Romania

VIDEO: Emisiunea Ora de Risc revine din vacanta, live la RFI, din septembrie


Indragita emisiune "Ora de Risc", realizata cu lideri si specialisti de top din industria asigurarilor si difuzata de RFI Romania, intra in vacanta si revine in septembrie cu un sezon nou, atat pe frecventele radio, cat si live pe facebook. #OraDeRisc a debutat in urma cu peste 8 ani, fiind realizata de XPRIMM, sustinuta de portalul 1asig.ro si revista PRIMM.

De-a lungul timpului, "Ora de Risc" a avut ca invitati sute de reprezentanti ai autoritatilor, institutiilor, companiilor de asigurari, brokerilor, dar si specialisti din domeniile conexe, care au transmis publicului informatii despre toate formele de asigurare, si nu numai.

Numai in 2019 au fost transmise 32 de emisiuni, dintre care patru au fost Editii Speciale. In acest timp au fost invitati aproximativ 60 de specialisti din piata de profil si nu numai. Evolutia tehnologica, impactul pe care noile tehnologii il au asupra companiilor din domeniu, dar si preocuparile privind cresterea gradului de educatie financiara a populatiei, au fost printre principalele subicte dezbatute de specialisti de la inceputul anului si pana acum.

"Ora de Risc" va continua si in noul sezon sa va aduca in atentie unele dintre cele mai actuale si de interes subiecte de pe piata asigurarilor din Romania, si nu numai. Ca si pana acum, Sergiu COSTACHE va aduce, la fiecare editie, lideri si specialisti alaturi de care sa dezbata subiectele de actualitate din piata, explicate ascultatorilor folosind un limbaj accesibil.

Pentru ca ne dorim sa traiti impreuna cu noi emotiile din spatele fiecarei emisiuni live, v-am pregatit o retrospectiva a emisiunilor din sezonul primavara-vara 2019, cu imagini din culise, dar si din timpul fiecarei transmisiuni.

Retrospectiva emisiunilor din sezonul iarna-primavara 2019 se poate vizualiza AICI.

Pentru a revedea emisiunile puteti intra pe pagina de facebook Ora de Risc, Sergiu Costache si RFI Romania.

Emisiunea poate fi ascultata pe frecventele RFI Romania (93.5 FM - Bucuresti, 94 FM - Craiova, 91.7 FM - Cluj, 97.9 FM - Iasi, 89 FM - Sibiu, 96,9 FM - Timisoara si 107.3 FM - Chisinau), dar poate fi vizualizata si live pe conturile de Facebook Sergiu COSTACHE si RFI Romania. De asemenea, ne mai puteti urmari si pe pagina de Facebook "Ora de Risc". Ascultatorii au posibilitatea de a intra in direct, la numarul la numarul 021.318.40.44, cu invitatii emisiunii, pentru a obtine informatii suplimentare cu privire subiectele dezbatute.

Emisiunea "Ora de risc" este realizata de catre revista PRIMM - Asigurari & Pensii, cu sprijinul portalului 1asig.ro.


Share |


Editor: Bianca CIOCOTISAN | Publicat pe 18.07.2019

Cele mai recente stiri:
» Luni are loc conferinta "XPRIMM Time for Business - Provocarile anului 2019"
» BAAR: In timp ce afacerile service-urilor auto prospera, despagubirile RCA sunt tot mai mari
» Adriana MANOLE este noul Director Departament Brokeri Nationali in cadrul ASIROM VIG
» VIDEO: Care vor fi efectele Brexit-ului asupra asiguratilor RCA din Romania?
» Dorel DUTA: Tendinta de crestere a pietei de brokeraj in asigurari se va mentine in 2020
» Inundatiile au produs cele mai multe daune achitate de PAID Romania in 2019
» Cristian DAIANU a fost aprobat in functia de Director General al CertAsig
» Subscrierile CITY Insurance au crescut cu 28% in 2019
» Impactul tehnologic asupra evolutiei pietei de asigurari in ultimii 30 de ani
» Clientii ALLIANZ-TIRIAC pot urmari starea dosarului de dauna Casco si a reparatiei autovehiculului


Create AccountLog In Your Account