Romania

VIDEO: Ti-ai imaginat vreodata cum vor arata vizitele tale la supermarket cand vei iesi la pensie?


In cadrul campaniei de educatie financiara "Traieste Viitorul!" au fost lansate doua spoturi video care pornesc de la doua experimente sociale.

Daca, in cadrul primului, accentul a fost pus pe lucrurile pe care le iubim cel mai mult in viata, in cel de-al doilea experiment, participantii au fost invitati sa isi imagineze cum va fi cand vor iesi la cumparaturi atunci cand vor fi la pensie.

Special pentru acest experiment a fost deschis Magazinul Viitorului, care i-a surprins pe romani cu preturi mult mai scumpe, "din viitor", pentru a-i ajuta pe acestia sa isi dea sama ca, la pensie, vor fi nevoiti sa traiasca cu un venit mult mai mic decat sunt obisnuiti in prezent. Ce a iesit puteti vedea urmarind clip-ul video.

Campania de educatie financiara - "Traieste Viitorul!", realizata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si sustinuta de METROPOLITAN Life continua, pana la finalul anului, cu o componenta de promovare in mediul online si prin lansarea platformei www.traiesteviitorul.ro.

Scopul campaniei este de informare privind instrumentele de economisire si protectie pe care romanii le au la dispozitie pentru a-si pastra acelasi standard de viata la pensie, precum si in cazul producerii unor situatii neprevazute - accident sau imbolnavire.

Cele doua spoturi video (disponibile aici) promovate in cadrul campaniei au la baza ideea unor experimente menite sa duca la constientizarea unor nevoi care poate astazi nu par prioritare, dar care pot influenta radical viitorul fiecaruia. Vestea buna din mesajele campaniei este ca exista solutii pentru a imbunatati viitorul. Chiar incepand de azi.
Share |


Editor: Adina TUDOR | Publicat pe 06.12.2018

Cele mai recente stiri:
» FIAR 2019 reuneste profesionistii in asigurari la Sinaia, intre 19 si 22 mai
» Conferinta European Consumer Protection: Principalele declaratii!
» CertAsig a raportat o crestere cu 5% a primelor in primul trimestru. Schimbare de strategie pentru companie din a doua jumatate a anului
» Leonardo BADEA, ASF: Asiguratorii si brokerii trebuie sa ofere consultanta la un nivel foarte detaliat
» VIDEO: Emilian ONESCIUC: Noile prevederi IDD se suprapun perfect cu vanzarea consultativa de asigurari
» Insurance Europe avertizeaza: Criteriile pentru acordarea Ecolabel in cazul produselor financiare pot deveni mult prea specifice
» Participantii conferintelor din cadrul FIAR 2019 vor primi credite de formare profesionala
» Incidentele auto asigurate de ASIROM pot fi notificate online
» UNIQA in Romania: Profit si afaceri in crestere, in primul trimestru din 2019
» Sute de case inundate si zeci de persoane evacuate din cauza vremii nefavorabile


Create AccountLog In Your Account