Stiri externe

Studiu: 87% dintre angajatii la nivel global ar vrea sa continue munca de acasa si dupa pandemia COVID-19

19.06.2020

Pe masura ce, la nivel global, o parte a angajatilor se intoarce la birou, un studiu realizat de compania globala de recrutare Robert Walters prezinta experientele traite in contextul masurilor de carantina de 5.000 de profesionisti care activeaza in 2.000 de companii cu prezenta globala.

LIMRA: Pandemia COVID-19 a generat o crestere a fraudelor in domeniul serviciilor financiare

19.06.2020

Pandemia COVID-19 a generat o situatie fara precedent, iar infractorii profesionisti au vazut in acest lucru o oportunitate, arata un studiu LIMRA. Infractorii cauta sa exploateze haosul, anxietatea si incertitudinea - toate, inerente realitatii de astazi -, si, in ultima vreme, si-au intensificat eforturile in acest sens.

ALLIANZ isi optimizeaza oferta digitala de asistenta medicala prin intermediul programului Olive

18.06.2020

ALLIANZ Care a anuntat lansarea oficiala a programul Olive, o platforma digitala prin intermediul careia compania isi extinde serviciile de sanatate, oferind asistenta medicala, wellbeing si ingrijire preventiva, informeaza International Travel & Health Insurance Journal.

Romania, locul 39 in topul global al tarilor cu cea mai mare expunere la amenintarile cibernetice

18.06.2020

Un studiu realizat, la nivel global, de PasswordManagers.co si citat de Ciso Mag dezvaluie care sunt tarile cu cea mai mare expunere la amenintarile cibernetice, dar si care sunt cele mai protejate in acest sens. Studiul "Cybersecurity Exposure Index 2020" a analizat nu mai putin de 108 tari din intreaga lume si le-a clasificat pe acestea in functie de expunerea lor la amenintari cyber precum Trojan, malware sau atacuri de tip phishing.

LIMRA: Increderea consumatorilor in economia SUA a scazut pe fondul pandemiei COVID-19, in vreme ce increderea in asiguratorii de viata a crescut

17.06.2020

Un studiu realizat de LIMRA arata ca, in mai 2020, doar 21% dintre americani aveau o viziune favorabila asupra economiei SUA, o scadere de 4% comparativ cu martie 2020 si o diferenta de 35% comparativ cu prima luna a anului in curs.

Swiss Re sprijina un stat din India in dezvoltarea unei asigurari parametrice impotriva inundatiilor

17.06.2020

Reasiguratorul global Swiss Re a anuntat ca sprijina statul Nagaland, din nord-estul Indiei, in dezvoltarea unei asigurari parametrice impotriva precipitatiilor in exces, care pot genera inundatii severe, informeaza Reinsurance News. Acoperirea are la baza un set de date geospatiale, care, cu ajutorul observatiilor din satelit, pot determina nivelurile de precipitatii.

Torsten JEWORREK, Munich Re: Acum e momentul sa abordam provocarea reprezentata de schimbarile climatice

16.06.2020

Torsten JEWORREK - Chief Executive Officer of Reinsurance, Munich Re -, subliniaza, pentru Reinsurance News, ca acum este momentul sa abordam "in sfarsit si intr-un mod consistent" provocarea reprezentata de schimbarile climatice. Iar asta, intrucat, in ultimele luni, pe fondul pandemiei COVID-19, cei mai multi au pierdut din vedere riscul pe termen lung pe care il prezinta, la nivel global, schimbarile climatice.

Amenintarile cibernetice, cele mai importante provocari pentru companii, in urmatoarele 12 luni

16.06.2020

Atacurile si amenintarile cibernetice reprezinta in continuare cele mai importante provocari cu care se vor confrunta organizatiile din intreaga lume, arata un studiu realizat de Veeam si citat de Ciso Mag. Studiul - care noteaza ca, in medie, costul unui atac tip ransomware este de peste 80.000 de dolari -, subliniaza ca rezultatele sunt extrem de ingrijoratoare, mai ales intr-o perioada in care organizatiile din intreaga lume opteaza pentru transformarea digitala, schimband operatiunile de business si serviciile oferite clientilor.

Re/asiguratorii germani vor sa creeze un fond de 10 miliarde de euro pentru viitoarele pandemii

15.06.2020

Re/asiguratorii germani sunt in plin proces de redactare a unor planuri de realizare a unui fond in valoare de mai multe miliarde de euro, pentru a pregati mai bine tara in incercarea de a face fata unor eventuale pandemii in viitor, arata Reinsurance News, care citeaza Der Spiegel.

Cresterea numarului biciclistilor, pe fondul pandemiei COVID-19, o oportunitate rara pentru asiguratori

15.06.2020

Cererea de asigurare pentru biciclete va continua sa creasca, pe masura ce consumatorii incearca sa evite transportul public, in contextul epidemiologic actual, iar asiguratorii cu experienta in mediul digital trebuie sa valorifice aceasta oportunitate, noteaza GlobalData.Create AccountLog In Your Account