Romania

Leonardo BADEA, ASF: Vizam accelerarea procesului de obtinere a statutului de piata emergenta

03.12.2018

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara - ASF a aprobat, in cadrul sedintei de luni, 3 decembrie a.c., transmiterea unei scrisori catre Bursa de Valori Bucuresti (BVB) prin care ASF isi exprima intentia reducerii, ulterior infiintarii unei Contraparti Centrale (CCP) locale, a cotei percepute din valoare tranzactiilor cu instrumente financiare incheiate in cadrul BVB si care vor fi compensate printr-o CCP locala, la cel putin 0,03% (scadere cu 50% fata de valoarea actuala) si cel mult 0,02% (scadere cu 66,67%).

Noi numiri aprobate de ASF in cadrul ERGO Asigurari si ERGO Asigurari de Viata

03.12.2018

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) a anuntat, in cadrul sedintei de luni, 3 decembrie a.c., numiri in cadrul companiilor ERGO Asigurari si ERGO Asigurari de Viata.

Reactia UNIQA Asigurari

04.12.2018

UNIQA Asigurari a luat la cunostinta informatiile cuprinse in raportul transmis de catre Consiliul Concurentei, ca rezultat al investigatiei privind cresterea preturilor RCA in perioada 2012 - 2016, precum si despre decizia autoritatii, prin care compania noastra este sanctionata cu 2,9 mil. EUR. Subliniem faptul ca prin activitatile intreprinse, compania a actionat numai in conformitate cu conditiile legii, precum si in conformitate cu interesele clientilor sai, iar UNIQA Asigurari va contesta decizia, considerand acuzatiile ca fiind nefondate.

Cu 36% mai putine accidente rutiere in minivacanta de 1 Decembrie, fata de anul trecut

03.12.2018

In perioada 29 noiembrie - 2 decembrie a.c., peste 9.000 de politisti au actionat, zilnic, pentru prevenirea faptelor antisociale si mentinerea ordinii si sigurantei publice la nivel national. Comparativ cu perioada similara a anului trecut, numarul accidentelor de circulatie a scazut cu 36%, cel al persoanelor decedate s-a redus cu 50%, iar cel al persoanelor ranite grav a scazut cu 38%. De asemenea, faptele savarsite cu violenta au scazut cu 40%, arata datele publicate de IGPR - Inspectoratul General al Politiei Romane.

ASF emite o atentionare referitoare la politele emise de ELITE Insurance Company Ltd

03.12.2018

Autoritatea de Supraveghere Financiara a publicat recent pe site-ul sau o atentionare privind asigurarile emise de compania Elite Insurance Company Ltd.

Peste 120 de incendii au avut loc pe 1 Decembrie. Cosurile de fum si instalatiile electrice improvizate, printre principalele cauze

03.12.2018

In perioada 30 noiembrie - 2 decembrie a.c., peste 5.000 de pompieri au asigurat misiuni specifice de prevenire si gestionare a situatiilor de urgenta, fiind gestionate aproape 3.000 de situatii de urgenta. Numarul interventiilor se situeaza in media specifica acestei perioade, arata datele publicate de Inspectoratul General Pentru Situatii de Urgenta - IGSU.

PAID Romania: Care au fost cele mai asigurate judete in luna octombrie?

29.11.2018

Conform datelor publicate de PAID Romania, in luna octombrie a.c., erau in vigoare peste 1,6 milioane de asigurari obligatorii de locuinte.

VIDEO: Antonio SOUVANNASOUCK: Pentru ASIGEST Broker, vedeta pietei a fost, anul acesta, linia asigurarilor private de sanatate, care, la 6 luni, a crescut cu 42%

29.11.2018

Finalul de an nu vine doar cu pregatiri pentru sarbatorile de iarna, ci si cu momente de bilant pentru fiecare companie, indiferent de dimensiune si domeniul in care activeaza. Pentru ASIGEST Broker, de exemplu, companie cu aproximativ 25 de ani de experienta in piata de asigurari din Romania, anul 2018 a fost unul dificil, cum a fost pentru intreaga industrie. Cu toate acestea, ASIGEST Broker a inregistrat un usor progres, iar, in contextul actual, acest lucru trebuie perceput la o alta dimensiune.

Topul celor mai vizibile branduri de asigurari in online si pe Facebook in luna octombrie

29.11.2018

NN Asigurari a fost, in luna octombrie a acestui an, liderul "Topului asiguratorilor de pe Facebook" realizat de ZeList, compania fiind urmata, in clasamentul lunar al celor mai vizibile branduri din industria asigurarilor, de MILLENIUM Insurance Broker - MIB si ASIROM VIG.

Campania "FII TREAZ LA VOLAN!", prezentata in cadrul evenimentului "Politici SMART pentru Combaterea Sofatului in Stare de Ebrietate"

29.11.2018

Campania nationala de siguranta si preventie rutiera "FII TREAZ LA VOLAN!", ajunsa, in acest an, la cea de-a treia editie, se numara printre campaniile de responsabilitate sociala realizate in Romania prezentate in cadrul conferintei internationala "Politici SMART pentru combaterea sofatulului in stare de ebrietate", organizata in cadrul proiectului SMART (Sober Mobility Across Road Transport) de Politia Romana - Directia Rutiera si Consiliul European pentru Siguranta Transporturilor (ETSC). Evenimentul va avea loc pe 13 decembrie a.c. la Bucuresti.Create AccountLog In Your Account