Stiri externe

Comportamentul consumatorilor din tarile afectate din plin de pandemia COVID-19 este concentrat doar pe achizitiile esentiale

26.06.2020

Cei mai multi dintre consumatorii din intreaga lume achizitioneaza doar atat cat si-au propus sa consume in viitorul apropiat, subliniaza "Consumer Purchasing Behavior Tracker", un raport realizat de GlobalData. Astfel, potrivit sursei citate, peste 50% din consumatorii din 8 din cele 11 tari analizate au declarat ca se concentreaza, in aceasta perioada, strict pe nevoile imediate.

Mai 2020, cea mai calduroasa luna mai, alaturi de cea din 2016, din istoria masuratorilor meteorologice

26.06.2020

Cele mai recente masuratori meteorologice realizate la nivel global sugereaza ca mai 2020 imparte primul loc cu mai 2016 in topul celei mai calduroase luni mai de la inceputul masuratorilor meteorologice. Asta, in conditiile in care aprilie 2020 a fost, alaturi de aprilie 2016, cea mai fierbinte luna aprilie de la inceputul masuratorilor meteorologice. Toate aceste informatii indica faptul ca, cel mai probabil, 2020 va fi unul din cei mai fierbinti ani din istorie.

Studiu: Pandemia COVID-19 i-a ajutat pe oameni sa realizeze ca au nevoie de economii

25.06.2020

Un studiu recent, citat de catre the Actuarial Post, noteaza ca oamenii considera ca impactul pandemiei COVID-19 i-a facut sa constientizeze importanta economisirii, o plasa de siguranta pentru circumstante neasteptate. Studiul, realizat de catre Smarterly, in Marea Britanie, a constatat ca aceasta preocupare e oarecum mai mare in randul femeilor, 80% dintre acestea exprimandu-si ingrijorarea, comparativ cu 76% dintre barbati. Discrepanta, mai arata sursa citata, a fost si mai mica in randul categoriei de varsta 18-55 de ani.

PwC: Liderii financiari se tem de un declin economic si de un nou val COVID-19

25.06.2020

Liderii financiari din intreaga lume sunt extrem de ingrijorati de un declin economic la nivel global si de amenintarea unui nou val de infectii COVID-19, arata un studiu realizat de catre PwC. In masura in care continua ridicarea restrictiilor la nivel global, cel mai recent studiu PwC, la care au participat lideri CFO (Chief Financial Officer) din 23 de tari si teritorii din intreaga lume, arata ca 60% dintre acestia se tem de un declin economic, in vreme ce 58% sunt ingrjiorati cu privire la un nou val de infectii COVID-19.

ALLIANZ a lansat servicii de consultanta video pentru consumatorii din Singapore

24.06.2020

ALLIANZ Care si ALLIANZ Global Corporate & Speciality Singapore Branch au incheiat un parteneriat cu MyDoc, un furnizor de asistenta medicala digitala, pentru a le oferi consumatorilor din Singapore acces la servicii de consultanta video, arata the International Travel & Health Journal.

Ce legatura exista intre sabiile samurailor si colectarea datelor si cum poate fi benefica pentru industria de re/asigurari?

24.06.2020

Industria de re/asigurari poate deprinde lectii valoroase despre protectia datelor dintr-o sursa improbabila - arta antica a fabricarii sabiilor pentru samurai. Aceasta este afirmatia unui raport realizat de CyberCube - "Crafting the Samurai Sword" -, citat de catre Insurance Business Mag. Raportul compara cele 4 etape parcurse in realizarea unei sabii cu procesele pe care industria de re/asigurari trebuie sa le adopte pentru a construi, consolida si valorifica datele de care dispun.

O companie din Marea Britanie a lansat o asigurare pentru evenimentele transmise live in mediul online

23.06.2020

Transmiterea live a evenimentelor nu mai este o practica noua de multa vreme, insa, pe fondul masurilor de carantina si distantare sociala instituite ca urmare a pandemiei COVID-19, multe evenimente majore au fost anulate, amanate sau mutate online. In acest context, Beazley, o companie britanica de asigurari, a lansat o asigurare ce acopera organizatorii de evenimente online in cazul in care un eveniment virtual e perturbat sau anulat ca urmare a unor probleme de transmisie.

Tinerii, de doua ori mai afectati de problemele financiare generate de pandemia COVID-19

23.06.2020

Probabilitatea ca tinerii sa fie afectati de problemele financiare generate de pandemia COVID-19 este de doua ori mai mare decat in cazul varstnicilor, arata un studiu realizat in Marea Britanie de catre Institutul National de Statistica (ONS - the Official for National Statistics).

AXA colaboreaza cu Western Union pentru a dezvolta un nou tip de asigurare

22.06.2020

Asiguratorul global AXA a incheiat un parteneriat cu The Western Union Company - companie de servicii financiare, specializata, printre altele, pe transferurile rapide de bani si platile transfrontaliere -, pentru a dezvolta produse de asigurare incluziva pentru clientii Western Union, informeaza Reinsurance News.

92% dintre companiile mici si mijlocii cred ca se pot recupera dupa un atac cyber, dar mai mult de 20% nu au un plan de backup

22.06.2020

Cele mai multe companii mici si mijlocii cred ca sunt pregatite pentru un eventual atac cibernetic, dar, in realitate, nu toate sunt pregatite sa se confrunte cu consecintele unui astfel de eveniment, subliniaza un studiu realizat de Infrascale si citat de Ciso Mag.Create AccountLog In Your Account