Romania

Romsilva cumpara prin licitatie publica asigurari RCA si CASCO


 Romsilva - Regia Nationala a Padurilor organizeaza o licitatie in vederea achizitionarii unui pachet de asigurari RCA si CASCO, apartinand Directiei Silvice Suceava.

Valoarea contractului este de 423.899 lei, pe o perioada de 12 luni, conform anuntului de participare la licitatie publicat in SICAP.

Criteriul de atribuire a contractului va fi stabilit in functie de "pretul cel mai scazut".

Potrivit anuntului, Romsilva doreste achizitionarea de servicii de asigurare autovehicule RCA pentru 209 autovenicule si CASCO, fara fransiza, pentru 121 autovehicule.

"Asiguratorul RCA va acorda despagubiri pentru prejudiciile de care asiguratul raspunde conform legii, fata de terte persoane pagubite prin accidente de autovehicule, precum si de cheltuielile suportate de asigurat in procesul civil", se precizeaza in caietul de sarcini.

Conform documentului prezentat, autovehiculele vor fi asigurate CASCO pentru urmatoarele riscuri: calamitati naturale, ciocniri cu corpuri mobile sau imobile, cheltuieli efectuate pentru transportul avariat de la locul accidentului pana la service, furt total sau partial.

In plus, vor fi acoperite de polita CASCO si pagubele produse sculelor care fac parte din trusa de scule, extinctor, trusa medicala de prim ajutor si toata de rezerva daca se aflau in autivehicul si au suferit avarii sau distrugeri in timpul unui accident.

De altfel, autovehiculele vor beneficia de asigurare CASCO pentru avarii si furt si in cazul in care se afla in afara drumurilor publice (drum forestier, drum de paman, drum de frontiera, parcari, platforme de transport naval, etc.).

Termenul limita pentru primire ofertelor sau a cererilor de participare este 28 aprilie 2020, ora 15:00.


Share |


Editor: Bianca CIOCOTISAN | Publicat pe 25.03.2020

Cele mai recente stiri:
» FGA si-a incetat mandatul de administrator temporar al EUROINS Romania
» Exercitiul de evaluare a activelor si pasivelor in sectorul asigurarilor a fost amanat
» CITY Insurance - amendata de ASF cu 100.000 de lei
» ASF: Gradul de informare a consumatorilor este in crestere. Peste 13.500 de apeluri solutionate de Call-Center in 2019
» Sorin BALTASIU preia conducerea Serviciului Corporate la Transilvania Broker
» ASF: Peste 20.000 de petitii solutionate pe piata asigurarilor in 2019. Ce au reclamat consumatorii?
» OMNIASIG: crestere de 11% a primelor brute subscrise in 2019
» Cristina ANCULESCU se alatura Directoratului UNIQA Asigurari de viata
» Asiguratorii romani pe Instagram: Cate companii au cont?
» Insurance Europe: Un asigurator are nevoie sa acceseze cel putin un mod de a identifica utilizatorul din datele telematice


Create AccountLog In Your Account