Stiri externe

Cine sunt asiguratorii americani cu cele mai bune reputatii?

29.11.2018

Conform unui nou raport publicat de Reputation Institute, USAA Insurance este asiguratorul cu cea mai buna reputatie dintre companiile de profil. Pe locurile urmatoare se claseaza MetLife, New York Life si Blue Cross Blue Shield.

Cum a folosit un asigurator tehnologia pentru a accelera plata daunelor in cazul incendiilor din California

29.11.2018

In timp ce statul California era afectat de unele dintre cele mai puternice incendii de vegetatie din istoria sa, compania de asigurare Travelers a infiintat, la aproape 5.000 de kilometri departare, in Conneticut, un centru de comanda bazat pe cele mai noi tehnologii, in scopul de a accelera plata despagubirilor.

AIR Worldwide: Catastrofele naturale provoaca, in medie, pierderi asigurate de 86 de miliarde de dolari in fiecare an, la nivel global

28.11.2018

"2018 Global Modeled Catastrophe Losses", cel mai recent raport realizat de AIR Worldwide, companie de modelare a riscurilor catastrofale, subliniaza ca, anual, catastrofele naturale provoaca, in medie, pierderi asigurate de 86 de miliarde de dolari, la nivel global, arata Insurance Business Mag, in editia online.

Daunele produse de incendiile recente din California, estimate intre 9 si 13 mld. USD

28.11.2018

Conform unor calcule realizate de compania americana Risk Management Solutions (RMS), una din cele mai mari companii americane specializate in modelarea riscurilor de catastrofe naturale, despagubirile pentru daunele produse recent in California de incendiile Camp si Woolsey sunt estimate a fi situate intre 9 mld. si 13 mld. USD.

SWISS Re: Deficitul de protectie global pe segmentul property a atins 500 miliarde dolari

27.11.2018

Gospodariile si afacerile de la nivel global sunt expuse unui deficit de protectie pe segmentele property & mortality de 500 miliarde dolari, arata cel mai recent studiu sigma realizat de SWISS Re.

ALLIANZ ii extinde contractul lui Oliver BAETE

27.11.2018

Consiliul de supraveghere al grupului Allianz SE a decis sa extinda contractul lui Oliver BAETE pentru functia de Presedinte al Consiliului de Administratie pana in septembrie 2024. Contractul original urma sa expire in luna septembrie a anului urmator.

Un fermier american, vinovat de o frauda in asigurari de 2,6 milioane dolari

26.11.2018

Un fermier din Kentucky, SUA, a pledat vinovat, la cateva luni dupa ce a fost acuzat de frauda in asigurari, recunoscand ca a strans 2,6 milioane dolari in urma solicitarilor frauduloase de despagubire pe politele de asigurari agricole pe care le avea incheiate.

Un nou sistem AI poate identifica solicitarile false de despagubire in caz de furt

26.11.2018

Un nou sistem bazat pe inteligenta artificiala (AI) poate ajuta asiguratorii si politia sa identifice cererile de despagubire frauduloase in cazul talhariilor.

SCOR a infiintat, la Paris, o companie de asigurari specializata pe Property&Casualty

23.11.2018

Reasiguratorul francez SCOR, unul dintre liderii industriei globale de reasigurari, a infiintat SCOR Europe SE, o companie de asigurari cu sediul la Paris, specializata pe segmentul Property&Casualty, care a primit aprobarea ACPR (Autorite de Controle Prudentiel et de Resolution), autoritatea franceza in domeniu.

16 asiguratori si reasiguratori au semnat un parteneriat cu ONU pentru protectia mediului

23.11.2018

Programul Natiunilor Unite pentru Mediu (UN Environement Programme Finance Initiative - UNEP FI) a incheiat, in noiembrie 2018, un acord de parteneriat cu un grup de 16 asiguratori si reasiguratori. Scopul parteneriatului il reprezinta dezvoltarea unor instrumente de evaluare a riscurilor, pentru o mai buna intelegere a impactului pe care il au schimbarile climatice.Create AccountLog In Your Account