Romania

"Totul despre asigurarile de sanatate" - o campanie de informare in Romania, unde sistemul sanitar e mereu un subiect de dezbateri

19.11.2019

In Romania, incidenta afectiunilor si a bolilor grave continua sa fie semnificativa. De exemplu, conform statisticilor, aproape 15.000 de cazuri noi de cancer au fost identificate doar in primele 3 luni din acest an, precum si aproximativ 17.000 de cazuri noi de diabet zaharat, 6.500 de cazuri de infectii interioare, dar si 3.000 de cazuri noi de tuberculoza.

Daunele platite de PAID Romania au crescut cu 70% in primele zece luni. Top judete cu cele mai mari pagube!

19.11.2019

Valoarea despagubirilor achitate de PAID Romania - Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale a crescut cu circa 70% in primele zece luni din 2019 comparativ cu perioada similara a anului trecut, depasind 4,58 milioane de lei. Vezi care sunt judetele in care s-au platit cele mai multe daune!

ROMGAZ vrea sa asigure conducerea companiei prin polite de tip D&O

19.11.2019

Societatea Nationala de Gaze Naturale ROMGAZ organizeaza, in luna decembrie, o licitatie pentru achizitia de servicii de asigurare de tip D&O (Directors & Officers) pentru membrii Consiliului de Administratie si directorii executivi din cadrul companiei.

Politia Romana: Numarul accidentelor grave a scazut usor in acest an

19.11.2019

La nivel national, de la inceputul anului, pana la 3 noiembrie 2019, pe drumurile publice s-au inregistrat 6.857 de accidente (cu 310 mai putine fata de aceeasi perioada a anului 2018), soldate cu decesul a 1.475 de persoane (cu 63 mai putine) si ranirea grava a altor 6.470 (cu 358 mai putine), a anuntat Politia Romana.

Cum iti protejezi business-ul prin asigurarea de credit comercial?

18.11.2019

Despre rolul unei asigurari de credit comercial, cui se adreseaza si cum functioneaza acest produs, care este evolutia pietei pe acest segment de asigurari, si nu numai, vor discuta Luminita MOROSAN - Trade Credit & Bonds Specialist, GrECo Romania -, Mihaela CIRCU - Project Manager, APPA (Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor) - si Sergiu COSTACHE - Revista PRIMM Asigurari & Pensii -, in cadrul emisiunii "Ora de risc" by XPRIMM, la RFI Romania, de marti - 19 noiembrie a.c.

Alatura-te campaniei "Totul despre asigurarile de sanatate"!

18.11.2019

Esti agent sau broker de asigurare si vrei sa iti ajuti clientii sa afle mai multe despre asigurarile de sanatate? Esti pur si simplu o persoana care crede in importanta si rolul acestor polite? Te vrem alaturi de noi! Devino sustinator oficial al campaniei nationale de informare "Totul despre asigurarile de sanatate"! Noi iti facem kit-ul tau de social media personalizat si iti scriem numele in "Hall of Fame"!

Personalizarea serviciilor - cheia catre consumatorul de astazi si de maine

18.11.2019

86% dintre consumatori spun ca personalizarea joaca un rol decisiv in achizitionarea brandurilor, arata datele unui studiu citat de Simona PANAIT, Marketing Director Romania & Bulgaria, Samsung Electronics.

Politistii au verificat starea tehnica a vehiculelor intr-o actiune pentru prevenirea accidentelor rutiere

18.11.2019

Politistii au desfasurat, la nivel national, timp de doua zile, o actiune pentru prevenirea accidentelor rutiere cauzate de defectiunile tehnice ale autovehiculelor. Au fost retrase peste 500 de certificate de inmatriculare si peste 300 de permise de conducere, a anuntat Politia Romana.

Vorbeste cu Inimila - chatbot-ul care iti da informatii despre asigurarile de sanatate!

15.11.2019

Campania nationala de informare "Totul despre asigurarile de sanatate" se lanseaza oficial luni, 18 noiembrie a.c. Cu prilejul acesteia, toti cei interesati de asigurarile de sanatate pot vorbi cu Inimila - primul chatbot care ofera informatii despre acest tip de produse, dar care vine si cu sfaturi despre cum putem avea un stil de viata mai sanatos.

Calin RANGU - Principalele obiective ale ISF pentru 2020

15.11.2019

Institutul de Studii Financiare si-a stabilit o serie de obiective pentru perioada urmatoare, printre care profesionalizarea pietei financiare, promovarea celor mai inalte standarde de competenta si practica profesionala, sustinerea de cursuri optionale si altele, potrivit lui Calin RANGU, Presedintele ISF.Create AccountLog In Your Account