Stiri externe

Orice tip de polita de asigurare de viata de la John Hancock Financial, doar cu monitorizare fitness a asiguratului

21.09.2018

John Hancock Financial, una dintre cele mai mari companii de asigurari de viata din America de Nord, va comercializa exclusiv polite de asigurare care includ si monitorizarea digitala a activitatii fizice (fitness) a asiguratilor, indiferent de tipul politei, arata Business Insurance Mag, in editia electronica, citand un raport BBC News.

Primul Summit National al Reasiguratorilor din Moscova: focus pe cooperarea globala

21.09.2018

La Moscova a inceput joi, 20 septembrie, primul Summit national al reasiguratorilor, denumit "Reasiguratorii nationali: focus pe cooperarea globala". Organizata de Compania Nationala de Reasigurare din Rusia - RNRC, cu sprijinul Bancii Centrale a Federatiei Ruse, conferinta are ca Partener Media portalul de asigurari xprimm.com.

Tranzactia MARSH - JLT s-ar putea incheia in primavara anului 2019

20.09.2018

Tranzactia dintre MARSH & MCLENNAN Companies si Jardine Lloyd Thompson Group este este estimata sa se incheie in primavara anului 2019, fiind sub rezerva primirii aprobarilor antitrust si de reglementare, dar si a aprobarii actionarilor JLT.

WILLIS Re: Asiguratorii se asteapta ca, in urmatoarele 12 luni, criminalitatea informatica sa afecteze toate liniile de business

20.09.2018

Asiguratorii se asteapta ca, in urmatorul an, toate liniile de business sa fie afectate de criminalitatea informatica, arata un studiu realizat de WILLIS Re. Potrivit studiului, 60% dintre respondenti considera ca, in urmatorul an, este posibil sa se confrunte cu cel putin o dauna cyber la fiecare 100 de pierderi non-cyber acoperite, criminalitatea informatica urmand sa afecteze toate liniile de business.

Moody's Analytics: Estimarile initiale indica pagube de pana la 22 miliarde de dolari in urma uraganului Florence, dar cifrele pot creste semnificativ

19.09.2018

Uraganul Florence, care a facut ravagii in SUA saptamana trecuta, lasa in urma pagube cuprinse intre 17-22 de miliarde de dolari, arata Moody's Analytics, care subliniaza ca acesta este rezultatul unor estimari initiale, iar cifrele pot creste semnificativ in perioada urmatoare. Potrivit sursei citate, estimarile initiale plaseaza deja Florence in topul celor mai costisitoare zece uragane inregistrate in SUA.

ALLIANZ devine asigurator mondial al Jocurilor Olimpice

18.09.2018

Comitetul International Olimpic (CIO) si ALLIANZ au anuntat marti, 18 septembrie 2018, intrarea asiguratorului in programul "Partener Olimpic Mondial", incepand cu anul 2021.

MARSH & MCLENNAN cumpara rivalul JLT

18.09.2018

MARSH & MCLENNAN Companies (MMC) - grupul-mama al societatilor MARSH si GUY Carpenter - urmeaza sa achizitioneze rivalul JLT - Jardine Lloyd Thompson Group plc, listat in Londra. Tranzactia este estimata la 5,6 miliarde de dolari.

Riga se pregateste pentru cea de-a 17-a editie a conferintei internationale "Insurance and Reinsurance in the Baltics"

18.09.2018

Organizata de Latvian Insurers Association, sustinuta de XPRIMM Publications si gazduita de Radisson Blu Daugava Hotel (Riga), in 28 septembrie 2017, cea de-a 17-a editie a conferintei internationale "Insurance and Reinsurance in the Baltics" abordeaza subiecte de actualitate pentru industria globala de re/asigurari, din domenii precum sanatate, auto, InsurTech, si nu numai.

O noua ierarhie a nevoilor: Mancare, Apa, Adapost, ... TEHNOLOGIE!

17.09.2018

Tehnologia sprijina sanatatea si medicina, iar inovatii precum nanotehnologia, Inteligenta Artificiala, CRISPR si robotica redefinesc aspecte ale practicii clinice si ale ingrijirii pacientilor, arata FORBES, in editia electronica. Tehnologia este fundamentala pentru lumea in care traim si putem spune ca, fara tehnologie, am fi pierduti. Intr-atat de pierduti, incat, conform sursei citate, tehnologia a ajuns pe primul nivel al Piramidei Nevoilor (Abraham MASLOW).

AXA a finalizat achizitia XL Group

17.09.2018

Grupul francez AXA a anuntat, saptamana trecuta, ca a finalizat achizitia XL Group Ltd, (re)asigurator specializat atat pe segmentele de business property-casualty, cat si pe liniile de asigurari comerciale, cu o puternica prezenta pe pietele din America de Nord, Europa, Lloyd's si Asia-Pacific.Create AccountLog In Your Account