Stiri externe

Faceti cunostinta online cu start-up-urile si tehnologiile israeliene

12.06.2020

Luni, 15 iunie 2020, cei interesati sa valorifice capacitatile solutiilor digitale vor avea ocazia sa intalneasca unele dintre cele mai interesante start-up-uri si tehnologii israeliene, intr-o intalnire virtuala gazduita de Kobi BENDELAK - Founder, Insurtech Israel -, si Prof. Klime POPOSKI - Insurance department of University St. Kliment Ohridski, Macedonia. XPRIMM sustine acest eveniment in calitate de Partener Media.

SUA: 62% dintre proprietarii de locuinte spun ca sunt pregatiti de inundatii, dar numai 12% au asigurare impotriva acestui risc

12.06.2020

62% dintre proprietarii de locuinte din SUA spun ca sunt pregatiti de inundatii, insa numai 12% dintre ei au o asigurare care sa-i protejeze impotriva acestui risc, arata un studiu realizat de Harris Poll, la cererea National Flood Services - unul dintre cei mai impoortanti furnizori de asigurari impotriva inundatiilor, care proceseaza, anual, 1,8 milioane de polite in valoare totala de 1,4 miliarde de dolari, prin intermediul NFIP - National Flood Insurance Program (programul national de asigurare impotriva inundatiilor in SUA).

KBRA: Industria P&C a intrat intr-o "noua era a pierderilor provocate de catastrofe"

11.06.2020

Pandemia COVID-19, tulburarile civile si amenintarile cyber au modificat peisajul de risc pentru industria de re/asigurari Property & Casualty, arata Kroll Bond Rating Agency (KBRA). Astfel, pentru sectorul global P&C, definitia "catastrofei" s-a axat, in mare, pe evenimente precum uragane, cutremure si tornade.

Aon: Ciclonul Amphan a provocat moartea a 133 de persoane si a produs pierderi de 15 miliarde de dolari

11.06.2020

Aon arata, in ce mai recent raport, ca Amphan, ciclonul care a lovit India, Bangladesh si Sri Lanka, in mai, a provocat moartea a 133 de persoane (103 in India, 26 in Bangladesh si 4 in Sri Lanka) si ranirea grava a altor 1.200. autoritatile din India si Bangladesh estimeaza ca, in urma acestui, eveniment, aproximativ trei milioane de locuinte au fost distruse partial sau complet.

Pe fondul pandemiei COVID-19, atacurile ransomware au crescut cu 25% la nivel global

10.06.2020

Incidentele cibernetice de tip ransomware au crescut, la nivel global, cu 25% in primul trimestru al anului 2020, comparativ cu ultimele 3 luni ale anului 2019, arata un studiu realizat de Beazley Breach Response (BBR) si citat de catre The Actuary.

Asiguratorii italieni opteaza pentru digitalizare, in contextul masurilor de izolare

10.06.2020

Revizuirea prognozelor post-COVID-19 realizata de catre GlobalData arata ca pandemia a provocat daune semnificative asiguratorilor din Italia. Astfel, valoarea totala a primelor generale de asigurare subscrise in Italia este de asteptat sa scada, anul acesta, cu 4,4%, comparativ cu o crestere anterioara de 2,2%.

Realitatea Virtuala ar putea deveni o componenta cheie in rezervarea pachetelor turistice

09.06.2020

La nivel global, 45% dintre turisti sunt in continuare extrem de ingrijorati de pandemia COVID-19, arata cel mai recent sondaj GlobalData, ceea ce accentueaza faptul ca incertitudinea consumatorilor ramane una dintre cele mai mari probleme cu care se confrunta, in prezent, operatorii. Realitatea Virtuala poate deveni o componenta cheie in procesul de rezervare si poate actiona ca un instrument suplimentar care elimina incertitudinea consumatorilor si ofera un avantaj pentru companiile de turism care incorporeaza aceasta tehnologie, subliniaza GlobalData.

O companie tehnologica din SUA dezvolta, la nivel global, o asigurare parametrica impotriva pandemiilor

09.06.2020

Machine Cover, o companie tehnologica specializata in crearea de produse parametrice pentru industria de asigurari, anunta ca dezvolta ceea ce ar putea fi, la nivel global, primul produs de asigurare pentru pandemii bazat pe declansatoare parametrice, arata Asia Insurance Review.

Parteneriat MARSH - AXA XL pentru o asigurare destinata companiilor specializate in livrarea produselor in aceeasi zi

08.06.2020

MARSH a anuntat lansarea MARSH DeliveryPRO, o solutie de asigurare personalizabila, care le permite companiilor din SUA sa raspunda cu mai mare eficienta cererii tot mai mari pentru livrarea produselor in aceeasi zi. Iar asta, in contextul in care, pe fondul pandemiei COVID-19, tot mai multe companii folosesc soferi din terte surse, angajati cu masini personale sau antreprenori independenti pentru a raspunde unei cresteri uriase a cererilor de livrare la domiciliu, noteaza Reinsurance News.

Gigantii tehnologici pariaza pe platformele digitale pentru a depasi cu succes criza COVID-19

08.06.2020

In ciuda crizei COVID-19, gigantii tehnologici Facebook, Apple, Microsoft, Google si Amazon (FAGMA) au raportat, in primul trimestru al anului, o crestere a veniturilor, in timp ce companiile mici si mijlocii s-au straduit din greu sa depaseasca momentele dificile, noteaza GlobalData. Cum consumatorii vor continua sa petreaca tot mai mult timp online, pe fondul masurilor de izolare, care, sub o forma sau alta, ar putea dura tot anul, companiile tehnologice vor profita de platformele digitale pentru a-si sustine cresterea.Create AccountLog In Your Account