Romania

VIDEO: Urmareste filmul Galei Premiilor Pietei Asigurarilor 2020!

21.09.2020

Afla cum a fost la Gala Premiilor Pietei Asigurarilor 2020! Filmul evenimentului - o colectie extraordinara de imagini si impresii de la fata locului, secvente speciale si momente de acordare a distinciilor castigatorilor - a fost publicat pe canalul de YouTube XPRIMM! Urmareste-l chiar acum!

Cum facem asigurarile mai atragatoare pentru clienti?

21.09.2020

Despre cum pot fi asigurarile mai atragatoare pentru consumatori, preferintele acestora, tendinte, si nu numai, vor discuta Mihai NEACSU - Partener, NEACSU & ASOCIATII Societate de Avocati - si Sergiu COSTACHE - Revista PRIMM Asigurari & Pensii -, in cadrul emisiunii "Ora de risc" by XPRIMM, la RFI Romania, de marti - 22 septembrie a.c.

Viorel VASILE: Noi trebuie sa anticipam ce isi doreste clientul

21.09.2020

"Per total, aceasta criza (provocata de pandemia de COVID-19, n. red.) a adus ceva bun asupra mentalitatii si perceptiei oamenilor si cred ca trebuie sa fim foarte atenti la ce-si doreste consumatorul, el fiind foarte atent la ceea ce cumpara", a declarat, pentru publicatiile XPRIMM, Viorel VASILE, CEO, SAFETY Broker.

Asiguratorii solicita conditii echitabile de reglementare in contextul digitalizarii

21.09.2020

Insurance Europe, federatia europeana a asiguratorilor si reasiguratorilor, a publicat, recent, raspunsul sau la o consultare a EIOPA - Autoritatea Europeana pentru Asigurari si Pensii Ocupationale - privind lantul valoric de (re)asigurare si noile modele de afaceri care decurg din digitalizare.

Numarul locuintelor asigurate a crescut in august. TOP judete dupa gradul de cuprindere in asigurare si dupa daunele achitate

18.09.2020

La nivel national, 1.757.189 de locuinte erau asigurate printr-o polita PAD (asigurarea obligatorie a locuintei), la finalul lunii august 2020, in crestere atat fata de luna precedenta, cat si fata de aceeasi luna a anului trecut, conform statisticilor Pool-ului de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale - PAID Romania, societatea privata care administreaza sistemul de asigurare obligatorie a locuintelor.

Ne pregatim pentru campania nationala "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte"

18.09.2020

Au ramas mai putin de doua saptamani pana la debutul campaniei "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte" ajunsa deja la a VIII-a editie. Aceasta este una dintre cele mai cunoscute campanii nationale adresate publicului larg care are ca obiective sa promoveze rolul si utilitatea asigurarilor de locuinte.

Vezi care sunt recomandarile pentru controlul furiei in trafic pe care #treazlavolan le comunica in cadrul ROADPOL SAFETY DAYS

18.09.2020

Pentru al patrulea an consecutiv, APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, prin intermediul comunitatii #treazlavolan, s-a alaturat initiativei "ROADPOL Safety Days", cunoscuta in anii trecuti drept "Proiectul EDWARD".

Insurance Europe solicita CE sa adopte un cadru adecvat pentru a promova adoptarea AI

18.09.2020

Insurance Europe - federatia europeana a asiguratorilor si reasiguratorilor - a publicat raspunsul sau la consultarea lansata de Comisia Europeana privind cerintele etice si legale pentru promovarea inteligentei artificiale (AI) in UE.

VIDEO: In curand, filmul Galei Premiilor Pietei Asigurarilor 2020! Vezi secvente in premiera!

17.09.2020

In doar cateva zile vei putea sa vezi cum a fost la Gala Premiilor Pietei Asigurarilor 2020! Filmul evenimentului - o colectie de imagini si impresii de la fata locului, secvente speciale si momente de acordare a distinctiilor castigatorilor - va fi publicat in curand pe canalul XPRIMM de YouTube. Pana atunci, esti invitat sa urmaresti cateva secvente in premiera!

Dragos CALIN a primit avizul ASF pentru functia de Presedinte al Directoratului GRAWE Romania

17.09.2020

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (A.S.F.) a aprobat, in sedinta de miercuri - 16 septembrie a.c. -, masuri privind cadrul de functionare a pietelor financiare nebancare supravegheate - asigurari, piata de capital si pensii private, printre care si numirea lui Dragos - Marius CALIN (foto) in functia de Presedinte al Directoratului la societatea GRAWE Romania Asigurare.Create AccountLog In Your Account