Stiri externe

Munich Re incheie un parteneriat cu ONE Insurance

20.07.2018

Munich Re a anuntat incheierea unui parteneriat cu ONE Insurance - companie europeana din domeniul InsurTech - pentru a oferi programe de asigurare personalizate, bazate pe stilul de viata al clientilor.

CEO-ul John HALEY si-a prelungit contractul cu Willis Towers Watson pana la finalul anului 2020

20.07.2018

Willis Towers Watson a prelungit contractul CEO-ului John HALEY pentru o perioada de doi ani, pentru a facilita o succesiune echilibrata a functiei respective in cadrul companiei, informeaza Intelligent Insurer, in editia electronica.

Altima Assurances lanseaza o asigurare auto "pe minut"

19.07.2018

Altima Assurances, subsidiara a MAIF, a lansat o noua polita de asigurare auto de tip "pay when you drive", adresata persoanelor care nu merg foarte mult cu masina.

SUA: Piata de asigurari cyber a crescut cu 37% in 2017

19.07.2018

Piata de asigurari cyber a crescut, in SUA, cu 37% in 2017, pana la 1,84 miliarde de dolari, informeaza Atlas Magazine, in editia electronica, subliniind totodata ca a crescut si numarul asiguratorilor care ofera astfel de acoperiri: de la 140 in 2016, la 170 in 2017.

PERILS: 1,67 miliarde de euro, noua estimare a pierderilor asigurate in urma furtunii Friederike

18.07.2018

PERILS, companie elvetiana specializata in modelarea dezastrelor naturale, a anuntat marti ca pierderile asigurate in urma furtunii Friederike - care a facut ravagii, in perioada 17-18 ianuarie 2018, in Europa de Vest -, au crescut la 1,67 miliarde de euro, informeaza Insurance Journal, in editia electronica.

China, una dintre cele mai importante patru piete pentru SWISS Re

18.07.2018

China este una dintre cele mai mari patru piete pentru SWISS Re, a anuntat Christian MUMENTHALER - CEO, SWISS Re -, citat de Insurance Asia News, in editia electronica. In ultimii zece ani, mai arata sursa citata, China s-a transformat complet si a ajuns o piata in plina expansiune, ceea ce este imbucurator pentru reasiguratori, dupa cum a afirmat reprezentantul SWISS Re, care a mai subliniat ca industria de asigurari este un adept al sustenabilitatii, iar companiile din China devin tot mai puternice.

Insurance Europe: Dronele au potential inovator si ofera posibilitatea de a crea noi job-uri si business-uri in Europa

17.07.2018

Insurance Europe, federatia europeana ce reuneste asociatiile nationale ale asiguratorilor si reasiguratorilor, sustine atentia pe care Comisia Europeana o acorda dronelor, fiind convinsa ca dronele ofera un potential urias pentru inovatie intr-o gama larga de sectoare si, de asemenea, posibilitatea de a crea noi job-uri si business-uri in Europa. Mai mult, subliniaza Insurance Europe, companiile de asigurari folosesc dronele pentru gestionarea riscurilor si evaluarea pagubelor.

Automatizarea proceselor ar putea creste veniturile sectorului asigurarilor cu 243 miliarde dolari

17.07.2018

Desi din ce in ce mai multi asiguratori incep sa experimenteze cu automatizarea proceselor si inteligenta artificiala, dar exista in continuare putine astfel de cazuri in industrie, arata un raport realizat recent de Capgemini.

JLT Re estimeaza pierderile provocate de inundatiile din Japonia la miliarde de dolari

16.07.2018

Asiguratorii vor plati despagubiri de miliarde de dolari ca urmare a inundatiilor devastatoare care au afectat recent Japonia, estimeaza brokerul de reasigurare JLT Re.

Subscrierile Deutsche Rueck au ajuns, in 2017, la 1,2 miliarde euro

16.07.2018

Valoarea primelor brute subscrise de grupul Deutsche Ruck a crescut cu 2,3% in anul 2017, pana la 1,2 miliarde euro. Pe langa o usoara imbunatatire a rezultatului operational inainte de impozitare, grupul - format din Deutsche Rueckversicherung AG si subsidiara Deutsche Rueckversicherung Switzerland Ltd - a inregistrat un venit bun din investitii.
Create AccountLog In Your Account