Romania

VIDEO: Ti-ai imaginat vreodata cum vor arata vizitele tale la supermarket cand vei iesi la pensie?


In cadrul campaniei de educatie financiara "Traieste Viitorul!" au fost lansate doua spoturi video care pornesc de la doua experimente sociale.

Daca, in cadrul primului, accentul a fost pus pe lucrurile pe care le iubim cel mai mult in viata, in cel de-al doilea experiment, participantii au fost invitati sa isi imagineze cum va fi cand vor iesi la cumparaturi atunci cand vor fi la pensie.

Special pentru acest experiment a fost deschis Magazinul Viitorului, care i-a surprins pe romani cu preturi mult mai scumpe, "din viitor", pentru a-i ajuta pe acestia sa isi dea sama ca, la pensie, vor fi nevoiti sa traiasca cu un venit mult mai mic decat sunt obisnuiti in prezent. Ce a iesit puteti vedea urmarind clip-ul video.

Campania de educatie financiara - "Traieste Viitorul!", realizata de APPA - Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor si sustinuta de METROPOLITAN Life continua, pana la finalul anului, cu o componenta de promovare in mediul online si prin lansarea platformei www.traiesteviitorul.ro.

Scopul campaniei este de informare privind instrumentele de economisire si protectie pe care romanii le au la dispozitie pentru a-si pastra acelasi standard de viata la pensie, precum si in cazul producerii unor situatii neprevazute - accident sau imbolnavire.

Cele doua spoturi video (disponibile aici) promovate in cadrul campaniei au la baza ideea unor experimente menite sa duca la constientizarea unor nevoi care poate astazi nu par prioritare, dar care pot influenta radical viitorul fiecaruia. Vestea buna din mesajele campaniei este ca exista solutii pentru a imbunatati viitorul. Chiar incepand de azi.
Share |


Editor: Adina TUDOR | Publicat pe 06.12.2018

Cele mai recente stiri:
» Schimbari in Board-ul ALLIANZ-TIRIAC Asigurari
» VIDEO: Tinerii construiesc viitorul asigurarilor?
» INFOGRAFIC: Alunecarile de teren, in crestere in 2018. Cate locuinte au fost afectate?
» Deciziile adoptate miercuri de Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara
» Premiile Brokerilor de Asigurare isi desemneaza joi castigatorii!
» Fermierii, incurajati sa incheie polite de asigurare agricole
» Incendiu puternic la Remat Ilfov. Populatia, avertizata prin Ro-Alert
» INFOGRAFIC: Cate locuinte au fost afectate de incendii in 2018?
» UNSAR lanseaza prima campanie de informare privind asigurarile de viata dedicata tinerilor
» ALLIANZ-TIRIAC lanseaza o noua asigurare auto, care imbina RCA si CASCO


Create AccountLog In Your Account