Romania

8 companii de brokeraj au aderat la UNSICAR

19.07.2018

Opt companii de brokeraj de asigurare s-au alaturat Uniunii Nationale a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari -UNSICAR. Prin urmare, incepand de joi, 19 iulie a.c., asociatia reuneste 72 de companii.

Vacanta placuta tuturor!

20.07.2018

Cu aceasta editie a buletinului XPRIMM Stiri, redactia XPRIMM Newsletters isi ia la revedere de la dumneavoastra, cititorii nostri, pentru o scurta perioada. Va multumim pentru fidelitate si promitem ca vom reveni cu multa energie si informatii valoroase, ca si pana acum, in ziua de marti, 7 august 2017.

GROUPAMA si Politia Romana lanseaza a 7-a editie a campaniei de prevenire a furturilor din locuinte

20.07.2018

GROUPAMA Asigurari a lansat, alaturi de Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR), cea de-a saptea editie a campaniei anuale de prevenire a furturilor din locuinte. Plasata sub sloganul "Paza buna trece primejdia rea!", initiativa se va implementa in urmatoarele 6 luni si are ca obiectiv constientizarea masurilor pe care le poate adopta fiecare dintre noi, pentru a nu deveni victima a furturilor.

ASF a aprobat noi numiri in conducerea a patru companii de asigurari

20.07.2018

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) a aprobat, in cadrul sedintei din aceasta saptamana, noi numiri in conducerea a patru companii de asigurari prezente pe piata locala, dintre care doua sunt membre ale grupului VIG.

IGSU: Ploile torentiale de joi au produs inundatii in 21 de localitati din tara

20.07.2018

Ca urmare a ploilor insemnate cantitativ, atat in cursul zilei de ieri, cat si pe timpul noptii, echipaje de salvatori au monitorizat zonele de risc si au intervenit in sprijinul autoritatilor administratiei publice locale si populatiei din 21 localitati aflate in 9 judete, a anuntat, vineri dimineata, IGSU - Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta.

ASF a avizat PRBAR ca furnizor de programe educationale in domeniul asigurarilor

19.07.2018

Patronatul Roman al Brokerilor de Asigurare Reasigurare - PRBAR a primit, miercuri - 18 iulie a.c., avizut ASF - Autoritatea de Supraveghere Financiara ca furnizor de programe educationale in domeniul asigurarilor.

Romania ar putea beneficia de un nou instrument de management al riscului de catastrofa: Cat DDO de la Banca Mondiala

19.07.2018

Un proiect in curs de desfasurare ar putea desemna Romania ca urmatoarea beneficiara a unui instrument oferit de Banca Mondiala pentru managementul riscului financiar asociat producerii de catastrofe naturale - Catastrophe Deferred Drawdown Option (Cat DDO) -, scrie Artemis, ca parte a unui program de crestere a capacitatii de finantare a riscului de dezastru.

Planul de asigurare medicala - element cheie in motivarea angajatilor

19.07.2018

Gallup si alte companii independente au efectuat diferite studii cu scopul de a identifica factorii care ii ajuta pe angajati sa fie motivati si performanti la locul de munca. Cercetarile au revelat faptul ca 8 din 10 angajati sunt demotivati, lipsindu-le pasiunea si dorinta de a-si atinge potentialul profesional maxim. Asadar, dificila misiune a managerilor si antreprenorilor este aceea de a descoperi conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca pentru a determina membrii echipei sa iti atinga obiectivele profesionale.

Descarca brosura "FII TREAZ LA VOLAN!"

18.07.2018

Care sunt principalele activitati care iti distrag atentia la volan? Ce statistici exista privind pericolul neatentiei in timpul condusului? Gasesti toate aceste informatii, si nu numai, in brosura "FII TREAZ LA VOLAN!".

Cat au cedat asiguratorii romani in reasigurare in primul trimestru din 2018?

18.07.2018

Pentru o parte importanta de produse de asigurari generale (de ex. asigurarile de catastrofa, asigurarile de raspundere civila), ca parte a strategiei proprii de management a riscurilor, asiguratorii apeleaza frecvent la diferite forme de contracte de cedare in reasigurare, limitand astfel dauna maxima suportata in cazul aparitiei unor evenimente asigurate cu impact financiar semnificativ.
Create AccountLog In Your Account