Stiri externe

ALLIANZ investeste 35 milioane dolari in cea mai populara aplicatie mobila din Indonezia

13.04.2018

Grupul german ALLIANZ a anuntat ca a investit 35 milioane de dolari in GO-JEK - unul dintre cele mai mari startup-uri din Indonezia si din sud-estul Asiei.

EOS lanseaza un fond de investitii de 100 milioane dolari - destinat proiectelor InsurTech

13.04.2018

Investitorul in capital de risc britanic EOS VENTURE PARNERS a anuntat lansarea unui fond de 100 milioane dolari prin care companiile de asigurari vor putea investi in InsurTech - dezvoltarea si stimularea utilizarii inovatiilor tehnologice pentru a creste economiile si eficienta din modelul actual al industriei de asigurari, scrie Intelligent Insurer.

China va permite grupurilor straine sa detina participatii majoritare in companiile de asigurari de viata

12.04.2018

Autoritatile chineze intentioneaza sa elimine pana la finalul anului 2018 o serie de restrictii impuse companiilor straine in sectorul financiar, urmand a permite acestora "sa concureze de la egal la egal cu companiile nationale", potrivit declaratiilor Guvernatorului Bancii Populare a Chinei, Yi GANG.

WILLIS Re se extinde in Indonezia

12.04.2018

WILLIS Re, brokerul de reasigurare al WILLIS TOWERS WATSON, a anuntat lansarea operatiunilor pe piata de profil din Indonezia, prin deschiderea unei reprezentante la Jakarta.

Peste 230 de profesionisti din asigurari, reuniti la Moscova cu prilejul Conferintei Internationale de Reasigurari

11.04.2018

Astazi au demarat lucrarile celei de-a XXII-a Conferinte Internationale de Reasigurari de la Moscova, organizate de Delovoy Format cu sprijinul Asociatiei Asiguratorilor din Rusia. Publicatiile XPRIMM sustin evenimentul in calitate de Partener Media traditional.

Pierderile economice la nivel global ca urmare a dezastrelor au totalizat 337 miliarde dolari in 2017

11.04.2018

Anul trecut, pierderile economice totale la nivel global ca urmare a dezastrelor naturale cat si a celor provocate de "mana omului" au totalizat 337 miliarde dolari, aproape dublu fata de anul 2016 (180 miliarde dolari), arata cel mai recent studiu Sigma remis de Swiss Re Institute.

HOWDEN cumpara pachetul majoritar de actiuni al celui mai mare broker independent din Turcia

10.04.2018

HOWDEN, parte a HYPERION Insurance Group a anuntat achizitia pachetului majoritar de actiuni al ACP - cel mai mare broker de asigurare independent activ pe piata de asigurari din Turcia, detinut de MEDITERRA CAPITAL. Tranzactia urmeaza a fi finalizata luna aceasta, nefiind furnizate detalii in privinta valorii acesteia.

"Factura" asiguratorilor europeni de pe urma furtunii Eleanor totalizeaza 680 milioane euro

10.04.2018

Cele mai recente estimari publicate de PERILS, companie elvetiana specializata in modelarea dezastrelor naturale, arata ca furtuna tropicala Eleanor, cunoscuta si cu denumirea de Burglind, de la inceputul lunii ianuarie, a generat asiguratorilor europeni daune in valoare de 680 milioane euro, cu 37 milioane euro mai mult decat estimarile initiale, publicate de PERILS in luna februarie.

Profitul tehnic raportat de asiguratorii turci s-a majorat cu o treime in 2017, dar pe RCA rezultatul este negativ

05.04.2018

Valoarea agregata a profitului tehnic raportata de asiguratorii turci s-a majorat cu 31,77% in anul 2017, pana la 3,58 miliarde lire (791,7 milioane euro), conform statisticilor publicate recent de TSB - Asociatia Asiguratorilor din Turcia.

Fostul CEO al Swiss Re a fost votat de actionarii ZURICH in functia de Presedinte

05.04.2018

In cadrul Adunarii Generale Anuale, actionarii ZURICH Insurance Group l-au ales in functia de Presedinte al Consiliului de Administratie pe fostul CEO al Swiss Re - Michel LIES. Mandatul acestuia este de un an. Numirea lui Michel LIES vine ca urmare a anuntului de pensionare facut de fostul Presedinte.
Create AccountLog In Your Account