Romania

ASF a aprobat noi numiri in conducerea a doi asiguratori

06.02.2019

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) a aprobat, in cadrul sedintei de miercuri - 6 februarie a.c., noi numiri in conducerea a doua companii de asigurari care activeaza pe piata locala.

ISU Alba: Valoarea reala a bunurilor distruse de incendiul de la fabrica de condimente va fi stabilita prin ancheta asiguratorului

06.02.2019

Fabrica de condimente Solina Romania, din judetul Alba, distrusa in puternicul incendiu izbucnit sambata, era dotata cu peste 200 de detectoare de fum si temperatura, insa se presupune ca flacarile au izbucnit deasupra tavanului, fapt pentru care acestea au actionat tarziu si nu au mai putut stinge incendiul.

Leonardo BADEA, ASF: Piata asigurarilor a crescut cu 4,5% in 2018, conform datelor preliminare

05.02.2019

Un prim set de date preliminare de care dispunem (neauditate si care mai pot suferi rectificari) la nivelul anului 2018 indica o crestere cu aproximativ 4,5% a volumului primelor brute subscrise comparativ cu anul anterior, depasind in anul 2018 pragul de 10 miliarde de lei, a declarat, marti, Leonardo BADEA, Presedintele ASF - Autoritatea de Supraveghere Financiara.

Masinile neasigurate RCA ar putea fi identificate prin camerele pentru rovinieta

05.02.2019

Autoritatile cauta solutii tehnice in vederea reducerii numarului de vehicule care circula pe drumurile publice fara a fi asigurate obligatoriu prin polita RCA. O solutie ar fi ca masinile neasigurate RCA sa poata fi identificate prin camerele pentru rovinieta, detinute de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

INFOGRAFIC: Cate furturi din locuinte au avut loc in 2018?

05.02.2019

Numarul infractiunilor de furturi din locuinte se afla, in ultimii ani, pe un trend descrescator in Romania, arata datele Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR).

OMNIASIG VIG confirma ca este asiguratorul fabricii de condimente din Alba, distrusa de incendiu

05.02.2019

In dimineata zilei de sambata, 2 februarie 2019, un incendiu a izbucnit la fabrica Solina Romania, din judetul Alba, distrugand intreaga fabrica de ingrediente alimentare. OMNIASIG Vienna Insurance Group confirma faptul ca producatorul este asigurat la societate, in baza unei polite de tip "Asigurare de incendiu si alte riscuri pentru cladiri si continut".

Fabrica de condimente din Alba Iulia, distrusa de incendiu, este asigurata de OMNIASIG VIG

04.02.2019

Fabrica de condimente de la Alba Iulia, distrusa de incendiul produs sambata, manifestat generalizat pe o suprafata de peste 10.000 de metri patrati, este asigurata de compania OMNIASIG VIG, au declarat, pentru 1asig.ro, surse din piata.

Cum arata viitorul pensiilor private in contextul noilor schimbari legislative?

04.02.2019

Despre efectele noilor schimbari legislative asupra conturilor de pensii private Pilon II, detinute de peste 7 milioane de participanti, si nu numai, vor discuta Radu CRACIUN - Presedintele APAPR (Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania) - si Sergiu COSTACHE - Revista PRIMM Asigurari & Pensii - in cadrul emisiunii "Ora de risc", difuzata marti de RFI Romania, incepand cu ora 17:30.

GT Motive sarbatoreste 4 ani de activitate pe piata locala

04.02.2019

Compania de gestionare a daunelor din domeniul asigurarilor GT Motive sarbatoreste patru ani de activitate pe piata din Romania, prilej cu care organizeaza, miercuri - 6 februarie 2019, un Cocktail. La eveniment sunt asteptati circa 100 profesionisti din asigurari, brokeraj, leasing si reparatori.

GROUPAMA Asigurari - certificata international ca Angajator de Top pentru a doua oara consecutiv

04.02.2019

Compania GROUPAMA Asigurari a obtinut si in 2019 certificarea Angajator de Top Romania fiind, in continuare, singurul asigurator certificat din piata locala. Recunoasterea vine in contextul in care asiguratorul este angajatorul a peste 1.500 de angajati la nivel national.Create AccountLog In Your Account