TOKIO Marine deschide o filiala la Luxemburg pentru administrarea business-ului din UE - Stiri externe...

 Despre noi  Contact  Harta site      


Cauta stiri
HomePiata AsigurarilorEvenimenteXPRIMM.COMCampanii de InformareXPRIMM TVРусский
 Stiri 
 Companii de asigurare 
 Brokeri 
 Interviu 
 CNPF 
 Analize 
 Organizatii 
 Despre asigurari 

Stiri externe

Print E-mail Font | Inapoi | Arhiva

TOKIO Marine deschide o filiala la Luxemburg pentru administrarea business-ului din UE


TOKIO Marine a anuntat deschiderea unei filiale la Luxemburg pentru a asigura continuitatea business-ului la nivelul Uniunii Europene, ca urmare a Brexit-ului. "Indiferent de rezultatul negocierilor in ceea ce priveste Brexit-ul, noua filiala de la Luxemburg va avea rolul de a oferi continuitate activitatii noastre, pentru clientii si partenerii nostri", au punctat reprezentantii gigantului japonez.

TOKIO Marie a fost fondata in urma cu mai bine de 130 de ani (1879) fiind, de altfel, prima si cea mai mare companie de asigurari din Japonia.

La nivel mondial, asiguratorul este prezent in 38 de tari, iar in ceea ce priveste activitatea din Spatiul Economic European - aceasta era coordonate din Marea Britanie prin intermediul TOKIO Marine HCC si TOKIO Marine Kiln.

La nivelul anului 2016, TOKIO Marine administra active de peste 194 miliarde dolari americani si avea un acapital de 25 miliarde dolari, si peste 36.000 angajati.

"Luxemburg ofera o locatie excelenta si suntem incantati de aceasta oportunitate. Cel mai important lucru este ca prin aceasta relocare, odata cu parasirea Marii Britanii a Uniunii Europene, ne vom putea continua activitatea in conditii similare, clientii nostri putand beneficia in continuare de solutii stabile, pe termen lung", a spus Charles FRANKS, Directorul Executiv al TOKIO Marine Kiln.

Dupa primirea tuturor aprobarilor din partea Commissariat aux Assurances, reprezentantii TOKIO Marine se asteapta ca noua companie sa demareze activitatea la inceputul anului viitor.

"Luxemburg se afla in centrul Europei si gazduieste unele dintre cele mai importate institutii de pe continent. Statul Luxemburg sustine industria serviciilor financiare, iar in ceea ce priveste autoritatea de reglementare - este una experimentata si are o abordare robusta si pragmatica. Post-Brexit, Luxemburg va deveni probabil, un loc important pentru piata de asigurari din Europa", a declarat Barry COOK, CEO al TOKIO Marine HCC International Holding.


Share |


Editor: Vlad BOLDIJAR | Publicat pe 06.09.2017

Cele mai recente stiri:
» Vezi care au fost cele mai mari piete din ECE la finalul lunii septembrie 2017
» Turcia: Autoritatile redefinesc categoriile de drumuri publice, dupa ce asiguratorii refuza plata daunelor produse in parcarile mall-urilor
» Pierderile asiguratorilor in urma furtunii Eleanor pot ajunge la 1,6 miliarde euro
» SCOR a finalizat achizitia MutRe
» Profit de peste 50 milioane euro pentru asiguratorii bulgari la finalul lunii septembrie 2017
» AON a cumparat unul dintre cei mai mari brokeri activi pe pietele baltice
» Turcia: Plafonul RCA pentru soferii cu risc mare ramane si in 2018
» TRUST Re il ia in echipa pe Daniel STANKO, Fostul Client Manager & Senior Underwriter al TRIGLAV Re
» JLT Re: Piata de reasigurari, predominant "soft" pentru reinnoirile din 1 ianuarie, dar impactul final al catastrofelor din 2017 ramane incert
» Turcia: 35% din autovehicule nu sunt asigurate RCA


Comenteaza acest articol
0 comentarii

Atentie! Campurile "Comentariu" si "E-mail" sunt obligatorii
Nume:
Daca nu sunteti logat, numele dumneavoastra va aparea cu sufixul '(Anonim)'. Pentru a va autentifica, click aici
Daca sunteti logat si nu completati campul nume, va aparea automat numele dumneavoastra cu care v-ati inregistrat pe site
E-mail:

Comentariu:
< 10.000 car.

  Cod de securitate
Introduceti codul din imagine:Arhiva

Copyright 2018 (c) xprimm.md
powered by Media XPRIMM