Romania

Conferinta "IIF - PROPERTY INSURANCE - the NatCat challenge and beyond", Praga - Principalele declaratii

23.03.2018

Modul in care s-au dezvoltat, de-a lungul timpului, sistemele de modelare a riscurilor, dar si lectiile invatate de industria de re/asigurari dupa 2017, unul dintre cei mai costisitori ani din punctul de vedere al pagubelor provocate de dezastrele naturale, reprezinta doar cateva dintre subiectele analizate vineri, 23 martie a.c., cu prilejul conferintei "IIF - PROPERTY INSURANCE - the NatCat challenge and beyond".

Exclusiv: Vezi clasamentele judetene si regionale ale brokerilor!

22.03.2018

Gala Premiilor Pietei Asigurarilor 2018 va include, conform traditiei din ultimii ani, si o sectiune dedicata performantei in asigurari, la nivel regional. Astfel, brokerii de asigurare cu cele mai bune rezultate, la nivel judetean, dar si pe regiuni, vor primi distinctii in cadrul ceremoniei de premiere care va avea loc luni, 2 aprilie a.c.

Femei vs barbati: Cum aleg asigurarile si ce conteaza pentru fiecare

23.03.2018

Martie s-a consacrat deja ca luna dedicata doamnelor, ceea ce a starnit curiozitatea si a determinat echipa Gothaer Asigurari Reasigurari sa analizeze ce preferinte si ce comportament au doamnele din portofoliul de clienti.

TRANSILVANIA Broker propune dividende de 2,6 milioane lei din profitul anului 2017

23.03.2018

TRANSILVANIA Broker de Asigurare (TBK), primul intermediar in asigurari listat la bursa romaneasca, convoaca actionarii pe data de 25 aprilie 2018 pentru a aproba dividende in valoare de 2,6 milioane de lei, respectiv 1,04 lei pe actiune, conform unui anunt publicat pe site-ul BVB.

EXA Broker a sarbatorit 12 ani de activitate pe piata locala

23.03.2018

In data de 17 martie a.c. a avut loc, la Hotelul Continental din Oradea, Gala EXA Broker 2018, eveniment aniversar in cadrul caruia au fost celebrati 12 ani de activitate ai companiei in piata de profil.

Editia a IV-a a "European Consumer Protection Conference": Principalele concluzii

21.03.2018

Joi, 22 martie a.c., s-a desfasurat la Praga unul dintre cele mai importante evenimente dedicate protectiei consumatorului: "European Consumer Protection Conference".

Ninsoarea abundenta si viscolul afecteaza circulatia la nivel national

23.03.2018

In mare parte din tara, inclusiv in Bucuresti, se circula in conditii de iarna, partea carosabila fiind acoperita cu zapada. Autostrada Soarelui a fost inchisa, intre Bucuresti si Drajna, zeci de trenuri au fost anulate, iar traficul aerian este si el afectat, mai multe curse fiind anulate. Reamintim ca soferii sunt obligati sa aiba masinile echipate cu anvelope de iarna. Vezi recomandarile politistilor!

INFOGRAFIC: Castigul mediu net al angajatilor din asigurari si pensii private a scazut cu peste 1.000 lei intr-un an

22.03.2018

Angajatii din domeniul asigurarilor si pensiilor private au obtinut, in ianuarie 2018, un castig salarial mediu net cu 1.169 lei mai mic decat in ianuarie 2017, conform informatiilor publicate de Institutul National de Statistica (INS).

Vienna Insurance Group, in 2017: Profit mai mare cu 76% din afacerile detinute in Romania

22.03.2018

Profitul brut (inainte de impozitare) realizat de companiile detinute de VIG - Vienna Insurance Group pe piata de asigurari din Romania a fost de 6,2 milioane de euro in anul 2017, in crestere cu 75,9% fata de anul anterior (3,5 milioane euro), conform rezultatelor financiare preliminare anuntate vineri de grupul austriac.

Ce despagubiri achita BAAR in cazul accidentelor cu autovehicule neasigurate sau neidentificate?

21.03.2018

Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania - BAAR a facut publice cateva precizari privind situatia despagubirilor pe care le poate plati in cazul accidentelor cu autovehicule neasigurate sau neidentificate, dupa ce o serie de informatii eronate au aparut in spatiul public.

Create AccountLog In Your Account