Romania

ASF cauta actuari pentru calculul tarifului de referinta RCA

18.06.2020

Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) organizeaza o licitatie deschisa in vederea achizitiei de servicii de consultanta actuariala pentru calculul tarifului de referinta RCA, pentru o perioada de 36 de luni.

OTTO Broker: Riscul neincasarii facturilor intra in lista de prioritati a antreprenorilor romani

18.06.2020

In primele trei luni (martie - mai 2020) de la lansarea calculatorului online pentru simularea in timp real a costurilor pentru asigurarea riscului companiilor in cadrul tranzactiilor comerciale cu plata la termen, OTTO Broker anunta ca a ajutat peste 200 de companii sa isi calculeze rata pentru un astfel de produs.

Cristian ROSU: Piata asigurarilor a depasit 3 miliarde de lei in T1 2020, in crestere cu 10%

17.06.2020

Piata asigurarilor a avut o evolutie peste asteptari in primele trei luni din 2020, depasind pragul de 3 miliarde de lei, insa pandemia a adus o scadere de 20% in luna aprilie, ne-a declarat Cristian ROSU, Vicepresedinte Sectorul Asigurari - Reasigurari, ASF (Autoritatea de Supraveghere Financiara), prezent in cadrul emisiunii Ora de Risc by XPRIMM, la RFI Romania.

Dezbatere XPRIMM Time for Business: Gasirea echilibrului in evaluarea justa a daunelor

17.06.2020

Dupa cum v-am obisnuit in ultimele saptamani, joi, 18 iunie a.c., se desfasoara online o noua emisiune-dezbatere XPRIMM Time for Business, denumita "Gasirea echilibrului in evaluarea justa a daunelor".

Noi numiri aprobate de ASF in conducerea entitatilor supravegheate

17.06.2020

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (A.S.F.) a aprobat, in cadrul sedintei de miercuri, 17 iunie a.c., o serie de masuri privind cadrul de functionare a pietelor financiare nebancare supravegheate - asigurari, piata de capital si pensii private, printre care noi numiri in conducerea a 3 companii si majorarea capitalului Certinvest Pensii.

MediHelp International - 20 de ani de excelenta in asigurari private de sanatate

17.06.2020

In 1999, Sir Zahal LEVY (foto) - Presedintele MediHelp International - a pus bazele companiei, iar de-a lungul anilor i s-au alaturat Laura AFRASINE - Executive Manager al MediHelp, Elena CIOBANU - Director Operational si alti membri valorosi care insumeaza peste 30 experti in asigurari private de sanatate.

SAFETY Broker a deschis o noua sucursala, in Piatra Neamt

17.06.2020

SAFETY Broker si-a marit reteaua teritoriala prin inaugurarea recenta a sucursalei cu numarul 17, in Piatra Neamt, aceasta fiind condusa de Daniel POPA.

23 de judete afectate de ploile abundente: Zeci de locuinte inundate, copaci cazuti, masini avariate

17.06.2020

Pompierii militari au intervenit, in ultimele 24 de ore, in 53 de localitati din 23 de judete si municipiul Bucuresti pentru inlaturarea efectelor produse de ploile abundente si vantul puternic, zeci de locuinte fiind inundate, a anuntat miercuri dimineata IGSU - Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta.

Mentinerea contractelor de asigurari in euro, in beneficiul si in interesul consumatorului

16.06.2020

Impunerea monedei nationale pentru toate contractele de asigurari ar trebui eliminata din Proiectul de Lege privind consolidarea monedei nationale ca moneda unica de plata pe teritoriul Romaniei, sunt de parere specialistii din piata. Afla care sunt argumentele!

SAFETY Broker aniverseaza luna acesta 15 ani de navigare in apele pietei de brokeraj

16.06.2020

Luna aceasta SAFETY Broker aniverseaza 15 ani de activitate pe piata locala de brokeraj si are planuri importante de mentinere pe primul loc in topul brokerilor dupa primele intermediate, dar si de a se alinia in continuare la tendintele de tehnologizare.Create AccountLog In Your Account