Romania

VIG in Romania: Profit brut de 3,3 milioane de euro in primele noua luni

27.11.2019

Companiile de asigurari detinute in Romania de VIENNA Insurance Group - VIG au inregistrat, in primele noua luni din 2019, un profit inainte de impozitare de 3,3 milioane de euro, dupa ce in urma cu un an raportasera o pierdere totala de 72,2 milioane de euro, conform rezultatelor financiare preliminare anuntate, miercuri, de grupul austriac.

PAID: Cutremurul nu poate fi impiedicat, dar "Asigurati, suntem mai putin vulnerabili!"

27.11.2019

Albania a fost lovita saptamana aceasta de unul dintre cele mai mari cutremure din istoria tarii. Un seism de 6,3 grade pe scara Richter se traduce, in acest moment, prin 28 de morti si 600 de raniti, cu precizarea ca numarul acestora poate creste. Dincolo de drama umana imediata a acestui eveniment catastrofal, va urma o etapa in care supravietuitorii vor avea de infruntat si alte provocari. Multi dintre ei nu mai au locuinte la care sa se intoarca si, pana la solutionarea acestei probleme, va mai trece multa vreme.

VIDEO: Gheorghe GRAD: Abordarea IMM-urilor fata de asigurarile de raspundere este minimalista, insa expunerea este maxima

27.11.2019

Despre utilitatea asigurarilor de raspunderi, riscurile si limitele acoperite de polite, care sunt cele mai interesate companii in achizitionarea unor astfel de polite, dar si despre obiectivele companiei, vor discuta Gheorghe GRAD - Country Manager, RENOMIA SRBA Insurance Broker - si Sergiu COSTACHE - Revista PRIMM Asigurari & Pensii -, in cadrul emisiunii "Ora de risc" by XPRIMM, la RFI Romania, de marti - 26 noiembrie a.c.

Erau asigurate oile de pe vasul scufundat partial in portul Midia?

27.11.2019

Nava Queen Hind, sub pavilionul statului Palau, care transporta 14.600 de oi catre Libia, s-a rasturnat duminica, 24 noiembrie a.c., in Portul Midia. De atunci si pana miercuri au fost salvate doar 119 oi vii.

Proiectul de lege prin care asiguratii risca sa piarda dreptul la despagubiri in regie proprie, adoptat tacit de Senat

27.11.2019

Senatul a adoptat tacit, marti - 26 noiembrie a.c., proiectul privind modificarea Legii nr.132 din 31 mai 2017 privind asigurarea obligatorie de raspundere civila auto pentru prejudicii produse tertilor prin accidente de vehicule si tramvaie - RCA, prin care asiguratii risca sa piarda dreptul la despagubiri in regie proprie, in ciuda practicii europene.

Romanii vor sa afle mai multe despre asigurarile de sanatate

26.11.2019

Unul din 3 utilizatori care au intrat in vorba cu chatbot-ul Inimila de la lansarea campaniei si pana in prezent a solicitat informatii despre asigurarile de sanatate, demonstrand interesul romanilor pentru acest tip de produse.

Majorat, de la GENERALI Romania: Copiii din ziua de azi au un job full-time. Merita o prima pentru asta!

26.11.2019

A fi copil, in ziua de astazi, este un job full-time. Aceasta este concluzia la care a ajuns Dan Badea, unul dintre cei mai cunoscuti protagonisti ai scenei umoristice romanesti, care a parcurs impreuna cu mai multi copii un altfel de interviu, parte a campaniei Majorat, demarata de GENERALI Romania.

Banca Mondiala: Romania ocupa un loc fruntas in UE la riscul de producere a dezastrelor

26.11.2019

"Atunci cand merg spre birou in Bucuresti, adesea ma simt de parca as conduce printr-un oras renascentist al vremurilor moderne. Cu sectorul sau tehnologic in plin avant, Romania a inregistrat una dintre cele mai mari rate ale dezvoltarii economice din Uniunea Europeana, timp de aproape un deceniu. Cu toate acestea, tara detine un loc de frunte in regiunea Uniunii Europene si pentru o alta categorie - riscul de producere a dezastrelor", declara Tatiana PROSKURYAKOVA, Director de Tara pentru Romania si Ungaria, Banca Mondiala.

Clientii OMNIASIG pot deschide dosarele de dauna RCA si Casco complet digital, fara nicio hartie tiparita

26.11.2019

OMNIASIG Vienna Insurance Group a anuntat ca ofera posibilitatea de solutionare 100% digitala a unui dosar de dauna pentru politele Casco si RCA, in linie cu obiectivul sau strategic de digitalizare. Aceasta facilitate presupune posibilitatea intocmirii de catre asigurat a unui dosar de dauna fara nicio hartie tiparita, la orice ora din timpul programului de lucru al call-center-ului OMNIASIG, din orice loc doreste asiguratul.

Buletinul sigurantei rutiere: Zilnic - 24 de accidente rutiere grave, 5 morti si peste 30 de raniti

26.11.2019

Principalele cauze de producere a accidentelor rutiere grave din 2018 au fost viteza, neadaptata la conditiile de drum, traversarea neregulamentara a pietonilor si neacordarea de prioritate pietonilor, conform Buletinului sigurantei rutiere publicat de Politia Romania. Fata de anul anterior, numarul accidentelor rutiere grave a scazut cu 1%, iar cel al persoanelor decedate cu 4,3%.Create AccountLog In Your Account