Stiri externe

Disney+, vizat de infractorii cibernetici inca de la primele ore dupa lansare

19.11.2019

Inaugurat saptamana trecuta, Disney+, serviciu de streaming video lansat de catre Disney, a fost tinta infractorilor cibernetici de la primele ore dupa lansare, arata Insurance Business Mag, care citeaza ZDNet.

AXA inoveaza pe piata de asigurari de sanatate din Hong Kong, folosind Inteligenta Artificiala si data analytics

19.11.2019

La nivel global, furnizorii de asigurari de sanatate cauta constant moduri de a concepe si vinde asigurari personalizate, incercand sa se asigure ca acoperirile oferite raspund nevoilor consumatorului si conditiilor de sanatate ale acestuia. AXA, arata TechWire Asia, nu face exceptie, iar compania exploreaza constant noi modalitati prin care, folosind tehnologii precum Inteligenta Artificiala si data analytics, produsele sale pe linia de asigurari de sanatate sa ajunga la urmatorul nivel.

ALLIANZ, parteneriat cu MICROSOFT pentru transformarea digitala a procesului de asigurare

18.11.2019

ALLIANZ si MICROSOFT anunta ca au incheiat un parteneriat pentru transformarea digitala a procesului de asigurare, facilitandu-l si oferind o experienta imbunatatita atat pentru companiile de asigurari, cat si pentru consumatori. Prin acest parteneriat, ALLIANZ isi propune sa mute mai multe operatiuni de baza din platforma globala de asigurari Allianz Business System (ABS) catre cloud-ul Microsoft Azure, pentru imbunatatirea si extinderea capabilitatilor.

Which?: Varstnicii britanici platesc supra-taxe in vacantele din strainatate

18.11.2019

Pensionarii britanici sunt "premiati" cu supra-taxe la rezervarea vacantelor in strainatate, arata cotidianul Daily Mail, care citeaza o investigatie Which?. Britanicii in varsta platesc costuri suplimentare atat pentru asigurarea de calatorie, cat si pentru masinile inchiriate peste hotare, iar vacantele anuale in strainatate se scumpesc astfel cu pana la 2.000 de lire sterline, devenind, de multe ori, inaccesibile.

Ce s-a intamplat cu adevarat in accidentul in care o masina autonoma Uber a omorat un biciclist

15.11.2019

NTSB (the US National Transportation Safety Board) a publicat, recent, un raport de peste 400 de pagini cu privire la accidentul din martie 2018, atunci cand o masina autonoma Uber a acrosat-o fatal pe Elaine Herzberg, o femeie in varsta de 49 de ani, care, noaptea, mergea cu bicicleta pe un drum din Tempe, Arizona. Potrivit anchetatorilor, citati de Claims Journal, masina autonoma Uber nu fusese programata sa recunoasca si sa reactioneze la pietonii neatenti.

SUA: Primele de asigurare a locuintelor au crescut ca urmare a dezastrelor naturale. In ce state s-au inregistrat cele mai mari cresteri?

15.11.2019

2018 a adus, la nivel global, nu mai putin de 850 de catastrofe naturale, in comparatie cu cele 740 din 2017 si, respectiv, cele 500 din 2016, arata Forbes, citand un raport realizat de Insurance Information Institute.

Britanicii cu varsta medie de 50 de ani nu au economisit suficient pana acum pentru pensie

14.11.2019

Cei mai multi dintre britanicii cu varsta medie de 50 de ani nu au suficiente economii in fondul de pensii pentru a finanta o pensionare confortabila, arata un studiu realizat de SunLife, care a analizat finantele a 3.000 de britanici cu varsta medie de 50 de ani si a aflat ca 21% dintre acestia nu au economisit deloc. Pe de alta parte, arata The Actuarial Post, citand acelasi studiu, cei 79% care au agonisit au, in medie, economii de 146.666 de lire sterline.

Studiu: O plimbare zilnica prelungita cu 15 minute ar putea stimula economia globala

14.11.2019

Economia globala ar putea fi stimulata, anual, cu cel putin 100 de miliarde de dolari, daca angajatorii si-ar incuraja angajatii sa respecte indicatiile Organizatiei Mondiale a Sanatatii in ceea ce priveste exercitiile fizice, arata Reuters, citand un studiu recent.

Venetia se confrunta cu cele mai grave inundatii din ultimii 50 de ani

13.11.2019

Mai multe zone ale Venetiei au fost acoperite de ape, marti, dupa ce orasul a fost lovit de cele mai grave inundatii din ultimii 50 de ani. Potrivit autoritatilor, nivelul apei a ajuns, in unele zone, la 1,87 metri, al doilea cel mai mare nivel din ultimii 100 de ani, dupa inundatiile record din 1966, in urma carora orasul s-a scufundat sub 1,94 metri de apa.

SUA: Costurile medicale, coplesitoare pentru generatiile Z si Millennials

13.11.2019

Costurile medicale din SUA ii pot impiedica pe tinerii de astazi sa aiba grija de ei si sa se pregateasca din punct de vedere financiar pentru nevoile medicale si financiare de maine, arata un studiu realizat recent de Lively. Potrivit sursei citate, tinerii din generatiile Z si Millennials sunt nevoiti sa isi amane planurile de vacanta (31%) sau sa micsoreze semnificativ bugetul alocat distractiei/hobby-urilor (42%) ca urmare a costurilor medicale coplesitoare.Create AccountLog In Your Account