Romania

Profitul TRANSILVANIA Broker a avansat cu peste 38% in T1 2018

14.05.2018

TRANSILVANIA Broker de Asigurare (TBK) a inregistrat un profit net de aproape 1,5 milioane de lei in primul trimestru din 2018, in crestere cu 38,14% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut (1,06 milioane lei), se arata in raportul publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

FIAR 2018 incepe duminica, in Bucuresti

11.05.2018

Editia cu numarul 21 a Forumului International de Asigurari-Reasigurari, care va avea loc in Bucuresti, in perioada 13-16 mai a.c., reuneste sute de profesionisti din industria de re/asigurari, brokeri, reprezentanti ai autoritatilor, organizatiilor si asociatiilor in domeniu, si nu numai, precum si specialisti in IT, avocati si consultanti din intreaga lume.

Cornel COCA CONSTANTINESCU: Inovatia tehnologica va deveni un avantaj competitiv

11.05.2018

Noile tehnologii vor revolutiona multe sectoare economice in diverse moduri, cu siguranta si sectorul asigurarilor, iar efectele vor fi ample, inclusiv la nivelul comportamentului asiguratilor, a declarat Cornel COCA CONSTANTINESCU, Vicepresedinte Sectorul Asigurari - Reasigurari, ASF - Autoritatea de Supraveghere Financiara, intr-un interviu acordat Publicatiilor XPRIMM.

Georgiana DUMITRACHE, Gothaer: Protectia consumatorului - cea mai importanta schimbare adusa de GDPR si IDD

11.05.2018

"GDPR si IDD vor produce, in timp, pe piata romaneasca, schimbari importante, iar procesul de implementare trebuie privit din prisma ambelor reglementari. Consideram ca cea mai importanta schimbare pe care o aduc aceste reglementari priveste cresterea gradului de protectie a consumatorului. Consumatorii vor pune un accent mai mare pe protectia vietii lor private si pe achizitionarea unor produse care sunt adaptate nevoilor individuale", a declarat, pentru Publicatiile XPRIMM, Georgiana DUMITRACHE, Coordonator Conformitate, Gothaer Asigurari Reasigurari.

Brokerul de asigurari LEADER TEAM investeste in roboti

11.05.2018

LEADER TEAM Broker part of Londongate Group investeste in roboti, care sa preia task-urile repetitive si sa elimine erorile de introducere a datelor. Astfel, la finalul anului trecut, brokerul a implementat un proiect pilot, care odata setat si-a dovedit eficienta, iar acum urmeaza sa fie extins la nivelul intregii companii.

FIAR 2018: Ce subiecte vor fi dezbatute cu prilejul Conferintei Asigurarilor Auto?

10.05.2018

Radiografia pietei de asigurari auto din Romania la aproape 1 an de la implementarea noii legi RCA, situatia tarifelor, dar si impactul noilor tendinte care schimba fundamental segmentul asigurarilor auto, precum telematics si pay-as-you-drive, ajunse si in tara noastra, sunt doar cateva dintre subiectele care vor fi dezbatute miercuri, 16 mai a.c., la Conferinta Asigurarilor Auto din cadrul FIAR 2018.

Crestere de 26% a castigului mediu net al angajatilor din asigurari, in martie 2018

10.05.2018

Castigul mediu net al angajatilor din domeniul asigurarilor si pensiilor private a revenit pe crestere in luna martie a.c., fiind cu 1.256 lei mai mare fata de luna anterioara (+26%), conform informatiilor publicate de Institutul National de Statistica (INS).

Marius LASLO: Este nevoie ca educatia financiara sa fie introdusa in programa scolara

10.05.2018

Companiile de brokeraj au cel mai important rol in educatia financiara a clientilor, insa se simte nevoia pentru a fi introduse ore de educatie financiara si in programa scolara, a declarat, pentru Publicatiile XPRIMM, Marius LASLO, Director Executiv, DESTINE Broker de Asigurare-Reasigurare.

MediHelp International investeste intr-o campanie de informare publica la nivel national

10.05.2018

MediHelp International deruleaza, in perioada aprilie - iunie 2018, o campanie de informare publica despre asigurarile private de sanatate si importanta lor in mentinerea unei vieti sanatoase. Aceste informatii vor fi disponibile in salile de asteptare din 300 de clinici, policlinici si spitale din intreaga tara prin intermediul platformei de comunicare video Info-Sanatate.

Startul dezbaterilor din cadrul FIAR 2018 se va da pe 14 mai, in Capitala

09.05.2018

Cea de-a 21-a editie a FIAR - Forumul International Asigurari-Reasigurari, cunoscutul eveniment de profil care reuneste, anual, profesionisti din domeniul re/asigurarilor, reprezentanti ai companiilor de brokeraj, membri ai autoritatilor si asociatiilor de profil, dar si specialisti din domenii conexe, atat din Romania cat si din piata internationala, incepe dezbaterile luni, 14 mai.
Create AccountLog In Your Account