Stiri externe

Sondaj MARSH: Executivii petrec mai putin de o zi pe an gandindu-se la riscurile cibernetice

20.09.2019

Majoritatea membrilor consiliilor de administratie ale companiilor si majoritatea executivilor care sunt responsabili pentru managementul riscurilor cibernetice au petrecut mai putin de o zi, in anul precedent, pentru a se concentra asupra riscurilor cibernetice, arata un sondaj realizat de MARSH si MICROSOFT Corp.

Aon: Pagubele produse de inundatiile din Peninsula Iberica, estimate la 287 milioane de euro

20.09.2019

Inundatiile din Centrul si Sud-Estul Spaniei, provocate de ploile torentiale din perioada 11-15 septembrie, au produs pagube estimate la 287 milioane euro pentru industria asigurarilor - reasigurarilor, anunta Aon.

EIOPA a format un grup consultativ de experti in domeniul digitalizarii

19.09.2019

Autoritatea Europeana pentru Asigurari si Pensii Ocupationale (EIOPA) a anuntat, saptamana aceasta, formarea Grupului Consultativ de Experti in Etica Digitala din domeniul asigurarilor.

Vinerea - ziua cu cel mai mare risc de a avea un accident rutier, in UK

19.09.2019

O analiza realizata de o companie britanica de asigurari pe baza a aproape 5 miliarde de mile parcurse de soferi, colectate si analizate cu ajutorul tehnologiei telematice, indica faptul ca vinerea este ziua in care soferii au cea mai mare probabilitate de a fi implicati intr-un incident rutier.

Investigatia din jurul prabusirii Podului Genova indica mai multe avize de siguranta falsificate

18.09.2019

Seful grupului italian de infrastructura Atlantia este pe cale sa demisioneze, pe masura ce investigatiile in jurul prabusirii Podului Genova indica faptul ca o serie de avize de siguranta au fost falsificate, anunta Reuters, citand mai multe surse.

UNIQA Group: Nu este cazul sa va temeti de zilele de vineri 13!

18.09.2019

UNIQA Group si-a mobilizat o echipa dedicata demontarii superstitiilor legate de zilele de vineri 13. Statisticile culese de "distrugatorii de mituri" din portofoliul de daune al grupului austriac arata ca in zilele de miercuri 13 este mult mai periculos sa iesi din casa decat in zilele de vineri 13.

Consumatorii cer imbunatatiri pe segmentul asigurarilor de locuinta

17.09.2019

Trei sferturi din americanii care detin asigurari de locuinte sunt de parere ca industria are nevoie de imbunatatiri, arata studiul "J.D. Power & Associates' 2019 U.S. Home Insurance".

Marea Britanie: Anul trecut IMM-urile au platit 10,7 miliarde USD pentru incidente cyber

17.09.2019

Un raport publicat recent de Gallagher a scos la iveala ca IMM-urile din Marea Britanie au scos din buzunare, in anul 2018, un total de 10,7 miliarde de USD pentru a-si plati pagubele produse de incidentele cyber.

Visa colaboreaza cu companii de asigurari pentru digitalizarea platii despagubirilor

16.09.2019

Situatiile de urgenta, precum accidentele auto sau dezastrele naturale, apar atunci cand oamenii se asteapta cel mai putin, iar cei implicati nu sunt pregatiti pentru a completa formulare de asigurare, a confirma estimarea daunei si a plati reparatiile auto sau cheltuielile medicale. In astfel de momente, accesul rapid la fonduri este esential.

PwC: Schimbarile climatice fac parte din cele mai mari riscuri pentru reasiguratori

16.09.2019

Industria globala de asigurari este de parere ca schimbarile climatice au devenit in ultimii ani un risc major pentru companiile de asigurari si reasigurari, arata ultimul studiu Banana Skins al PricewaterhouseCoopers (PwC).Create AccountLog In Your Account