Stiri externe

ALLIANZ a finalizat procesul de achizitie a unor operatiuni specifice ale SulAmerica in Brazilia

14.07.2020

ALLIANZ a finalizat achizitia operatiunilor auto si Property & Casualty ale companiei braziliene SulAmerica, in cadrul unei tranzactii in valoare de aproximativ 500 de milioane de euro. Tranzactia fusese anuntata in august 2019, cand gigantul german puncta ca, prin intermediul acestei operatiuni, va ajunge unul dintre cei mai importanti trei asiguratori din Brazilia.

ZURICH Insurance Group a pus bazele unui business WellCare la nivel global

14.07.2020

ZURICH Insurance Group a pus bazele unui business WellCare pentru a accelera initiativele de sanatate si bunastare ale grupului pe pietele din intreaga lume si pentru a genera o abordare globala in dezvoltarea lor, arata xprimm.com. Noul business Zurich isi propune sa le ofere clientilor din zonele de retail, IMM-uri si asigurari comerciale solutii unice de sanatate si wellness, adaptate special nevoilor acestora.

Deficitul de protectie prin asigurare impotriva COVID-19 genereaza oportunitati pentru modelele parametrice

13.07.2020

Pandemia de COVID-19 a evidentiat faptul ca cele mai multe companii nu aveau protectie prin asigurare impotriva pandemiilor, chiar daca detineau o asigurare impotriva riscului de intrerupere a afacerii, ceea ce a creat o oportunitate pe piata, noteaza GlobalData. Astfel, arata sursa citata, start-up-ul Machine Cover incearca sa se impuna oferind o solutie parametrica de asigurare care sa protejeze companiile impotriva unor pandemii viitoare.

Aegon: Angajatii de sex masculin, mai increzatori ca pot administra cheltuielile neasteptate

13.07.2020

Un studiu realizat de Aegon UK si citat de catre The Actuarial Post arata ca 30% dintre angajatii de sex masculin sunt increzatori ca pot administra cheltuieli majore neasteptate, in comparatie cu 21% dintre femei. Studiul cu privire la bunastarea financiara, care a fost realizat in decembrie 2019, arata o tendinta ingrijoratoare, mai ales avand in vedere faptul ca, in ultimele luni, este foarte posibil ca situatia sa se fi inrautatit atat pentru barbati, cat si pentru femei.

Fuziunile si achizitiile pot ajuta industria de turism sa gaseasca o ruta de scapare din pandemie

10.07.2020

Oportunitatile pot aparea in plina criza, perioada folosita adesea de organizatii pentru a genera schimbari semnificative. Pe fondul pandemiei, arata GlobalData, 41% dintre turisti petrec mai mult timp pe retelele sociale, 26% aleg sa posteze mai des, in vreme ce 28% petrec timp suplimentar pentru a citi recenzii si bloguri.

Aon: Munca de acasa genereaza mai multe oportunitati pentru infractorii cibernetici

10.07.2020

Infractorii cibernetici exploateaza noi vulnerabilitati in materie de securitate, pe fondul pandemiei COVID-19 si al faptului ca multi angajati lucreaza de acasa, subliniaza Aon. Realizat in colaborare cu CyberCube, raportul explica modul in care munca de acasa a expus noi puncte de acces pentru hackeri, care, astfel, pot intra in sisteme corporative, cum ar fi computere, laptopuri si routere Wi-Fi, arata raportul citat de catre The Actuary.

Hiscox: Anul trecut, companiile au majorat cu 39% bugetul alocat securitatii cibernetice

09.07.2020

In ultimul an, pierderile suferite de companiile afectate de atacuri cibernetice au crescut de aproximativ 6 ori, de la o medie de 10.000 de dolari/companie, la 57.000 de dolari/companie, arata un studiu comandat de catre Hiscox si citat de xprimm.com. In acest context, noteaza Hiscox, companiile raspund cu masuri de securitate mai riguroase, dar si cu investitii mai mari in securitatea cibernetica, bugetul alocat in acest sens crescand, in ultimul an, cu 39%.

ALLIANZ extinde colaborarea pe segmentul de asigurari auto cu Ford Credit Europe

09.07.2020

ALLIANZ Partners a extins, prin intermediul brandului sau specializat ALLIANZ Automotive, colaborarea cu Ford Credit Europe (FCE) pe segmentul asigurarilor auto, noteaza The Verdict. Potrivit sursei citate, cele doua companii colaboreaza din 2013, oferindu-le clientilor Ford diverse solutii de asigurare pe mai multe piete, inclusiv Germania, Italia, Franta si Spania.

Angajatii care lucreaza de la distanta au devenit mai constienti de importanta securitatii informatice

08.07.2020

Angajatii care, pe fondul pandemiei COVID-19, lucreaza de la distanta au devenit mai constienti de importanta securitatii cibernetice, arata un studiu realizat de Trend Micro si citat de catre Info Security Magazine.

Dupa un an cu pierderi record, Flood Re subliniaza nevoia pentru o mai buna rezistenta impotriva inundatiilor

08.07.2020

Dupa inundatiile catastrofale din perioada 2019-2020, Flood Re, pool-ul de stat pentru asigurari impotriva inundatiilor din Marea Britanie, subliniaza nevoia unei "reconstructii mai bune" impotriva inundatiilor, mai ales in contextul in care, anul trecut, Flood Re s-a confruntat cu pierderi record - 160 de milioane de lire sterline (brut), un nivel de 10 ori mai mare decat cel inregistrat in 2018, informeaza Reinsurance News.Create AccountLog In Your Account