Stiri externe

Afacerile VIENNA Insurance Group au crescut in primele 3 luni. Efectele COVID-19 vor fi resimtite incepand cu T2 2020

20.05.2020

Volumul total al primelor brute subscrise de VIENNA Insurance Group a ajuns la 3,1 miliarde de euro in primele trei luni din 2020. Aceasta corespunde unei crestere de 7,2% comparativ cu primul trimestru din 2019. Potrivit grupului, efectele pandemiei COVID-19 vor fi resimtite incepand cu trimestrul al doilea, in pofida inceputului bun de an

Swiss Re: Pandemia COVID-19 ar putea promova obiceiuri sustenabile

20.05.2020

Impactul disruptiv fara precedent provocat de pandemia COVID-19 asupra operatiunilor de business si a stilului personal de viata ar putea ajuta oamenii sa dezvolte obiceiuri sustenabile cu privire la clima, arata, pentru Reinsurance News, Alison McLEAN - Head of Behavioural Research, Swiss Re.

91% dintre utilizatorii de Internet stiu ca refolosirea parolei este riscanta, dar 66% folosesc aceeasi parola pentru mai multe conturi

19.05.2020

Utilizatorii de Internet nu se protejeaza impotriva riscurilor cibernetice, desi stiu ca trebuie sa faca acest lucru, arata "Psychology of Passwords", un raport global realizat de LogMeIn, citat de Security Magazine. In fiecare an, mai arata raportul, creste constientizarea globala a amenintarilor cibernetice, insa, cu toate acestea, comportamentele consumatorilor in ceea ce priveste parolele pentru conturile din mediul online raman, in mare parte, neschimbate.

Forumul Economic Mondial: Pandemia COVID-19, o oportunitate pentru a construi economii mai bune

19.05.2020

Un raport realizat de Forumul Economic Mondial (WEF - World Economic Forum), in colaborare cu MARSH & MCLENNAN si ZURICH Insurance Group, arata ca liderii, companiile si factorii de decizie la nivel global au o oportunitate unica de a construi economii mai bune, pe masura ce lumea incepe sa se recupereze dupa pandemia COVID-19.

VIENNA Insurance Group sprijina lupta impotriva COVID-19

18.05.2020

VIENNA Insurance Group a investit in compania austriaca de biotehnologie Apeiron Biologics AG, care, in prezent, lucreaza la dezvoltarea unui medicament pentru tratarea COVID-19, informeaza un comunicat de presa al companiei. Fondatorul Apeiron Biologics AG, Josef PENNINGER - Profesor la University of British Columbia -, a avut un rol important in dezvoltarea tratamentului, care este administrat unui grup de pacienti cu COVID-19, ca parte a unui studiu clinic pan-european.

AXA ofera asistenta medicala oaspetilor din hotelurile Accor

18.05.2020

In baza unui parteneriat strategic, grupul de asigurari AXA va oferi asistenta medicala oaspetilor din cele 5.000 de hoteluri Accor din intreaga lume, cu ajutorul telemedicinei, au anuntat cei doi parteneri.

Swiss Re: Guvernele trebuie sa caute noi elemente care sa sustina o crestere sustenabila

15.05.2020

Analistii Swiss Re considera ca, pe langa reducerea impactului pandemiei COVID-19, guvernele trebuie sa priveasca dincolo de noul coronavirus, in cautarea de noi elemente care sa sustina o crestere sustenabila, cum ar fi reinnoirea bugetelor alocate pentru infrastructura.

Comisia Europeana: Orientari privind reluarea in siguranta a calatoriilor si relansarea sectorului turismului in Europa in 2020 si ulterior

15.05.2020

Comisia Europeana a prezentat un pachet de orientari si recomandari pentru a ajuta statele membre sa elimine treptat restrictiile de calatorie si pentru a permite intreprinderilor din domeniul turismului sa isi redeschida portile, respectand in acelasi timp masurile sanitare de rigoare.

Peste 10 milioane de infectii malware, detectate zilnic, in aprilie 2020, la nivel global

14.05.2020

Aprilie 2020 a adus, la nivel global, nu mai putin de 404 milioane de infectii malware, potrivit unui studiu realizat de Atlas VPN, ceea ce inseamna, in medie, peste 10 milioane de infectii malware in fiecare zi din aprilie 2020. Potrivit sursei citate, peste 64% dintre atacurile malware au vizat institutii care activeaza in domeniul educatiei.

Pentru Lloyd's, pierderile provocate de COVID-19 ar putea fi cele mai mari din ultimii 19 ani, de la atacurile teroriste din 9/11

14.05.2020

Lloyd's se asteapta ca pierderile provocate de noul coronavirus sa fie cuprinse intre 3 si 4,3 miliarde de dolari, cel mai ridicat nivel din ultimii 19 ani, de la atacurile teroriste din 11 septembrie 2001, arata BBC. De asemenea, Lloyd's subliniaza ca, daca masurile de carantina vor continua si in urmatorul trimestru, nivelul total al pierderilor va continua sa creasca.Create AccountLog In Your Account