Romania

Cine sunt profesionistii care vorbesc in cadrul workshop-ului "Who is BROADSPIRE, by Crawford & Company?"

04.06.2019

Pe data de 12 iunie a.c., specialistii in daune din industria asigurarilor se reunesc la workshop-ul "Who is BROADSPIRE, by Crawford & Company? What is TPA - Third Party Administration?", ce va avea loc la Restaurantul Sole din Bucuresti.

SIGNAL IDUNA si GrECo Romania ofera solutii de asigurari private pentru angajatii Continental Sibiu

04.06.2019

SIGNAL IDUNA Romania si brokerul de asigurare GrECo Romania GmbH Viena Sucursala Bucuresti ofera solutii de asigurari private pentru angajatii Continental Sibiu, companie ce a extins si diversificat planul de asigurari private de sanatate pentru fiecare dintre cei aproximativ 4.500 de angajati.

IGSU: Sute de locuinte din 24 de judete si din Capitala au fost afectate de inundatii in doar 24 de ore

04.06.2019

Precipitatiile abundente din cursul zilei de luni, 3 iunie a.c., si din noaptea de luni spre marti au produs viituri si inundatii locale in 106 localitati din 24 de judete, precum si in municipiul Bucuresti, conform IGSU - Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta.

In ce judete subscrie ALLIANZ-TIRIAC cele mai multe asigurari?

03.06.2019

Valoarea subscrierilor ALLIANZ-TIRIAC Asigurari, nivel agregat (asigurari generale si asigurari de viata & sanatate), a depasit 1,3 miliarde de lei in 2018, in crestere cu 7,3% fata de anul precedent, reiese din raportul anual publicat de companie.

OMNIASIG solutioneaza dosarul Solina, fiind una dintre cele mai mari despagubiri platite de companie

03.06.2019

OMNIASIG Vienna Insurance Group anunta ca a finalizat instrumentarea dosarului de dauna in cazul fabricii de condimente Solina Romania si este in plin proces de efectuare a platii despagubirii, in valoare de peste 50 milioane de lei. Suma totala reprezinta una dintre cele mai mari despagubiri platite de companie in ultima perioada.

Partenerii si colaboratorii GLOBASIG s-au reunit la Predeal. Ce noutati pregateste compania in perioada urmatoare?

03.06.2019

Peste 120 de profesionisti din piata de asigurari si brokeraj, parteneri si colaboratori ai GLOBASIG Broker, s-au reunit, intre 24 si 26 mai a.c., la Predeal, cu prilejul Conferintei Nationale a Partenerilor GLOBASIG.

Ce este si la ce imi poate folosi o asigurare de raspundere civila?

03.06.2019

Despre tipurile de asigurari de raspundere civila, rolul acestora, riscurile acoperite, si nu numai, vor discuta Delia TRAISTARU - Director de Dezvoltare, DAW Management Broker de Asigurare - si Sergiu COSTACHE - Revista PRIMM Asigurari & Pensii - in cadrul emisiunii "Ora de risc", difuzata marti, 4 iunie a.c., de RFI Romania, incepand cu ora 17:30.

Adrian MARIN: Schimbarile legislative au consolidat piata din punctul de vedere al protectiei consumatorului

31.05.2019

Din punct de vedere legislativ, 2018 a fost un an plin de provocari pentru industria asigurarilor, prin prisma adaptarii la schimbarile generate de IDD si GDPR, a declarat, pentru publicatiile XPRIMM, Adrian MARIN, Presedintele UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania.

VIDEO: Cum poate fi crescut gradul de acoperire prin polita PAD?

31.05.2019

Gradul de penetrare al asigurarii obligatorii de locuinte continua sa se situeze, de mai mult timp, la acelasi nivel. Care sunt motivele pentru aceasta stagnare si ce masuri pot fi luate pentru cresterea gradului de penetrare al asigurarilor PAD? Despre aceste subiecte, dar nu numai, a vorbit Eugene GURENKO, Lead Insurance Specialist, World Bank, in cadrul unui interviu acordat pentru emisiunea XPRIMM Time for Business.

Directia Asigurare Logistica Integrata MAI cumpara asigurari RCA pentru cel mult 720 de autovehicule

31.05.2019

Directia Asigurare Logistica Integrata din cadrul MAI organizeaza o licitatie pentru achizitionarea serviciilor de asigurari auto obligatorii (RCA/Carte Verde) pentru un numar maxim de 720 de autovehicule, reiese dintr-un anunt postat pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SICAP).Create AccountLog In Your Account