Romania

Schimbari in Board-ul ALLIANZ-TIRIAC Asigurari

20.02.2019

Primava incepe cu schimbari in Board-ul ALLIANZ-TIRIAC, unul dintre liderii pietei de asigurari din Romania. Astfel, Nicolae AVRAM renunta la pozitia de membru al Board-ului de conducere, dupa aproximativ doi ani si jumatate, conform informatiilor obtinute de 1asig.ro de la surse din piata.

VIDEO: Tinerii construiesc viitorul asigurarilor?

20.02.2019

Atragerea tinerelor talente este o prioritate pentru industria de asigurari, inclusiv pentru GLOBASIG Broker, care desfasoara o serie de programe dedicate. Despre acestea, dar si despre perceptia tinerilor asupra asigurarilor, au discutat Catalin BOICEANU - Director Corporate, Ioana STATE - Coordonator programe de recrutare a tinerilor si Sergiu COSTACHE in cadrul emisiunii "Ora de risc", difuzate marti, 19 februarie, de RFI Romania.

INFOGRAFIC: Alunecarile de teren, in crestere in 2018. Cate locuinte au fost afectate?

20.02.2019

Desi alunecarile de teren nu reprezinta un fenomen larg raspandit, efectele acestora pot fi devastatoare in zonele afectate. In 2018, pe teritoriul Romaniei s-au inregistrat mai multe alunecari de teren, afectand atat locuinte, cat si terenuri si gradini, precum si elemente de infrastructura.

Deciziile adoptate miercuri de Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara

20.02.2019

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) a aprobat, in cadrul sedintei de miercuri - 20 februarie a.c. -, masuri privind cadrul de functionare a pietelor financiare nebancare supravegheate - asigurari, piata de capital si pensii private.

Premiile Brokerilor de Asigurare isi desemneaza joi castigatorii!

19.02.2019

Joi, 21 februarie 2019, va avea loc cea de-a VIII-a editie a Premiilor Brokerilor de Asigurare, evenimentul devenit deja traditional in cadrul caruia este recompensata performanta companiilor si specialistilor din piata romaneasca de intermediere in asigurari.

Fermierii, incurajati sa incheie polite de asigurare agricole

19.02.2019

Fermierii din Romania ar urma sa fie sustinuti in vederea incheierii asigurarilor specifice activitatii lor. Recent, AFIR - Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale a publicat varianta consultativa a Ghidului Solicitantului pentru sub-masura 17.1 "Contributii la primele de asigurare", din cadrul PNDR 2014-2020. Astfel, fermierii ar putea beneficia de un sprijin nerambursabil de pana la 70% din polita de asigurare, conform documentului.

Incendiu puternic la Remat Ilfov. Populatia, avertizata prin Ro-Alert

19.02.2019

Un incendiu a izbucnit marti, 19 februarie a.c., la un punct de colectare-reciclare autoturisme din Voluntari, Ilfov, iar la fata locului s-a intervenit cu peste 10 autospeciale, a anuntat ISUBIF. Autoritatile au transmis un mesaj de avertizare a populatiei prin intermediul Ro-Alert din cauza norului mare de fum care se indreapta spre Bucuresti.

INFOGRAFIC: Cate locuinte au fost afectate de incendii in 2018?

19.02.2019

Numarul incendiilor inregistrate pe teritoriul tarii noastre a scazut in anul precedent, comparativ cu 2017, arata datele furnizate de reprezentantii Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta - IGSU, la solicitarea 1asig.ro. Cu toate acestea, numarul incendiilor la locuinte a fost similar.

UNSAR lanseaza prima campanie de informare privind asigurarile de viata dedicata tinerilor

18.02.2019

UNSAR - Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania lanseaza prima campanie de informare privind asigurarile de viata, care are drept scop educatia financiara si constientizarea beneficiilor pe care le aduc asigurarile de viata in randul tinerilor.

ALLIANZ-TIRIAC lanseaza o noua asigurare auto, care imbina RCA si CASCO

18.02.2019

ALLIANZ-TIRIAC Asigurari si-a propus sa simplifice pachetele de produse si a inceput aceasta "calatorie" cu segmentul auto, unde propune proprietarilor de masini, incepand cu 20 februarie a.c., o noua asigurare auto, dedicata persoanelor fizice, ce contine atat asigurarea auto obligatorie - RCA, cat si acoperiri auto facultative - CASCO, sub forma de pachete.Create AccountLog In Your Account