Asigurari

Cat au vandut brokerii de asigurare si ce comisioane au incasat in primul semestru? Vezi aici rezultatele si clasamentul brokerilor!

19.09.2018

232 milioane lei - acesta este volumul de prime brute intermediate de catre brokerii moldoveni de asigurare in primul semestru din acest an, cu aproape 11% mai mult fata de perioada similara din 2017, potrivit datelor centralizate de catre autoritatea de supraveghere de profil din Moldova (CNPF). Aceasta reprezinta circa 33% din totalul subscrierilor asiguratorilor.

Cea mai importanta Conferinta Regionala de Asigurari - organizata in 2 octombrie la Chisinau

18.09.2018

Pe 2 octombrie a.c., la Chisinau, se va desfasura unul dintre cele mai importante evenimente anuale dedicate pietei de asigurari - "Conferinta de Asigurari din Republica Moldova".

Masina Presedintelui DODON era asigurata CASCO: Cine va plati si la cat se ridica despagubirea?

12.09.2018

Cele doua masini din coloana prezidentiala a lui Igor DODON, avariate in cadrul accidentului produs recent, erau asigurate in baza unei polite facultative CASCO, astfel ca pagubele produse vor fi acoperite de catre compania de asigurare.

Asiguratorii moldoveni au vandut polite Carte Verde in valoare de circa 185 milioane lei in primele 7 luni

05.09.2018

Asiguratorii din Moldova au vandut peste 220 mii de polite Carte Verde pana in luna iulie a acestui an, in crestere cu peste 15% fata de perioada similara din anul precedent, echivalentul a 184,6 milioane lei, arata datele oficiale ale Biroului National al Asiguratorilor de Autovehicule (BNAA), furnizate la solicitarea portalului specializat www.xprimm.md.

CNPF: Numarul petitiilor a crescut cu aproape 40% in 2018. Ce reclama clientii?

27.08.2018

In primul semestru din 2018, pentru piata asigurarilor, autoritatea de supraveghere financiara (CNPF) a primit, in total, un numar de 104 petitii, in crestere cu aproape 40% fata de S1/2017.

Arhiva - Asigurari
Romania

Ultima zi a campaniei #donatorTreazlavolan

21.09.2018

Astazi, 21 septembrie a.c., este ultima zi in care mai gasiti standul #donatorTreazlavolan la Centrul de Transfuzie Sanguina (CTS) - Bucuresti. Multumim tuturor celor care au venit saptamana aceasta sa salveze vieti alaturi de noi! Toti cei care doresc sa doneze, dar nu au reusit sa ajunga zilele acestea, se pot prezenta in continuare oricand la CTS Bucuresti sau la Centrele de transfuzie sanguina din tara, intre 7:30 si 13:30.

Ce vor angajatii romani de la un loc de munca? Asigurarile de sanatate, printre beneficii

21.09.2018

In ultimii ani, topul cerintelor angajatilor romani s-a schimbat radical, arata a treia editie a Barometrului pietei fortei de munca, realizat de compania de consultanta Frames si cea de traininguri TrainYourBrain. Asigurarile de sanatate se afla in topul primelor beneficii analizate la angajare.

Participanti de pe cinci continente la a V-a editie a IFIGS, organizata de FGA

21.09.2018

Palatul Parlamentului va gazdui, pe 11 octombrie 2018, a V-a editie a Conferintei Forumului International al Schemelor de Garantare in Asigurari-IFIGS. Evenimentul este organizat pentru prima oara in Romania si aduce la aceeasi masa specialisti in asigurari din America de Nord, Europa, Asia, Africa si Australia.

Studiu: 52% dintre consumatori nu isi protejeaza dispozitivele mobile, iar 12% au fost victime ale unor fraude financiare intr-un singur an

21.09.2018

Umanitatea a atins un nou stadiu si, in 2017, 50% din populatia intregii lumi era conectata la Internet, comparativ cu 40% in 2016. Cresterea numarului utilizatorilor de Internet si, implicit, a celor care folosesc dispozitivele mobile in acest sens aduce si o crestere a riscurilor la care acestia se expun, iar un studiu realizat de Kaspersky Lab arata ca 52% dintre consumatori nu isi protejeaza dispozitivele mobile.

VIDEO: Calin RANGU: ASF sustine dezvoltarea tehnologica in piata de asigurari

20.09.2018

Digitalizarea si impactul ei asupra industriei de asigurari nu e despre "maine". Este despre "azi" si, pe alocuri, chiar despre "ieri". Asadar, Calin RANGU, Director Directie Supraveghere, Control Intermediari si Reguli de Conduita din cadrul ASF - Autoritatea de Supraveghere Financiara, ne-a vorbit despre asigurari in era digitala, dar nu numai, in cadrul editiei din aceasta saptamana a emisiunii XPRIMM Time for Business.

Arhiva - Romania
Stiri externe

Orice tip de polita de asigurare de viata de la John Hancock Financial, doar cu monitorizare fitness a asiguratului

21.09.2018

John Hancock Financial, una dintre cele mai mari companii de asigurari de viata din America de Nord, va comercializa exclusiv polite de asigurare care includ si monitorizarea digitala a activitatii fizice (fitness) a asiguratilor, indiferent de tipul politei, arata Business Insurance Mag, in editia electronica, citand un raport BBC News.

Primul Summit National al Reasiguratorilor din Moscova: focus pe cooperarea globala

21.09.2018

La Moscova a inceput joi, 20 septembrie, primul Summit national al reasiguratorilor, denumit "Reasiguratorii nationali: focus pe cooperarea globala". Organizata de Compania Nationala de Reasigurare din Rusia - RNRC, cu sprijinul Bancii Centrale a Federatiei Ruse, conferinta are ca Partener Media portalul de asigurari xprimm.com.

Tranzactia MARSH - JLT s-ar putea incheia in primavara anului 2019

20.09.2018

Tranzactia dintre MARSH & MCLENNAN Companies si Jardine Lloyd Thompson Group este este estimata sa se incheie in primavara anului 2019, fiind sub rezerva primirii aprobarilor antitrust si de reglementare, dar si a aprobarii actionarilor JLT.

WILLIS Re: Asiguratorii se asteapta ca, in urmatoarele 12 luni, criminalitatea informatica sa afecteze toate liniile de business

20.09.2018

Asiguratorii se asteapta ca, in urmatorul an, toate liniile de business sa fie afectate de criminalitatea informatica, arata un studiu realizat de WILLIS Re. Potrivit studiului, 60% dintre respondenti considera ca, in urmatorul an, este posibil sa se confrunte cu cel putin o dauna cyber la fiecare 100 de pierderi non-cyber acoperite, criminalitatea informatica urmand sa afecteze toate liniile de business.

Moody's Analytics: Estimarile initiale indica pagube de pana la 22 miliarde de dolari in urma uraganului Florence, dar cifrele pot creste semnificativ

19.09.2018

Uraganul Florence, care a facut ravagii in SUA saptamana trecuta, lasa in urma pagube cuprinse intre 17-22 de miliarde de dolari, arata Moody's Analytics, care subliniaza ca acesta este rezultatul unor estimari initiale, iar cifrele pot creste semnificativ in perioada urmatoare. Potrivit sursei citate, estimarile initiale plaseaza deja Florence in topul celor mai costisitoare zece uragane inregistrate in SUA.

Arhiva - Stiri externe


Create AccountLog In Your Account