Romania

VIDEO: Siguranta rutiera - Agresivitatea in trafic poate sta la baza unor accidente deosebit de grave

11.08.2020

Siguranta rutiera este despre mai mult decat respectarea legislatiei. Despre aceasta, dar si despre cum pot ajuta campaniile informative acest domeniu a discutat Oara RADU - XPRIMM - cu doi dintre partenerii traditionali ai campaniei FII TREAZ LA VOLAN: Alexandru CIUNCAN - Director General, UNSAR - si Costin TATUC - Consultant si Specialist in Siguranta Rutiera -, in cadrul emisiunii Ora de Risc by XPRIMM.

Ora de Risc by XPRIMM: Siguranta rutiera - despre reguli scrise si nescrise

10.08.2020

Despre siguranta rutiera, demersul FII TREAZ LA VOLAN si cum pot ajuta campaniile informative acest domeniu, vor discuta online Alexandru CIUNCAN - Director General, UNSAR -, Costin TATUC - Consultant si Specialist in Siguranta Rutiera - si Oana RADU - XPRIMM, in cadrul emisiunii Ora de Risc by XPRIMM, de marti, 11 august.

Profilul soferului agresiv din Romania

10.08.2020

Cu totii avem momente in care emotiile negative, precum nervii si chiar furia, castiga in fata unei atitudini rationale. Insa anumite persoane au o predispozitie mai mare catre comportamente agresive atunci cand sunt la volan.

Numarul locuintelor asigurate obligatoriu se mentine la peste 1,74 milioane

10.08.2020

La sfarsitul lunii iulie 2020 erau active la nivel national 1.741.370 de asigurari obligatorii de locuinte (polite PAD), nivel asemanator cu luna anterioara, potrivit statisticilor Pool-ului de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale - PAID Romania, societatea privata care administreaza sistemul de asigurare obligatorie a locuintelor.

Politistii rutieri au identificat zeci de masini inmatriculate in alte state fara RCA sau ITP

10.08.2020

Pe parcursul a doua zile, politistii rutieri au verificat aproape 4.000 de autovehicule inmatriculate in alte state, in cadrul unei actiuni desfasurate la nivel national, pentru prevenirea evenimentelor rutiere si faptelor antisociale in care sunt implicate astfel de vehicule, a anuntat Politia Romana.

VIDEO: Iancu GUDA, Presedintele AAFBR: Romania are nevoie urgent de o schema de garantare a creditului comercial

07.08.2020

Romania este tara in care creditul comercial este cel mai important canal de finantare pentru companii, de aceea, tara noastra are nevoie urgent de o schema de reasigurare a creditului furnizor din partea statului. Schema ar putea fi intermediata de catre asiguratori si companiile de factoring, intermediari care au know-how-ul necesar, a precizat Iancu GUDA, Presedintele Asociatiei Analistilor Financiar-Bancari din Romania (AAFBR) pentru xprimm.tv.

FII CALM LA VOLAN! Descarca kit-ul, cere-ti pachetul de stickere!

07.08.2020

In aceasta vara, campania nationala de siguranta si preventie rutiera FII CALM LA VOLAN! atrage atentia soferilor asupra pericolelor agresivitatii la volan, dar si asupra necesitatii de a fi mai politicosi in trafic. Sustii demersul?

Asiguratorii au optat pentru mai multa protectie si au cedat in reasigurare circa 43% din subscrierile non-life in T1 2020

07.08.2020

La finalul lunii martie 2020, aproximativ 43% din primele brute subscrise pe segmentul asigurarilor generale au fost cedate in reasigurare, nivelul fiind in crestere comparativ cu T1 2019, cand se situa la mai putin de 40%.

VIDEO: Constatarea daunelor: Cat de prietenoase sunt interfetele digitale pentru consumator? Principalele declaratii!

06.08.2020

Despre adaptarea pietei de asigurari la era digitala, mai ales in contextul creat de pandemia COVID-19, servicii si aplicatii digitale dedicate consumatorilor si usurinta cu care se pot folosi acestea, si nu numai, s-a discutat in dezbaterea online XPRIMM Time for Business ce s-a desfasurat joi, 5 august 2020, sub denumirea "Constatarea daunelor: Cat de prietenoase sunt interfetele digitale pentru consumator?". Vezi video si urmareste principalele declaratii!

Cum au evoluat asigurarile de locuinte in primele trei luni din 2020?

06.08.2020

Pe ansamblul pietei asigurarilor de locuinte (obligatorii si facultative), la 31 martie 2020 s-a consemnat o crestere a primelor brute subscrise de aproximativ 3% comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent, conform raportului ASF - Autoritatea de Supraveghere Financiara.Create AccountLog In Your Account