Romania

Ultima zi a campaniei #donatorTreazlavolan

21.09.2018

Astazi, 21 septembrie a.c., este ultima zi in care mai gasiti standul #donatorTreazlavolan la Centrul de Transfuzie Sanguina (CTS) - Bucuresti. Multumim tuturor celor care au venit saptamana aceasta sa salveze vieti alaturi de noi! Toti cei care doresc sa doneze, dar nu au reusit sa ajunga zilele acestea, se pot prezenta in continuare oricand la CTS Bucuresti sau la Centrele de transfuzie sanguina din tara, intre 7:30 si 13:30.

Ce vor angajatii romani de la un loc de munca? Asigurarile de sanatate, printre beneficii

21.09.2018

In ultimii ani, topul cerintelor angajatilor romani s-a schimbat radical, arata a treia editie a Barometrului pietei fortei de munca, realizat de compania de consultanta Frames si cea de traininguri TrainYourBrain. Asigurarile de sanatate se afla in topul primelor beneficii analizate la angajare.

Participanti de pe cinci continente la a V-a editie a IFIGS, organizata de FGA

21.09.2018

Palatul Parlamentului va gazdui, pe 11 octombrie 2018, a V-a editie a Conferintei Forumului International al Schemelor de Garantare in Asigurari-IFIGS. Evenimentul este organizat pentru prima oara in Romania si aduce la aceeasi masa specialisti in asigurari din America de Nord, Europa, Asia, Africa si Australia.

Studiu: 52% dintre consumatori nu isi protejeaza dispozitivele mobile, iar 12% au fost victime ale unor fraude financiare intr-un singur an

21.09.2018

Umanitatea a atins un nou stadiu si, in 2017, 50% din populatia intregii lumi era conectata la Internet, comparativ cu 40% in 2016. Cresterea numarului utilizatorilor de Internet si, implicit, a celor care folosesc dispozitivele mobile in acest sens aduce si o crestere a riscurilor la care acestia se expun, iar un studiu realizat de Kaspersky Lab arata ca 52% dintre consumatori nu isi protejeaza dispozitivele mobile.

VIDEO: Calin RANGU: ASF sustine dezvoltarea tehnologica in piata de asigurari

20.09.2018

Digitalizarea si impactul ei asupra industriei de asigurari nu e despre "maine". Este despre "azi" si, pe alocuri, chiar despre "ieri". Asadar, Calin RANGU, Director Directie Supraveghere, Control Intermediari si Reguli de Conduita din cadrul ASF - Autoritatea de Supraveghere Financiara, ne-a vorbit despre asigurari in era digitala, dar nu numai, in cadrul editiei din aceasta saptamana a emisiunii XPRIMM Time for Business.

Accidentele auto in strainatate si incendiile - cele mai frecvente cauze pentru despagubirile platite de OMNIASIG in S1 2018

20.09.2018

OMNIASIG Vienna Insurance Group a inregistrat o evolutie pozitiva si un rezultat profitabil in primul semestru din 2018, primele brute subscrise inregistrand o crestere de peste 9% fata de perioada similara a anului anterior, cu un total de peste 558 milioane lei. Valoarea totala a despagubirilor platite in aceasta perioada s-a ridicat la peste 306 milioane lei, iar cele mai mari valori au fost inregistrate in cazul accidentelor auto, care au avut loc preponderent in afara tarii, si a incendiilor.

GROUPAMA Asigurari: Oamenii de afaceri din Romania au perspective moderate asupra riscurilor

19.09.2018

GROUPAMA Asigurari a lansat Barometrul de risc al companiilor din Romania, un amplu studiu de piata care evalueaza perceptia riscurilor la nivelul mediului de afaceri. Studiul identifica sursele de risc si potentialul impact al acestora din perspectiva oamenilor de afaceri si, prin concluziile sale, confirma nevoia implementarii unui management eficient al riscurilor care pot afecta activitatea companiilor.

Vineri incepe testarea sistemului de avertizare a populatiei in situatii de urgenta in Bucuresti si Ilfov

20.09.2018

Vineri va incepe testarea sistemului de avertizare a populatiei in situatii de urgenta RO-ALERT, in Capitala si in judetul Ilfov, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov.

#treazlavolan si 5 to go lanseaza a doua provocare a saptamanii!

19.09.2018

Provocarile pentru soferi, lansate in cadrul campaniei nationale de siguranta si preventie rutiera FII TREAZ LA VOLAN! si premiate de 5 to go, continua, iar, in aceasta saptamana, situatia se complica, conform comentariilor lasate pana acum de participanti...

Protocol de colaborare intre ASF, BAAR si DRPCIV

18.09.2018

Autoritatea de Supraveghere Financiara - ASF, Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor - DRPCIV si Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania - BAAR au incheiat un Protocol de colaborare. Afla care sunt obiectivele si ce informatii sunt furnizate!Create AccountLog In Your Account