Romania

VIDEO: Ti-ai imaginat vreodata cum vor arata vizitele tale la supermarket cand vei iesi la pensie?


In cadrul campaniei de educatie financiara "Traieste Viitorul!" au fost lansate doua spoturi video care pornesc de la doua experimente sociale.

Daca, in cadrul primului, accentul a fost pus pe lucrurile pe care le iubim cel mai mult in viata, in cel de-al doilea experiment, participantii au fost invitati sa isi imagineze cum va fi cand vor iesi la cumparaturi atunci cand vor fi la pensie.

Special pentru acest experiment a fost deschis Magazinul Viitorului, care i-a surprins pe romani cu preturi mult mai scumpe, "din viitor", pentru a-i ajuta pe acestia sa isi dea sama ca, la pensie, vor fi nevoiti sa traiasca cu un venit mult mai mic decat sunt obisnuiti in prezent. Ce a iesit puteti vedea urmarind clip-ul video.

Campania de educatie financiara - "Traieste Viitorul!", realizata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si sustinuta de METROPOLITAN Life continua, pana la finalul anului, cu o componenta de promovare in mediul online si prin lansarea platformei www.traiesteviitorul.ro.

Scopul campaniei este de informare privind instrumentele de economisire si protectie pe care romanii le au la dispozitie pentru a-si pastra acelasi standard de viata la pensie, precum si in cazul producerii unor situatii neprevazute - accident sau imbolnavire.

Cele doua spoturi video (disponibile aici) promovate in cadrul campaniei au la baza ideea unor experimente menite sa duca la constientizarea unor nevoi care poate astazi nu par prioritare, dar care pot influenta radical viitorul fiecaruia. Vestea buna din mesajele campaniei este ca exista solutii pentru a imbunatati viitorul. Chiar incepand de azi.
Share |


Editor: Adina TUDOR | Publicat pe 06.12.2018

Cele mai recente stiri:
» Asteptam recomandarile voastre pentru "XPRIMM Hall of Fame" si lista celor "100 de profesionisti care construiesc viitorul asigurarilor"!
» Colaboratorii DESTINE Broker pot plati sumele aferente politelor de asigurare prin PayPoint
» TRANSILVANIA Broker ia un credit de 1,4 milioane lei
» Studiu: 65% dintre specialistii in asigurari cred ca, in viitor, le vor putea face clientilor oferte de polita fara sa le puna nicio intrebare
» Mai multe portiuni din tavanul clubului Control s-au prabusit. Reprezentantii clubului: "Au cazut doar bucati de tencuiala si placi decorative"
» Gazele de sera au ajuns la un nivel intalnit ultima oara acum 3-5 milioane de ani
» Bloc evacuat in timpul noptii ca urmare a unui incendiu. O persoana a murit, alte trei au fost intoxicate cu fum
» Anita NITULESCU, Eurolife ERB Asigurari: Millennials ar fi dispusi sa aloce un buget mediu lunar de pana la 100 de lei pentru asigurari
» 3 din 4 barbati solicita consiliere financiara profesionala, in vreme ce doar 1 din 4 femei este preocupata de viitorul financiar
» Politistii au dat amenzi de 32.000 lei taximetristilor. 15 autovehicule, gasite cu deficiente tehnice majore


Create AccountLog In Your Account