Romania

VIDEO: Iulius Marian FIRZCAK: de pe bancile Facultatii de Fizica in Camera Deputatilor


Iulius Marian FIRZACK este membru in Camera Deputatilor, insa putin stiu ca in spatele imaginii de politician se afla un om care in adolescenta aspira sa fie cercetator. Viata a avut insa un alt plan pentru el, asa ca, avandu-l ca model pe tatal sau, a urmat cariera in politica. Desi are o viata activa, uneori alege sa-si incarce bateriile pe planuirile bucovinene, sa petreaca timp cu familia sa si sa se joace pe playstation."Dupa terminarea liceului, am plecat la facultate in Timisoara. Daca imi amintesc bine, primii bani pe care i-am facut in complexul studentesc, au fost din comertul cu cosmetice. Erau la moda brand-urile Oriflame si Avon si avand foarte multe colege din Deva venite la facultate le vindeam produsele. Trebuia sa stii cataloagele de prezentare, mai vindeam si pe caiet, mai avem si bani de rulaj. A fost un business interesant si recunosc ca atunci am simtit pentru prima oara gustul afacerilor din vanzari. Acolo am inteles ca ai nevoie de anumite calitati native pentru a fi vanzator. Imi amintesc ca in anul III de facultate am fost in Tunisia plecat in excursie din acei bani adunati", a spus Iulius Marian FIRCZAK.

In adolescenta, mama lui isi dorea sa il faca medic, insa, destinul a avut un alt plan pentru el.

"In perioada scolii generale si a liceului eram canalizat catre medicina, indrumat de catre mama ea. La vremea aceea nu stiam eu prea multe despre ce imi doresc sa fac in viata, dar drumurile m-au dus pe alta cale. La facultatea de Fizica am intrat, in urma olimpiadelor fara examen de amitere, iar la medicina intrasem pe locurile cu taxa. Am reusit sa imi conving parintii sa nu merg la medicina, nici nu eram prea indragostit de aceasta idee, si sa merg la Facultatea de Fizica", a adaugat deputatul.

Spune ca greselile sunt importante pentru ca sunt cele din care rezulta evolutia personala. "Este foarte important sa stim cum sa percepem greselile. Trebuie sa intelegem ca ele sunt rezultatele unei actiuni si sunt modul prin care noi putem sa invatam. Am facut un lucru, am gresit, am invatat si a doua oara nu am mai repetat acea greseala. Cu cat gresesc mai mult, cu atat invat mai mult si cu atat mai bun voi deveni. Frica de greseala ne sperie pe fiecare dintre noi si nu ne lasa sa evoluam". 

Mai multe declaratii urmariti in video de mai sus!  


Share |


Editor: Bianca CIOCOTISAN | Publicat pe 14.08.2020

Cele mai recente stiri:
» Asigurarile - al patrulea cel mai afectat sector, la nivel global, in contextul pandemiei de COVID-19
» Otilia MIHAI: Romanii, interesati de acoperirea riscurilor imediate sau cu un impact major
» Serviciul de Protectie si Paza Bucuresti cauta asigurator RCA si CASCO pentru parcul auto
» Condamnata pentru emiterea de asigurari RCA si de locuinte in fals
» Sorin GRECEANU, Directorul General al BAAR, a fost ales Vicepresedinte al Consiliului Birourilor (Cob)
» Cat de Grawe sunt lucrurile in asigurari?
» CMU ofera asiguratorilor din UE o oportunitate majora de a-si consolida rolul de investitori pe termen lung
» Pompierii au intervenit in peste 4.000 de cazuri, in doar trei zile: sute de incendii, zeci de accidente rutiere si inundatii
» Mai putin de o saptamana pana la editia a VIII-a a campaniei "Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte"
» Strategia privind finantele digitale va veni in beneficiul consumatorilor si companiilor din domeniul asigurarilor


Create AccountLog In Your Account