pentru o femeie care a alunecat intr-un mall si si-a rupt mana

14.09.2020

O femeie a obtinut in instanta despagubiri in valoare de aproape 80.000 lei dupa ce a alunecat intr-un mall din Bucuresti si si-a rupt mana. Astfel, ea a obtinut daune morale de 60.000 de lei si daune materiale de 18.540 de lei de la societatea care administreaza mall-ul AFI Cotroceni.

Peste 50% dintre reclamatiile depuse la ASF in T2 2020 sunt facute de imputerniciti in numele consumatorilor de asigurari

11.09.2020

Din punct de vedere al provenientei, peste jumatate (51,61%) din petitiile si informarile de neconformitate inregistrate la ASF - Autoritatea de Supraveghere Financiara, in trimestrul II al anului 2020, au fost trasmise de catre imputerniciti/cabinete de avocatura, unitati service, remarcandu-se o crestere semnificativa fata de finalul anului trecut.

Valentin IONESCU a preluat functia de Presedinte al ISF

11.09.2020

In baza Deciziei Consiliului ASF de la inceputul lunii septembrie 2020, componenta Consiliului Director ISF (Institutul de Studii Financiare) a fost modificata, iar functia de Presedinte i-a revenit lui Valentin IONESCU (foto), anterior acesta detinand functia de Vicepresedinte al ISF.Create AccountLog In Your Account