Romania

Romsilva cumpara prin licitatie publica asigurari RCA si CASCO


 Romsilva - Regia Nationala a Padurilor organizeaza o licitatie in vederea achizitionarii unui pachet de asigurari RCA si CASCO, apartinand Directiei Silvice Suceava.

Valoarea contractului este de 423.899 lei, pe o perioada de 12 luni, conform anuntului de participare la licitatie publicat in SICAP.

Criteriul de atribuire a contractului va fi stabilit in functie de "pretul cel mai scazut".

Potrivit anuntului, Romsilva doreste achizitionarea de servicii de asigurare autovehicule RCA pentru 209 autovenicule si CASCO, fara fransiza, pentru 121 autovehicule.

"Asiguratorul RCA va acorda despagubiri pentru prejudiciile de care asiguratul raspunde conform legii, fata de terte persoane pagubite prin accidente de autovehicule, precum si de cheltuielile suportate de asigurat in procesul civil", se precizeaza in caietul de sarcini.

Conform documentului prezentat, autovehiculele vor fi asigurate CASCO pentru urmatoarele riscuri: calamitati naturale, ciocniri cu corpuri mobile sau imobile, cheltuieli efectuate pentru transportul avariat de la locul accidentului pana la service, furt total sau partial.

In plus, vor fi acoperite de polita CASCO si pagubele produse sculelor care fac parte din trusa de scule, extinctor, trusa medicala de prim ajutor si toata de rezerva daca se aflau in autivehicul si au suferit avarii sau distrugeri in timpul unui accident.

De altfel, autovehiculele vor beneficia de asigurare CASCO pentru avarii si furt si in cazul in care se afla in afara drumurilor publice (drum forestier, drum de paman, drum de frontiera, parcari, platforme de transport naval, etc.).

Termenul limita pentru primire ofertelor sau a cererilor de participare este 28 aprilie 2020, ora 15:00.


Share |


Editor: Bianca CIOCOTISAN | Publicat pe 25.03.2020

Cele mai recente stiri:
» VIDEO: Urmareste filmul Galei Premiilor Pietei Asigurarilor 2020!
» Cum facem asigurarile mai atragatoare pentru clienti?
» Viorel VASILE: Noi trebuie sa anticipam ce isi doreste clientul
» Asiguratorii solicita conditii echitabile de reglementare in contextul digitalizarii
» Numarul locuintelor asigurate a crescut in august. TOP judete dupa gradul de cuprindere in asigurare si dupa daunele achitate
» Ne pregatim pentru campania nationala "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte"
» Vezi care sunt recomandarile pentru controlul furiei in trafic pe care #treazlavolan le comunica in cadrul ROADPOL SAFETY DAYS
» Insurance Europe solicita CE sa adopte un cadru adecvat pentru a promova adoptarea AI
» VIDEO: In curand, filmul Galei Premiilor Pietei Asigurarilor 2020! Vezi secvente in premiera!
» Dragos CALIN a primit avizul ASF pentru functia de Presedinte al Directoratului GRAWE Romania


Create AccountLog In Your Account