Romania

PAID Romania sprijina educatia copiilor din centre de plasament si familii defavorizate

11.09.2020

Cu sprijinul Fundatiei Swiss Re si al PAID Romania (Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale), Asociatia Lindenfeld, prin programul educational Ajungem MARI, a demarat proiectul "Conectati la educatie" prin care peste 180 de copii din centre de plasament si familii defavorizate au primit dispozitive electronice pentru a participa la activitati educative si scolare online.

EUROINS Romania: Numarul de reclamatii a scazut cu aproape 25% in T2 2020

11.09.2020

EUROINS Romania Asigurare Reasigurare a anuntat ca activitatea companiei s-a imbunatatit, iar numarul de petitii si informari de neconformitate inregistrate in al doilea trimestru din 2020 a scazut cu aproape 25% comparativ cu trimestrul anterior.

SAFETY Broker a deschis o agentie cafenea

11.09.2020

SAFETY Broker vine pe piata cu un nou concept de agentie cafenea, unde clientii pot savura o cafea buna in timp ce isi incheie o asigurare pentru masina, casa, bunuri sau chiar viata.

ASF: Numarul petitiilor de pe piata asigurarilor a scazut in al doilea trimestru din 2020

10.09.2020

Autoritatea de Supraveghere Financiara (A.S.F.) a inregistrat, in trimestrul II al anului 2020, un numar de 10.033 petitii si informari de neconformitate, in scadere cu 15,13% fata de numarul total inregistrat in trimestrul I al anului 2020. Dintre acestea, 97,82% reprezinta petitii si informari de neconformitate aferente pietei asigurarilor - reasigurarilor. Afla care au fost nemultumirile consumatorilor!

BAAR recomanda soferilor sa aiba asigurarea Carte Verde in format tiparit atunci cand circula in afara tarii

10.09.2020

Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania - BAAR a facut o serie de precizari legate de modificarile aduse Normei RCA, care ofera soferilor posibilitatea de a prezenta polita RCA si Carte Verde in format electronic, recomandat utilizarea politei in format tiparit pe suport hartie atunci cand calatoresc in afara tarii.

Metropolitan Life premiaza o noua generatie de Unit Managers si Agency Managers, formati in cadrul programului Management Academy

10.09.2020

Compania de asigurari de viata Metropolitan Life pune accent pe pregatirea profesionala a agentilor de vanzari si premiaza o noua generatie de Unit Managers si Agency Managers, care au urmat in ultimele luni procesul profesional de dezvoltare etapizata a programului Management Academy (MAc).

Cate locuinte au fost afectate de inundatii in prima jumatate a anului?

10.09.2020

In prima jumatate a anului 2020, numarul interventiilor la inundatii, cat si numarul locuintelor afectate de acest fenomen este in scadere, comparativ cu perioada similara a anului trecut, conform datelor primite de la IGSU - Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, la solicitarea 1asig.ro.

Ora de Risc: Cat de usor le este clientilor sa acceseze o asigurare de sanatate?

09.09.2020

Emisiunea Ora de Risc by XPRIMM a revenit, marti - 8 septembrie a.c., in studioul RFI Romania. In cadrul acesteia, Sergiu COSTACHE - XPRIMM Asigurari & Pensii - i-a avut ca invitati pe Nicolae TROFIN - membru in Directoratul SIGNAL IDUNA Romania -, Cerasela CHIRIAC, Owner, INTER Broker - si Mihaela CIRCU - Secretar General, APPA (Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor).

VIDEO: Paul MITROI, despre o viata in asigurari si dincolo de ele: Sa nu regreti nimic din ceea ce faci

09.09.2020

"Daca ai luat-o pe un drum, mergi pana unde se poate, sa ai curajul sa renunti, iar cand te uiti in urma sa nu iti fie rusine de ce ai facut. Daca esti un om onest, cred ca asta este ceea ce conteaza cel mai mult" este sfatul pe care Paul MITROI, membru directorat GARANTA Asigurari, i l-ar oferi variantei lui mai tanara, in varsta de 18 ani. Despre pasiunile sale, familie, amintiri si asigurari ne-a povestit domnul MITROI in emisiunea Despre Oameni by XPRIMM.

Harald STEIRER, avizat de ASF pentru un nou mandat de Presedinte al Consiliului de Supraveghere la GENERALI Romania

09.09.2020

In cadrul sedintei de miercuri - 9 septembrie a.c., Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (A.S.F.) a aprobat masuri privind cadrul de functionare a pietelor financiare nebancare supravegheate - asigurari, piata de capital si pensii private.Create AccountLog In Your Account