Stiri externe

Aon: Companiile care isi pun angajatii pe primul loc au mai multe sanse sa prospere

21.09.2020

Aon plc a publicat rezultatele unui nou sondaj global axat pe modul in care companiile isi regandesc strategiile de capital uman ca raspuns la impactul umanitar si economic al pandemiei COVID-19, arata xprimm.com.

Ucraina: In S1 2020, aproximativ 93% dintre cererile de despagubire RCA au fost achitate pentru daune materiale

21.09.2020

Numarul de accidente rutiere cu care s-a confruntat Ucraina, in primul semestru din 2020, s-a ridicat la 72.400, mai mic cu 1% de la an, la an, numarul accidentelor rutiere soldate cu raniti a scazut cu 4%, pana la 11.200, in vreme ce rata mortalitatii a fost de 9,1 la 100.000 de locuitori, arata xprimm.com, citand un comunicat de presa al MTIBU (the Motor Transport Insurance Bureau of Ukraine).

Performanta pietelor din Croatia si Slovenia, pe fondul crizei COVID-19, analizata pe canalul YouTube XPRIMM TV

18.09.2020

Piata non-life din Croatia a performat extrem de bine, in primele opt luni ale anului in curs, inregistrand o usoara crestere, care se datoreaza si jucatorilor croati din industria de asigurari, care au iesit din tara si au activat si in Austria, Italia si Slovenia, a declarat Hrvoje PAUKOVIC - Director, Croatian Insurers' Bureau -, in cadrul celei mai recente editii a emisiunii XPRIMM Time for Business, difuzata pe canalul de YouTube al XPRIMM TV.

Zurich a lansat Climate Change Resilience Services, pentru a ajuta companiile sa faca fata riscurilor presupuse de schimbarile climatice

18.09.2020

Zurich Insurance Group a anuntat lansarea Climate Change Resilience Services, pentru a ajuta companiile sa se pregateasca mai bine pentru riscurile actuale si viitoare asociate schimbarilor climatice, arata xprimm.com.

Aon: Pierderile asigurate de pe urma catastrofelor au atins 54 mld. dolari la nivel global. COVID-19, impact evident

17.09.2020

Pierderile asigurate, la nivel global, generate de evenimentele catastrofale si fenomenele meteorologice severe au atins deja, pana in acest punct al anului 2020, 54 de miliarde de dolari, iar efectele pandemiei COVID-19 sunt evidente in dezvoltarea prelungita a pierderilor, noteaza Aon.

Moody's: Intr-un an marcat de catastrofe, pierderile asigurate generate de incendiile de vegetatie din SUA ar putea atinge 8 mld. dolari

17.09.2020

Moody's Investor Service a declarat miercuri, 16 septembrie, ca incendiile de vegetatie din vestul SUA ar fi provocat, pana in prezent, pierderi asigurate cuprinse intre 5 si 8 miliarde de dolari - un nivel care ar putea transforma anul 2020 in al treilea cel mai costisitor an din istoria SUA in ceea ce priveste daunele provocate de incendii, noteaza Claims Journal.

Munich Re: Ce ne poate invata COVID-19 cu privire la schimbarile climatice?

16.09.2020

Munich Re a publicat un studiu, "Reimagining Resilience in a Post Pandemic World", ce exploreaza modul in care societatea ar putea deveni mai rezistenta la situatii dezastruoase similare crizei COVID-19, cum ar fi riscul schimbarilor climatice. Cum COVID-19 continua sa fie o imensa perturbare la nivel global asupra societatilor si economiilor, incalzirea globala a trecut, ca incertitudine, in plan secund, arata Munich Re.

Lemonade va intra pe piata asigurarilor din Franta pana la sfarsitul anului 2020

16.09.2020

Start-up-ul insurtech Lemonade a desemnat Franta drept urmatoarea sa destinatie pe piata europeana, dupa expansiunile anterioare in Olanda si Germania. Astfel, Lemonade planuieste sa lanseze asigurarea sa multi-risc si in Franta, pana la sfarsitul anului in curs.

GENERALI a semnat o solicitare adresata guvernelor UE de a reduce emisiile de gaze cu efect de sera cu 55% pana in 2030

15.09.2020

GENERALI a semnat o cerere inaintata de liderii europeni de business si investitori prin care sefilor de stat si de guvern din Uniunea Europeana li se solicita ca, pana in 2030, sa reduca emisiile interne de gaze cu efect de sera (GES) cu cel putin 55%, comparativ cu nivelurile din 1990, ridicand astfel obiectivul anterior de 40%.

9 din 10 incidente cyber sunt provocate de greseli umane. "Psihologia Erorii Umane" ar putea ajuta companiile sa previna bresele de securitate

15.09.2020

Tot mai multe organizatii din intreaga lume sunt ingrijorate de erorile umane care stau la baza expunerii accidentale a datelor critice ale unei companii. Astfel, un studiu realizat de catre Jeff HANCOCK - Prof., Stanford University -, si Tessian arata ca 9 din 10 (88%) brese de securitate sunt provocate de greselile angajatilor. Studiul "Psihologia Erorii Umane" ("Psychology of Human Error") mai evidentiaza si faptul ca, daca organizatiile ii judeca sever, angajatii nu sunt dispusi sa isi recunoasca greselile.Create AccountLog In Your Account