Stiri externe

Topul celor mai mari reasiguratori din lume are un nou lider

07.09.2018

A.M. Best a publicat topul celor mai mari 50 de reasiguratori din lume pentru 2018, in functie de primele brute subscrise din activitatea de reasigurare, iar la varful clasamentului a avut loc o schimbare de lider comparativ cu anul precedent.

MUNICH Re cumpara o firma IT de 300 milioane dolari

07.09.2018

Reasiguratorul MUNICH Re a anuntat recent achizitionarea firmei de software relayr, evaluata la 300 milioane de dolari, demonstrand interesul pentru dezvoltarea strategiei digitale, precum si a modelelor de business pe segmentul IoT (Internet of Things).

Grupul GROUPAMA: Subscrieri de 9,5 miliarde euro si profit net de 206 milioane euro in S1 2018

06.09.2018

Asiguratorul francez GROUPAMA, cu activitate si pe piata din Romania, a inregistrat in primele sase luni din 2018, la nivel de grup, un volum agregat de prime de 9,5 miliarde de euro, in crestere cu 3,6% fata de ianuarie-iunie 2017.

Brexit: RSA Insurance a inaugurat un birou in Luxemburg

06.09.2018

RSA Insurance Group a deschis un birou in Luxemburg ca parte a planului de pregatire pentru momentul in care Marea Britanie va iesi oficial din Uniunea Europeana, arata Insurance Journal, in editia electronica, citand un comunicat remis de RSA Insurance Group.

S&P confirma rating-ul A+ pentru VIENNA Insurance Group

04.09.2018

Agentia internationala de rating Standard & Poor's (S&P) a reconfirmat, la data de 30 august, rating-ul A+ cu perspectiva stabila pentru VIENNA Insurance Group.

Marea Britanie: Companiile de asigurari isi "fidelizeaza" clientii cu o taxa anuala de 75 de lire sterline

05.09.2018

Britanicii care isi prelungesc contractele de asigurare la aceeasi companie ajung in situatia in care platesc, in fiecare an, 75 de lire sterline in plus, arata BBC, in editia online, citand un studiu relizat de Which?. Sursa citata arata ca britanicii care au de mai bine de un an o polita de asigurare a locuintei si bunurilor platesc, in medie, o prima anuala de asigurare de 270 de lire sterline, in vreme ce clientii noi platesc 195 de lire sterline pentru aceeasi polita.

Un sondaj dezvaluie cum si-ar petrece soferii timpul intr-o masina autonoma

04.09.2018

Soferii din SUA petrec, in medie, 52 de minute in masina in drumul spre serviciu, iar cei din Germania, si Marea Britanie, aproape 50 de minute, in timp ce conducatorii auto din Spania pierd mai mult de o ora in masina, in drum spre birou. Cum si-ar umple ei acest interval de timp daca, in loc sa conduca, ar merge cu o masina autonoma?

China: Bresa de securitate de proportii - Datele personale a cel putin 100 milioane de persoane, vandute pe Internet in schimbul a 55.600 de dolari

04.09.2018

HUAZHU Group, compania care monitorizeaza peste 3.500 de hoteluri si proprietati din China, a raportat o bresa de securitate de proportii, implicand datele a milioane de clienti, arata 2-spyware.com. Potrivit sursei citate, care reproduce un raport al Politiei din Shanghai, bresa de securitate, care a implicat cele mai mari hoteluri din zona, a dezvaluit datele personale a cel putin 100 de milioane de persoane, 140 GB de date personale au fost scoase la vanzare, pe Internet, in schimbul sumei de 55.600 de dolari.

Sondaj: 1 din 5 consumatori ar fi dispus sa cumpere asigurari pentru locuinte de la Amazon sau Google

03.09.2018

Unul din cinci consumatori americani au declarat ca ar folosi Amazon sau Google ca sa cumpere asigurare de locuinta, conform unui sondaj realizat de J.D. Power.

Femeile din Marea Britanie platesc mai putin pentru asigurarea auto, dar nu din cauza genului

03.09.2018

Femeile din Marea Britanie platesc mai putin pentru asigurarea auto decat barbatii - si este foarte probabil ca acest lucru sa se intample pentru ca sunt soferi mai siguri, din punct de vedere statistic, arata o analiza a Confused.com - site de comparare a preturilor.Create AccountLog In Your Account