Stiri externe

Piata de asigurari din Belarus: crestere de circa 19% in primele 4 luni

03.07.2018

In perioada ianuarie - aprilie 2018, piata de asigurari din Belarus a inregistrat o crestere de 18,9% comparativ cu aceeasi perioada din 2017.

Furtuna Eleanor, pierderi asigurate de 724 de milioane de euro, arata o noua estimare PERILS

03.07.2018

PERILS A.G., companie elvetiana specializata in modelarea catastrofelor naturale, a realizat o noua estimare a pierderilor asigurate provocate, la inceputul anului, in piata property, de furtuna Eleanor, indicand ca pierderile asigurate au crescut pana la valoarea totala de 724 de milioane de euro, arata Business Insurance, in editia electronica.

Asiguratorul american ALLSTATE a concediat 550 de regularizatori de daune auto in urma progresului tehnologic

02.07.2018

Tom WILSON, Chief Executive Officer, ALLSTATE Corp., a avertizat, recent, asupra pericolului de "tsunami" pe care Inteligenta Artificiala il va avea asupra sectorului economic al serviciilor.

Odata cu implementarea GDPR, autoritatile europene de reglementare raporteaza o crestere accentuata a numarului plangerilor adresate de consumatori

02.07.2018

Prima luna de la implementarea GDPR (Regulamentul General pentru Protectia Datelor Personale) a adus o crestere accentuata a numarului de plangeri adresate de consumatori autoritatilor de supraveghere din toata Europa, consumatorii manifestand un interes crescut cu privire la noile reglementari de protectie a datelor personale, arata publicatia britanica The Guardian, in editia electronica.

CROATIA osiguranje face achizitii pe piata din Bosnia

29.06.2018

CROATIA osiguranje, unul dintre cele mai mari grupuri de asigurare din zona Marii Adriatice, a anuntat semnarea unui acord de preluare a 100% din actiunile companiilor CENTRAL Insurance (asigurator non-life) si TESTING Group (societate specializata in inspectii tehnice pentru autovehicule), ambele active pe piata din Bosnia si Herzegovina.

India: GENERALI isi majoreaza participatia la FUTURE GENERALI pana la 49%

29.06.2018

Grupul GENERALI a anuntat ca a semnat un acord cu FUTURE Group din India in vederea majorarii participatiei sale in cadrul joint-venture-ului activ pe piata locala de asigurari de la 25,5% pana la 49%, fiind subliniat angajamentul grupului italian in ceea ce priveste extinderea prezentei pe piata de profil din India.

Doar jumatate dintre olandezi se relaxeaza cand pleaca in vacanta

28.06.2018

Pe perioada concediului doar jumatate dintre olandezi se relaxeaza, potrivit unui studiu recent publicat de Nationale-Nederlanden (NN). Cercetarea a fost realizata pe un esantion reprezentativ de 1.000 de persoane.

FWD Group, asigurator sustinut de Swiss Re, pregateste lansarea IPO in Hong Kong

28.06.2018

FWD Group, companie de asigurari din Hong Kong, fondata si detinuta de omul de afaceri Richard LI, unul dintre cei mai bogati oameni din regiunea asiatica, pregateste lansarea unei oferte publice initiale (IPO), scrie Reinsurance News.

Franta: Peste 214 mii dosare de dauna in urma inundatiilor din mai-iunie

27.06.2018

Ploile abundente, furtunile, grindina si inundatiile care au afectat, in perioada 25 mai - 14 iunie, teritoriul Frantei au cauzat industriei de asigurari pierderi de circa jumatate de miliard de dolari, echivalentul a 430 milioane euro, ca urmare a peste 214.000 de dosare de dauna inregistrate, scrie Artemis care citeaza reprezentanti ai Federatiei Franceze de Asigurari - FFA.

Bilantul intermediar al cutremurului de la Osaka: 6.750 de structuri afectate si pierderi economice care ar putea depasi 1 miliard de dolari

27.06.2018

Seismul puternic care a lovit saptamana trecuta Osaka - a doua cea mai mare metropola din Japonia, a provocat daune la cel putin 6.750 de structuri, in vreme ce primele estimari arata ca valoarea pierderilor economice ar putea depasi 1 miliard de dolari.
Create AccountLog In Your Account