Romania

ALLIANZ-TIRIAC: Proprietarii care si-au asigurat locuinta si au avut daune au primit despagubiri de pana la 500 de ori mai mari decat prima platita

08.09.2020

Peste 4.000 de proprietari care si-au asigurat locuinta la ALLIANZ-TIRIAC si au avut daune au primit, in prima jumatate din 2020, despagubiri de peste 14 milioane de lei, au anuntat reprezentantii companiei.

Cate masini au fost furate in prima jumatate a anului 2020?

08.09.2020

Numarul furturilor de masini in primele 6 luni ale acestui an a inregistrat o scadere fata de aceeasi perioada din 2019, arata datele Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR), transmise la solicitarea 1asig.ro. Cu toate acestea, in prima jumatate a anului, vorbim totusi de o medie de 4 furturi de masini pe zi.

Noua Organigrama a ASF

07.09.2020

Noile modificari aduse Regulamentului A.S.F. privind organizarea si functionarea Autoritatii de Supraveghere Financiara au fost publicate in Monitorul Oficial, ocazie cu care a fost facuta publica si noua Organigrama, in care este mentionat si noul Presedinte, Nicu MARCU.

Insurance Europe: Este necesara o supraveghere flexibila a asiguratorilor pentru a se adapta noilor realitati create de COVID-19

07.09.2020

Insurance Europe, federatia europeana a asiguratorilor si reasiguratorilor, a publicat, luni, raspunsul sau la o consultare a Asociatiei Internationale a Supraveghetorilor de Asigurari (IAIS - International Association of Insurance Supervisors) cu privire la impactul COVID-19 asupra asiguratorilor.

Adrian MARIN: Pandemia a schimbat comportamentul si atentia consumatorului

07.09.2020

"In aceasta perioada, consumatorul ne-a aratat foarte clar ca si-a schimbat comportamentul si atentia. Este evident ca in criza se schimba perceptia riscurilor", a declarat, pentru publicatiile XPRIMM, Adrian MARIN, CEO, GENERALI Romania.

TEST: Gentleman sau... nu in trafic?

07.09.2020

In cadrul editiei a V-a a campaniei FII TREAZ LA VOLAN! a fost lansat un nou sondaj dedicat tuturor soferilor. Acesta urmareste sa ii ajute sa isi dea seama cat de politicosi sunt in trafic si cat de usor fac fata agresivitatii la volan.

VIDEO: XPRIMM Time for Business - Cum raspunde piata asigurarilor preferintelor schimbate ale consumatorilor?

04.09.2020

Emisiunea XPRIMM Time for Business "Cum raspunde piata asigurarilor preferintelor schimbate ale consumatorilor?" a reunit o serie de specialisti din piata locala pentru a discuta despre cum s-au schimbat preferintele consumatorilor, digitalizare, si nu numai.

UNSICAR sarbatoreste 20 de ani de activitate!

04.09.2020

UNSICAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari a implinit vineri, 4 septembrie a.c., 20 de ani de activitate pe piata locala de asigurari, perioada in care s-a implicat activ in dezvoltarea industriei de profil, promovarea si recunoasterea meseriei de Broker in asigurari si elaborarea cadrului legislativ privind activitatea de distributie in asigurari.

Razvan PAVEL, motoADN: Nervozitatea in trafic este o problema, iar deplasarea pe 2 roti poate fi o solutie pentru ea

04.09.2020

Riscurile din trafic pot fi percepute diferit in functie de rolul pe care il ai - sofer, pieton, motociclist, biciclist, utilizator de trotineta... Tocmai din acest motiv Treaz la Volan se adreseaza tuturor categoriilor de participanti la trafic si subliniaza, in fiecare editie, aespecte importante pentru fiecare dintre ele. Motociclistii reprezinta o categorie aparte, in dezvoltare in tara noastra. Nevoia de mobilitate urbana, dar si (re)descoperirea placerii de a merge pe doua roti au dus la o crestere a numarului de motociclisti romani.

VIDEO: Cum a facut fata crizei COVID-19 piata de asigurari din Polonia?

04.09.2020

"In momentul de fata nu am remarcat un efect important asupra rezultatelor financiare ale companiilor de asigurari, insa acest lucru se datoreaza faptului ca vorbim de un business care se desfasoara pe termen lung", a declarat Iwona SZCZESNA, Head of the PIU (Polish Chamber of Insurance) Brussels Office cu prilejul emisiunii XPRIMM Time for Business difuzate pe 2 septembrie.Create AccountLog In Your Account