Stiri externe

HISCOX a inscenat un "atac cibernetic in lumea reala"

22.01.2019

HISCOX, asigurator specializat in produse de asigurare pentru companii mici si in asigurari impotriva riscurilor cibernetice, a inscenat recent un atac cibernetic "in lumea reala" pentru a le arata IMM-urilor ce inseamna un astfel de eveniment pentru business-urilor lor.

Brexit: AXA XL isi transfera portofoliul XL Insurance din Marea Britanie in Dublin

22.01.2019

AXA XL a finalizat transferul portofoliului asiguratorului sau XL Insurance Co. SE (XLICSE) din Marea Britane in Dublin, ca solutie post-Brexit.

In 2018, fenomenele meteo severe au provocat pagube asigurate de 1,4 miliarde de dolari in Canada

21.01.2019

Conform datelor publicate recent de Biroul Asigurarilor din Canada (IBC), anul trecut, fenomenele meteo severe au provocat daune asigurate totalizand 1,4 miliarde de dolari in aceasta tara.

Restructurare la Guy Carpenter

21.01.2019

Guy Carpenter & Company LLC (GC) a anuntat formarea diviziei Global Capital Solutions Group si cateva schimbari in functiile de conducere din cadrul grupului. Global Capital Solutions Group isi va desfasura activitatea pe doua ramuri, fiind alcatuita din Global Capital Solutions si GC Securities.

ALLIANZ: Incidentele cibernetice, alaturi de intreruperea afacerii, in topul celor mai amenintatoare riscuri pentru mediul de business

18.01.2019

Pentru al saptelea an consecutiv, intreruperea afacerii este cel mai important risc pentru mediul de business, arata un studiu realizat de ALLIANZ Global Corporate & Specialty (AGCS). Cel putin la fel de important e si faptul ca, potrivit aceluiasi Barometru al Riscurilor realizat de AGCS, incidentele cibernetice se regasesc in topul celor mai importante riscuri pentru mediul de business.

WILLIS Re: Multiple dezastre naturale de mici dimensiuni au creat, in 2018, o imagine "neobisnuita" a pierderilor asigurate

18.01.2019

WILLIS Re estimeaza ca pierderile asigurate inregistrate in urma dezastrelor naturale din 2018 au atins valoarea de 71,5 miliarde de dolari, cel mai mare nivel din 2011, cand datele aratau 120 de miliarde de dolari. Cu toate acestea, nivelul pagubelor asigurate din 2018 este mai mic decat jumatate din cel aferent anului 2017 si, totodata, este doar putin peste nivelul pierderilor medii anuale din ultimii 8 ani, se arata in raportul "Summary of Natural Catastrophe Events 2018", citat de Insurance Journal, in editia online.

RENOMIA achizitioneaza participatia majoritara a brokerului ceh de asigurari IMG

18.01.2019

RENOMIA, liderul pietei de brokeraj in asigurari din Europa Centrala si de Est, achizitioneaza participatia majoritara a IMG, unul dintre cei mai importanti brokeri de asigurari din Cehia, care ofera servicii individuale si pentru corporatii, informeaza un comunicat RENOMIA.

PERILS: Estimarea finala pentru pagubele asigurate produse in Europa de furtuna Friederike - 1,7 miliarde de euro

18.01.2019

PERILS, companie elvetiana specializata in modelarea dezastrelor naturale, a anuntat ca estimarea finala pentru pagubele asigurate produse, in Europa de Vest, de furtuna Friederike, in perioada 17-18 ianuarie 2018, este de 1,672 miliarde de euro (1,906 miliarde de dolari). Ultima estimare, realizata in iulie 2018, indica o cifra aproximativ egala cu cea finala: 1,675 miliarde de euro (1,910 miliarde de dolari).

ZURICH lanseaza primul serviciu pentru clientii cu deficiente de auz

15.01.2019

ZURICH lanseaza un serviciu dedicat clientilor cu deficiente de auz, prin intermediul caruia acestia vor putea afla mai multe despre produsele si serviciile de asigurari oferite de companie, arata International Adviser, in editia electronica. Astfel, potrivit sursei citate, acest proiect, implementat alaturi de SignLive, le va oferi clientilor cu probleme de auz un interpret video care sa optimizeze comunicarea si, implicit, relatia dintre consumatori si companie.

De ce aleg soferii britanici asigurarile auto bazate pe sisteme telematice

15.01.2019

Tarifele reduse pentru asigurarile auto si o mai buna constientizare a propriului comportament la volan sunt doua dintre cele mai importante aspecte pe care soferii britanici le iau in considerare atunci cand opteaza pentru asigurari bazate pe sisteme telematice, potrivit unui studiu realizat de Redtail Telematics si YouGov, studiu citat de Actuarial Post, in editia electronica.Create AccountLog In Your Account