Stiri externe

ALLIANZ va achizitiona 5 asiguratori P&C din Africa de Est, in cadrul unei tranzactii de 100 de milioane de dolari

30.09.2020

ALLIANZ a anuntat ca a incheiat un parteneriat in urma caruia va achizitiona participatii de control in cinci companii de asigurari generale din Africa de Est, toate acestea apartinand Jubilee Holdings Limited, cel mai mare grup de asigurari din regiune, informeaza Reinsurance News.

Probabilitatea achizitionarii de asigurari cyber, pe fondul pandemiei COVID-19, mai mare in randul companiilor mici si mijlocii

30.09.2020

Asiguratorii care si-au propus sa creasca interesul companiilor pentru asigurarile cibernetice, in conditiile in care, pe fondul pandemiei COVID-19, au fost inregistrate tot mai multe incidente cibernetice, ar trebui sa se concentreze asupra intreprinderilor mici si mijlocii, sustine GlobalData.

KPMG: COVID-19 declanseaza investitii imense in tehnologie

29.09.2020

Criza COVID-19 a declansat, la nivel global, una dintre cele mai mari cresteri a investitiilor in tehnologie care s-au inregistrat vreodata, potrivit unui raport realizat de KPMG si citat de catre The Actuary.

Munich Re si CoreLogic, parteneriat pentru modelarea riscului climatic

29.09.2020

CoreLogic si Munich Re au incheiat un parteneriat pentru a modela expunerea la riscurile climatice pentru proprietatile individuale din Australia si Noua Zeelanda, informeaza Reinsurance News. Acest parteneriat va imbina capacitatatile de analiza climatica ale Munich Re cu datele pe segmentul property detinute de CoreLogic, precum si cu conexiunea la sistemele bancare, de evaluare, asigurari si imobiliare.

COVID-19 a schimbat, la nivel global, perceptiile cu privire la asigurarile de viata si de sanatate

28.09.2020

Atitudinea fata de asigurarile de viata si de sanatate s-a schimbat datorita COVID-19. Oamenii sunt mai constienti cu privire la riscurile care ameninta sanatatea si mai ingrijorati cu privire la protectie. Aceasta este concluzia celei de-a saptea editii a studiului Global Consumer Study, realizat anual de ReMark.

Polonia: PZU a lansat o asigurare de raspundere civila pentru biciclisti si utilizatori de scutere

28.09.2020

PZU a anuntat lansarea unui nou produs care va acoperi daunele provocate de detinatorii unei asigurari de raspundere civila auto chiar si atunci cand acestia conduc un dispozitiv dedicat transportului personal, informeaza xprimm.com. Pe scurt, UTO.

Piata de asigurari din Georgia - live pe YouTube XPRIMM TV, miercuri, 30 septembrie

25.09.2020

Miercuri, 30 septembrie, ora 14.00 (EEST), XPRIMM Time for Business va fi din nou live pe canalul de YouTube XPRIMM TV, cu o editie dedicata pietei de asigurari din Georgia, arata xprimm.com. Cum au reusit asiguratorii sa faca fata dificultatilor generate de pandemia COVID si care sunt perspectivele pietei pentru perioada urmatoare - sunt cele doua intrebari la care vor raspunde oaspetii XPRIMM Time for Business.

Polonia: PZU Auto Ochrony Prawna, un nou serviciu pentru flote auto si clientii de leasing

25.09.2020

PZU Group a anuntat ca, de la mijlocul lunii septembrie, PZU Auto are o varianta suplimentara a asigurarii Legal Protection. Datorita acesteia, soferii au acces rapid si usor la serviciile juridice din Polonia si Europa, informeaza xprimm.com.

Raport Willis Re: Criza COVID-19 alimenteaza pierderile cibernetice

24.09.2020

Willis Re a lansat un nou raport cu privire la atacurile cibernetice, conform caruia profesionistii in risc care au fost intervievati au declarat ca nivelul general al atacurilor cibernetice va creste ca urmare a COVID-19, arata xprimm.com.

Macedonia de Nord, S1 2020: Asigurarile property au crescut cu 20,5%

24.09.2020

In primele 6 luni ale anului 2020, piata de asigurari din Macedonia de Nord s-a ridicat la 5,2 miliarde MKD (aproximativ 83 de milioane de euro) in prime brute subscrise si 1,8 miliarde MKD (aproximativ 29 de milioane de euro) in daune platite, informeaza xprimm.com. Per ansamblu, primele brute subscrise la nivelul pietei au scazut cu 1,7%, in vreme ce daunele consolidate s-au diminuat cu 6,8% in moneda locala.Create AccountLog In Your Account