Asigurari

Republica Moldova - membru deplin in cadrul Sistemului International de Asigurari "Carte Verde"

25.09.2020

Comisia Nationala a Pietei Financiare (CNPF) si Biroul National al Asiguratorilor de Autovehicule (BNAA) au anuntat ca Republica Moldova a devenit membru deplin in cadrul Sistemului International de Asigurari "Carte Verde".

Romania a fost principalul partener de comert exterior pentru Moldova in primele sapte luni

22.09.2020

Romania a fost principalul importator de produse moldovenesti in primele sapte luni ale anului 2020, importurile din Republica Moldova inspre Romania depasind de cateva ori importurile altor parteneri, anunta Biroul National de Statistica (BNS).

MOLDASIG majoreaza capitalul social al ASITO Kapital cu peste 5 milioane de lei

18.09.2020

Autoritatea de Supraveghere Financiara din Romania (ASF) a aprobat, la ultima sedinta de Consiliu, majorarea capitalului social al ASITO Kapital de catre MOLDASIG cu 5,71 milioane de lei, ajungand la o valoare de 26,35 milioane lei.

Presedintele CNPF, Valeriu CHITAN, decorat de presedintele Moldovei cu "Ordinul Republicii"

14.09.2020

Presedintele Comisiei Natinale a Pietei Financiare (CNPF) a fost decorat de catre Presedintele Republicii Moldova, Igor DODON, cu "Ordinul Republicii", cea mai inalta distinctie in stat, pentru merite deosebite, munca indelungata si prestigioasa in diverse domenii, inalte calitati profesionale si activitate intensa pe taram social.

CNPF face apel catre comunitatea de creditare non-bancara in sustinerea agricultorilor

09.09.2020

Comisia Nationala a Pietei Financiare face apel catre comunitatea de creditare non-bancara din Republica Moldova pentru sustinerea agricultorilor, ca urmare a impactului major provocat de seceta care a dus la pierderea semnificativa a recoltelor.

Arhiva - Asigurari
Romania

VIDEO: Dragos CALIN, GRAWE Romania - Ne dorim sa devenim unul dintre asiguratorii de retail preferati din piata

30.09.2020

Despre schimbarea facuta in conducerea companiei, parteneriatele cu brokerii, vanzarea pe linii de business si strategia pentru perioada urmatoare au discutat Dragos CALIN - Presedinte al Directoratului, GRAWE Romania Asigurare - si Sergiu COSTACHE - Revista PRIMM Asigurari & Pensii -, in cadrul emisiunii "Ora de risc" by XPRIMM, difuzate marti, 29 septembrie, la RFI Romania.

Codul Bunelor Maniere la Volan si stickerele #calmlavolan si #treazlavolan au ajuns in toata tara

30.09.2020

Pe intreaga durata a campaniei nationale de siguranta si preventie rutiera FII CALM LA VOLAN!, brosurile "Codul Bunelor Maniere in Trafic", precum si stickerele auto #calmlavolan si #treazlavolan au ajuns la soferi, viitori conducatori auto, scoli de soferi si comunitati de siguranta rutiera din intreaga tara.

ASF: Trei asiguratori au fost sanctionati cu avertisment scris

30.09.2020

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara (A.S.F.) a aprobat, in cadrul sedintei de miercuri, 30 septembrie a.c., o serie de masuri privind cadrul de functionare a pietelor financiare nebancare supravegheate - asigurari, piata de capital si pensii private, printre care si sanctionarea cu avertisment scris a trei asiguratori.

Care este strategia Daw Management pentru finalul acestui an?

30.09.2020

Obiectivul Daw Management Broker pentru ultimul trimestru al acestui an este unul realist, de a continua desfasurarea activitatii in conditii de siguranta, de a face toate demersurile pentru pastrarea portofoliului existent si bineinteles de dezvoltare a activitatii cu gasirea solutiilor optime de asigurare pentru fiecare client, a declarant, pentru 1asig.ro, Delia TRAISTARU, Directorul de Dezvoltare al companiei.

Otilia MIHAI: Romanii, interesati de acoperirea riscurilor imediate sau cu un impact major

29.09.2020

Romanii sunt mai interesati de acoperirea riscurilor pe care le percep ca fiind imediate sau cu un potential de impact mai mare asupra vietii lor, a afirmat, pentru 1asig.ro, Otilia MIHAI, Director General, Consultant AA Broker.

Arhiva - Romania
Stiri externe

ALLIANZ va achizitiona 5 asiguratori P&C din Africa de Est, in cadrul unei tranzactii de 100 de milioane de dolari

30.09.2020

ALLIANZ a anuntat ca a incheiat un parteneriat in urma caruia va achizitiona participatii de control in cinci companii de asigurari generale din Africa de Est, toate acestea apartinand Jubilee Holdings Limited, cel mai mare grup de asigurari din regiune, informeaza Reinsurance News.

Probabilitatea achizitionarii de asigurari cyber, pe fondul pandemiei COVID-19, mai mare in randul companiilor mici si mijlocii

30.09.2020

Asiguratorii care si-au propus sa creasca interesul companiilor pentru asigurarile cibernetice, in conditiile in care, pe fondul pandemiei COVID-19, au fost inregistrate tot mai multe incidente cibernetice, ar trebui sa se concentreze asupra intreprinderilor mici si mijlocii, sustine GlobalData.

KPMG: COVID-19 declanseaza investitii imense in tehnologie

29.09.2020

Criza COVID-19 a declansat, la nivel global, una dintre cele mai mari cresteri a investitiilor in tehnologie care s-au inregistrat vreodata, potrivit unui raport realizat de KPMG si citat de catre The Actuary.

Munich Re si CoreLogic, parteneriat pentru modelarea riscului climatic

29.09.2020

CoreLogic si Munich Re au incheiat un parteneriat pentru a modela expunerea la riscurile climatice pentru proprietatile individuale din Australia si Noua Zeelanda, informeaza Reinsurance News. Acest parteneriat va imbina capacitatatile de analiza climatica ale Munich Re cu datele pe segmentul property detinute de CoreLogic, precum si cu conexiunea la sistemele bancare, de evaluare, asigurari si imobiliare.

COVID-19 a schimbat, la nivel global, perceptiile cu privire la asigurarile de viata si de sanatate

28.09.2020

Atitudinea fata de asigurarile de viata si de sanatate s-a schimbat datorita COVID-19. Oamenii sunt mai constienti cu privire la riscurile care ameninta sanatatea si mai ingrijorati cu privire la protectie. Aceasta este concluzia celei de-a saptea editii a studiului Global Consumer Study, realizat anual de ReMark.

Arhiva - Stiri externe


Create AccountLog In Your Account