Romania

VIDEO: Ce putem face azi pentru un viitor financiar mai bun?

09.05.2018

Despre solutiile de economisire pe termen lung, dar si despre campania de educatie financiara "Traieste Viitorul!", au discutat Alexandru CIUNCAN - Secretar General, APPA-Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor -, Ciprian LADUNCA - CFO, METROPOLITAN Life -, Angela MANOLACHE - Partener Consultanta, KPMG - si Sergiu COSTACHE - Revista PRIMM Asigurari & Pensii - in cadrul emisiunii "Ora de risc" difuzate marti, 8 mai a.c., de RFI Romania.

Razvan RUSU: Brokerul are un rol important in educatia financiara si evaluarea riscurilor la care se expun clientii

09.05.2018

Intr-o lume cu produse financiare care tind sa devina din ce in ce mai sofisticate, rolul brokerului nu este doar sa intermedieze produse de asigurare, ci si sa faca atat educatie financiara, cat si consultanta privind managementul riscului, a precizat Razvan RUSU, CEO, LEADER TEAM Broker part of Londongate.

Daniela BADALUTA, RECREX: Ne concentram pe extinderea companiei la nivel international

09.05.2018

"Comparativ cu anul trecut, activitatea noastra s-a mentinut constanta, in primele luni din 2018, in ceea ce priveste volumul, dar am avut o crestere intensiva importanta pe zona de eficienta si calitatea prestarii", a declarat, pentru Publicatiile XPRIMM, Daniela BADALUTA, Presedintele companiei RECREX.

VIDEO: Campania de educatie financiara "Traieste Viitorul" a fost lansata de APPA si METROPOLITAN Life

08.05.2018

APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor lanseaza campania de educatie financiara "Traieste Viitorul!", sustinuta de METROPOLITAN Life, prin care romanii afla cum sa isi protejeze financiar prezentul si viitorul, fiind cel mai mare demers de acest tip dezvoltat de Asociatie.

PAID Romania a achitat daune de aproape 3 milioane lei in 2017, cele mai multe fiind provocate de inundatii

07.05.2018

2017 a adus pentru PAID Romania - Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale o crestere a volumului de daune platite fata de anul precedent, de la 2,52 milioane de lei la 2,89 milioane de lei. In total, au fost achitate despagubiri pentru 591 de dosare.

Viorel VASILE: GDPR si IDD vor rescrie procesul de distributie in asigurari

08.05.2018

"2018 este un an al schimbarilor. Discutam despre cele doua evenimente majore - GDPR si IDD - care vor rescrie procesul de distributie in asigurari", a declarat, pentru Publicatiile XPRIMM, Viorel VASILE - CEO, SAFETY Broker si Presedinte PRBAR.

Inundatii in mai multe zone din judetul Arges

08.05.2018

In municipiul Pitesti, orasul Stefanesti si comuna Bradu din judetul Arges, din cauza precipitatiilor abundente, inundatiile au afectat, luni - 7 mai a.c., mai multe locuinte, curti, strazi, institutii publice si operatori economici, conform IGSU - Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta.

A mai ramas doar o saptamana pana la FIAR 2018! Ultimele zile de inscrieri

07.05.2018

In mai putin de o saptamana, profesionisti din piata re/asigurarilor, dar si brokeri, reprezentanti ai autoritatilor si asociatiilor de profil, avocati, specialisti din zona de IT si nu numai se vor reuni la Bucuresti, intre 13 si 16 mai, la Hotelul Sheraton, cu prilejul celei de-a 21-a editii a Forumului International Asigurari-Reasigurari.

Mesut YETISKUL, ERGO Asigurari: In 2018 estimam o crestere de 20% a vanzarilor prin brokeri

07.05.2018

Brokerii detin cea mai mare pondere din portofoliul ERGO Asigurari, generand 80% din subscrieri, a declarat, pentru Publicatiile XPRIMM, Mesut YETISKUL, CEO-ul companiei, precizand ca relatia cu brokerii este una foarte importanta.

VIDEO: VIG: In anii urmatori vom observa o dezvoltare semnificativa a asigurarilor in regiunea CEE

07.05.2018

La aproximativ 30 de ani distanta de la intrarea pe piata est-europeana, VIG - VIENNA Insurance Group are o imagine clara asupra ritmului in care se dezvolta tarile din regiunea CEE in comparatie cu cele din Europa de Vest, mai ales atunci cand vine vorba de modul in care sunt perecepute asigurarile. Astfel, unul dintre factorii care influenteaza perceptia asupra asigurarilor este nivelul de educatie financiara.
Create AccountLog In Your Account